Lizababy Kırmızı Lüx Pedli? Bebek Taşima Koltuğu Bebek Oto Koltuğu Puset Ana Kucağı

214,99 TL

Ürün Bilgileri

Lizababy Kırmızı Lüx Pedli? Bebek Taşima Koltuğu Bebek Oto Koltuğu Puset Ana Kucağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Semer Bebek Satıcı Ünvanı: SEMER BEBEK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0760088039000001 Vergi Kimlik Numarası: 7600880390
    Bu ürün Semer Bebek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Liza baby lüx pedli? bebek taşıma koltuğu bebek oto koltuğu puset ana kucağliza baby lüx ana kucağı oto koltuğu 0-13 kg(0 + 1-Yaş) özellikler 0-12 ay kullanım süreli,(0-13 kg) standart kendi sınıf ölçülerinden daha uzun ve geniş hijyenik ter yapmayan kumaş boyun , başlık korumalı pilot emniyet kemeri,(3- Nokta emniyet kemeri) gerektiğinde boyun-Başlık korumayı çıkartabilme oturma ile yatma pozisyonu arası (bebeğin anne karnında duruş şekli) olup son derece ortopedik bir üründür üst koruyucu tenteli, komple çıkarılıp yıkanabilir kumaş tüm gelişmiş ülkelerde hastaneden çıkışta mecburi tutulmaktadır kullanım noktaları elde taşıma olarak : Bebek taşıması sallanabilir - Sabitlenebilir uyumak için : Ana kucağı not: Arabada oto koltuğu olarak : Kullanılmaz teknik özellikler markası: Liza baby ürünün adı: liza üretim yeri: Türkiye markanın ait olduğu ülke: Türkiye taşıma kapasitesi: +0 13 kg kullanım zamanı: +0 12 ay ürün ağırlığı: 3,2 kg.ısofix özelliğiyoktaşıma kapasitesi0 - 13 kgyaş aralığı0 - 15 aygaranti süresi (ay)24

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sallanır
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Kırmızı
  • Yaş 0 - 3 Yaş
Geri Bildirim Ver

Lizababy Kırmızı Lüx Pedli Bebek Taşıma Koltuğu Bebek Oto Koltuğu Puset Ana Kucağı

Ana kucağı modellerine arabada seyahat ederken, bir yerden bir yere çocuğunuzu taşırken, günlük yaşamda pek çok alanda ihtiyaç duyabilirsiniz. Kullanışlı ve hafif bir forma sahip olan Lizababy bebek taşıma koltuğu büyük beğeni toplar. Aynı zamanda bebeğin rahatça taşınmasını sağlayan bu ürün sıklıkla tercih edilir. Konforu kaliteli malzemelerle bir araya getiren Lizababy puset, sizleri her daim memnun eder. Modelin sahip olduğu konforlu ped sayesinde bebekler doğumundan itibaren kaliteli bir uyku deneyimi yaşamaya başlar. Ayrıca, bebek koltuğa uzun süre yatsa dahi hiçbir rahatsızlık duymadan uykuya devam etmesini sağlar. Taşıma koltuğu, emniyet kemerinin özel bağlama tekniği sayesinde oto koltuğu olarak da kullanılır. Modelin sahip olduğu bu özellik sayesinde otomobilinizle seyahat ederken çocuğunuzun güvenle arka koltukta oturmasını sağlayabilirsiniz.

  • Güvenli tutma kolu
  • Korumalı form
  • Konforlu lüks ped

Lizababy Bebek Lüx Pedli Puset Fonksiyonel Özellikleri

Lizababy Bebek Lüx Pedli Puset Fonksiyonel Özellikleri

Kaliteli özelliklere sahip olan Lizababy puset ana kucağı modeli, bebeğinizin her zaman rahat etmesine olanak tanır. Bu ürün modeli, seyahat esnasında ya da normal kullanımda güvenliği tam olarak sağlar. Taşıma esnasında oluşabilecek kazayı engeller ve bebeğinizin emniyetli bir biçimde taşınmasına yardımcı olur. Doğumdan itibaren 18 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahip olan ürün, taşıma esnasında herhangi bir deformasyona da uğramaz. Ana kucağının ergonomik yapısı, ileride oluşabilecek duruş bozukluklarının önüne geçer ve bebeklerin sırt dokusunun sağlıklı gelişimine destek olur. Ayrıca, ana kucağının içerisinde yer alan kumaş, bebeklerin cildi için uygundur. Bebeklerin cildinde meydana gelebilecek ufak tahrişleri dahi ortadan kaldırır. Bunun yanı sıra Liza baby pusette kullanılan materyaller bebeklerin sağlığını olumsuz yönde etkilemez. Zarar verici herhangi bir malzeme içermediğinden rahat bir kullanım sunar.

Lizababy Kırmızı Lüx Pedli Bebek Taşıma Koltuğu Avantajları

Lizababy Kırmızı Lüx Pedli Bebek Taşıma Koltuğu Avantajları

Pratik ve rahat bir kullanım imkanı sağlayan taşıma koltukları her daim ön plana çıkar. Lizababy oto koltuğu, bebeği ile seyahat etmeyi sevenler için özel olarak tasarlanır. Bu ürün, anne ve babalara kolaylık sağlar. Aynı zamanda kısa seyahatler de olsa her daim güvenli yolculuğa olanak tanır. Bebek oto koltuğu, çıkarılıp takılabilen pedi sayesinde kolayca temizlenebilme avantajına sahiptir. Bunun yanı sıra terletmeyen kumaşıyla da çocuğunuzun rahat etmesine olanak sağlar. Lizababy markasına ait olan puset modeli, özel dokulu kumaşı sayesinde çocuk bedenindeki statik elektriği önleyerek, çocukların rahat etmesine de yardımcı olur. Ürünün avantajlarından biri de üst koruyucu tenteye sahip olmasıdır. İsterseniz elde bebeğinizi taşımak isterseniz de sabitleyerek bebeğinizin uyumasını ya da otomobilde çocuğunuzun güvenli olmasını sağlamak için bu ürünü kullanabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Lizababy Kırmızı Bebek Taşıma Koltuğu Fiyatı

Bütçenize Uygun Lizababy Kırmızı Bebek Taşıma Koltuğu Fiyatı

Lizababy kırmızı lüx pedli bebek taşıma koltuğu fiyatları ürünün bütün donanımları dikkate alınarak belirlenir. Bu model, üst koruyucu tentesi sayesinde çocuğunuzun emniyetli bir biçimde taşınmasını sağlar. Ayrıca, yan darbelere karşı kafa koruma minderine sahiptir. Bu sayede herhangi bir çarpma durumunda çocuğunuzun korunmasını sağlar. Komple çıkarılıp yıkanabilen kumaşı sayesinde rahat bir kullanım imkanı sunar. Oldukça uzun ve geniş olan puset modeli, 18 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Ürünü emniyet kemerleri ile rahatça otomobilinize bağlayabilir, güvenli bir şekilde seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz. Lizababy kırmızı lüx pedli model, rengi sayesinde sıklıkla tercih edilir. Hem erkek hem de kız bebekler için kullanıma uygun olan ürün, bebeğin kolay bir şekilde taşınmasını sağlar. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Lizababy kırmızı lüx pedli bebek taşıma koltuğu kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat fırsatıyla sahip olabilirsiniz.