Limit Yayınları Tyt Jet Paragraf Avantaj Soru Bankası

280 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
250 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Limit Yayınları Tyt Jet Paragraf Avantaj Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tekno Kitap Satıcı Ünvanı: GÜRHAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360533442
    Bu ürün Tekno Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün adı: Limit tyt jet paragraf avantaj soru bankası-Yeni Ürün kodu: 010367663 Kitabın yazarı: Limit yayınları komisyon Basım yılı: 2021 Baskı sayısı: 1.Baskı Kağıt cinsi: 1.Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Limit Yayınları Tyt Jet Paragraf Avantaj Soru Bankası

İlkokuldan üniversiteye kadar devam eden imtihanlar, geleceğiniz için oldukça mühimdir. Hayalinizdeki mesleği seçebilmeniz için iyi bir lise eğitimi almanız ve sonrasında prestijli bir üniversiteye yerleşmeniz gerekir. Lise konularını içeren TYT ve AYT sınavı, lise sondaki öğrenciler ve mezunlar için hazırlanan bir üniversite sınavıdır. Sınava çalışırken oldukça büyük bir destekçiniz olan TYT Jet paragraf Avantaj soru bankası Limit Yayınları tarafından hazırlanarak beğeninize sunulur. Kitap, güncel ve güvenilir örnekler verir. Yüksek baskı kalitesi ile öğrencinin gözlerini yormaz. Sınav müfredatı ile uyumludur. Öğrencilere paragrafı sevdirmeyi hedefler. TYT sınavında öğrencilerin oldukça zorlandığı kısımlardan biri de paragraf sorularıdır. Limit Avantaj Jet paragraf soru bankası kitabı bu noktada öğrencilere muhteşem çözüm yolları sunar.

  • Sade ve akıcı dil
  • Güncel örnekler
  • TYT ile paralel konular

TYT Jet Paragraf Avantaj Kitabını Keşfedin

TYT Jet Paragraf Avantaj Kitabını Keşfedin

Liseden sonra karşınıza çıkacak sınavlar TYT ve AYT olur. Bu sınavlarda 4 yıl boyunca işlediğiniz konulardan sorular görürsünüz. Limit Yayınları paragraf soru bankası sınavlara hazırlıkta her zaman yanınızdadır. Limit Yayınları paragraf TYT ve AYT sınavlarında oldukça önemli bir yardımcınız olur. AYT sınavında 40 adet matematik, 14 adet fizik, 13 adet kimya ve 13 adet biyoloji sorusu mevcuttur. Edebiyattan 24, tarihten 10 ve coğrafyadan 6 adet soru bulunur. 11 adet tarih, 11 adet coğrafya, 12 adet felsefe ve 6 adet de din kültürü sorusu ile karşılaşılan sosyal bilimler testi vardır. 80 adet yabancı dil sorusu ile karşılaşılır. Temel yeterlilik testi olan TYT’de ise soru dağılımı 40 adet matematik, 40 adet Türkçe, 20 adet fen bilimleri, 20 adet sosyal bilimler şeklindedir.

Limit Yayınları ile Geleceğinizi İnşa Edin

Limit Yayınları ile Geleceğinizi İnşa Edin

Hayat zorlu bir sınavdır. Yaşam boyunca kaç yaşında olursanız olun, mücadele etmeniz şarttır. Bir sonraki seviyeye geçmek için daha fazla efor sarf etmeniz gerekir. Liseden mezun olduktan sonra tercih ettiğiniz üniversiteye girebilmeniz için alan yeterlilik ve temel yeterlilik sınavlarından belli bir puan almanız ve sonrasında da tercih yapmanız gerekir. Bu sınavlara hazırlanırken Limit Jet paragraf soru bankası size yardımcı olur. Zorlandığınız paragraf sorularında gelişmenizi sağlar. Limit Yayınları paragraf Jet kitabı sayesinde paragraf sorularını pratik ve rahat bir şekilde çözebilirsiniz. Öğrencilere bol bol paragraf soru örnekleri göstermeyi hedefler. Bol soru örneği ile karşılaşan adayların sınava hazır bir şekilde girmesini sağlar. Kitap içerisinde soruların çözümleri de mevcuttur. Kitabın dili akıcı ve anlaşılırdır. Dayanıklı ve kaliteli kağıt hamuru ile rahat kullanım imkanı sunar.

TYT Sınavı İçin Doğru Kaynak Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

TYT Sınavı İçin Doğru Kaynak Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Öğrenciler 8 yıllık ilk ve orta öğrenim sonrası LGS sınavına hazırlanır ve tercihlerine göre liselere yerleşir. Hayallerindeki geleceği yaşamak isteyen öğrencilerin sistemli ve düzenli çalışması gerekir. Aynı zamanda ebeveyn ve öğretmen desteği de oldukça mühimdir. Liseden çıktıktan sonra öğrencileri AYT ve TYT sınavları karşılar. Bunlar üniversiteye yerleşmelerini sağlayan alan yeterlilik ve temel yeterlilik sınavlarıdır. Bu sınavların geçmişteki isimleri YGS ve LYS’dir. Temel yeterlilik sınavı öğrencilerin gireceği ilk sınavdır, bu aşamada 120 soru mevcuttur. Türkçe, matematik, sosyal bilimler, din kültürü ve fen bilimleri derslerinde sorular gören öğrenciler, üçüncü oturumda ise yabancı dil soruları ile karşılaşır. Öğrenciler Limit Yayınları paragraf denemeleri çözerek sınava hazırlanır ve her türlü paragraf sorusunu gördükleri için sınavda zorlanmaz.Trendyol’dan kolayca edinebileceğiniz bu kitaba uygun fiyatlar üzerinden ulaşabilirsiniz.