8
Melodika kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Lino 32 Tuş Melodika

449 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  449 TL
%5 indirim
5 x  426,55 TL
2.132,75 TL
%7 indirim
7 x  417,57 TL
2.922,99 TL
%8 indirim
10 x  413,08 TL
4.130,80 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lino 32 Tuş Melodika

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitabindenizi Satıcı Ünvanı: DT KİTABEVİ KIRTASİYE OYUNCAK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313058860800013 Vergi Kimlik Numarası: 3130588608
    Bu ürün kitabindenizi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LİNO MELODİKA 32 TUŞLU ÖZEL ÇANTALI SİYAH

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Lino 27.04.558.008 Siyah 32 Tuşlu Melodika

Lino siyah 32 tuş melodika, müzik öğrenimi ve icrasını keyifli hâle getirir. Bu enstrüman, kaliteli ses özelliğiyle dikkat çeker. Anlaşılabilir klavye yapısına sahip olan ürün, çocuklar için uygundur. Melodikanın iç ve dış aksamı sağlam materyalden imal edilir. Kullanılan üretim malzemesi, enstrümanın uzun süre boyunca kullanılabilmesini sağlar. Ürün, sağlam olmanın yanı sıra hafif bir yapıya da sahiptir. Çantayla birlikte satışa sunulan melodika, her yere kolaylıkla taşınabilir. Bu ürün, farklı enstrümanlarla da uyumluluk gösterir. Kaliteli bir nota aralığına sahip olan melodika, solo olarak ya da orkestra içinde çalınabilir. Geniş bir kullanım alanına sahip olan bu enstrüman hem amatör hem de profesyoneller tarafından tercih edilebilir.

  • Nota Sayısı: 32
  • Paket İçeriği: Melodika, taşıma çantası, üfleme hortumu, değiştirilebilir ağızlık ve temizleme bezi
  • Paslanmaz iç mekanizma

Lino Siyah 32 Tuş Melodikanın Özellikleri Neler?

Lino Siyah 32 Tuş Melodikanın Özellikleri Neler?

Lino siyah 32 tuş melodika, gelişmiş iç ve dış aksamıyla son derece sağlam bir üründür. Ürünün klavye kısmında 32 adet tuş bulunur. Bu tuşlar, ortalama bir nota aralığındadır. Enstrümanın ses aralığı, tuşlu çalgıları yeni öğrenmeye başlayan kişiler için ideal bir yapıdadır. Ürünün nota yapısı, oktavlı formu destekler. Bu sayede ince ve kalın seslere çıkmak mümkündür. Enstrümanın üretiminde dikkat çeken unsurlardan biri de paslanmaz iç aksamdır. Ürünün iç alaşımı bakırdan imal edilir. Bu tasarım sayesinde ses, kaliteli bir şekilde iletilir. Paslanmaz iç aksam, aynı zamanda enstrümanın kullanım ömrünü de artırır. Melodika, bu özelliği sayesinde hijyenik bir kullanım sunar. Lino 32 tuşlu melodika, kolay temizlenebilen bir üründür. Enstrümanın iç ve dış yüzeyleri kaliteli materyalden imal edilir.

Lino Siyah 32 Tuş Melodikayı Kimler Satın Alır?

Lino Siyah 32 Tuş Melodikayı Kimler Satın Alır?

Lino siyah 32 tuş melodika geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu ürün, müziğe yeni başlayanlar için uygundur. Enstrüman, klavye yapısı ve nota aralığıyla tuşlu çalgılar üzerinde hâkimiyeti kolaylaştırır. Bu ürün, üflemeli ve tuşlu enstrüman özelliğine sahip olduğu için farklı türdeki çalgıların prensibini kavramanıza da yardımcı olur. 32 sesten oluşan klavye, ince ve kalın seslerdeki nota aralığı üzerindeki hâkimiyeti artırır. Enstrüman, basit bir kullanıma sahiptir. Tüm bu özellikler, ürünü çocuklar için uygun hâle getirir. Müzik öğretmenleri ve kurs sahipleri tarafından bu müzik aleti rahatlıkla tercih edilebilir. 32 tuşlu hortumlu melodika, profesyoneller tarafından da kullanılabilecek bir üründür. Yüksek ses kalitesine sahip ürün, bu özelliği sayesinde canlı performanslarda büyük avantaj sağlar.

Lino Siyah 32 Tuş Melodika Kaliteli ve Kullanışlı mı?

Lino Siyah 32 Tuş Melodika Kaliteli ve Kullanışlı mı?

Lino siyah 32 tuş melodika, klavye yapısıyla dikkatleri üzerine çeken bir üründür. Klavyedeki butonların aralığı, enstrümanın icrasını kolaylaştıracak biçimde dizayn edilmiştir. Özel yerleştirilen tuşlar, kolay basılabilir yapıdadır. Bu sayede bir notadan ötekine kısa sürede rahatlıkla geçiş yapılabilir. Ürünün klavye tasarımı ise rahat bir kullanım sunar. Bu melodikayı kaliteli hâle getiren özelliklerden bir diğeri de ses çıkışıdır. Enstrümanın iç aksamı nitelikli bir ses sağlar. Böylece notalar net bir biçimde duyulabilir. Klavyeye takılı olan üfleme hortumu ise enstrümanın ses üretmesini kolaylaştırır. Bu ürün ile notalar üzerinde rahatlıkla hâkimiyet sağlayabilirsiniz. Dilerseniz Lino siyah 32 tuş melodika yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu melodikaya sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.