Lumberjack DAVID COAT Lacivert Erkek Mont 100565192

349,99 TL
Beden:
Beden Tablosu
S
M
L
XL
2XL

Ürün Bilgileri

Lumberjack DAVID COAT Lacivert Erkek Mont 100565192

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SPORJİNAL Satıcı Ünvanı: CANERKEK SPOR GİYİM TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0200020222000011 Vergi Kimlik Numarası: 2000202220
    Bu ürün SPORJİNAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Menşei: Çin
  • Malzeme: Dış Beden: %100 Poliamid İç Astar: %100 Polyester
  • Kalıp (Fit Bilgisi): Regular Fit (Standart Kalıp)
  • Yaka: Dik Yaka
  • Örme / Dokuma: Dokuma

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Lumberjack DAVID COAT Lacivert Erkek Mont -100565192

Lumberjack; erkek giyimde şık ve kaliteli ürünleri ile başarısını ispatlamış ünlü markalardan biridir. Lumberjack ürünleri gerek kumaşları ile gerekse tasarımları ile tarz sahibi kullanıcılarını memnun etmeyi başarmıştır. Markanın mont çeşitleri kaliteli kumaşları ve şık tasarımları ile sezonun en çok tercih edilenleri arasında yer alır. Lumberjack markası sezon trendlerini takip eden kıyafet tasarımları ve özenli renk seçimleri ile tarz sahibi erkeklerin ilk tercihleri arasındadır. Lumberjack David Coat lacivert erkek mont:

  • Kaliteli ve dayanıklı kumaş malzeme kullanılarak dikilmiştir. Ürünün dışı%100 poliamid malzeme kullanılarak üretilmiştir. Montun iç astarında ise %100 polyester malzeme kullanılmıştır.
  • Standart fit kalıp olarak tasarlanmıştır.
  • Şık tasarımı ve sıcak tutan kumaşı ile soğuk sonbahar ve kış aylarında giyilmek üzere tasarlanmıştır.

Lumberjack David Coat Erkek Montun Kumaş Özellikleri Nedir?

Lumberjack David Coat Erkek Mont

Lumberjack; kaliteli kumaş tercihleri ile bilinen ve dayanıklı ürünleri ile alanındaki başarısını ispatlamış bir erkek giyim markasıdır. Markanın kalitesi ve tarzı, Lumberjack David Coat montta da göze çarpmaktadır. Lumberjack mont sonbahar ve kış aylarında giyilmek üzere tasarlanmış bir üründür. Dolayısıyla sıcak tutacak kumaş malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Ürün %100 kaliteli polyester malzemeden üretilen iç astarı sayesinde soğuk havalarda sizi sıcak tutar. Kaliteli iç astarı sayesinde gün boyu sizi terletmez. Mont tercihinde soğuk havalarda sıcak tutması kadar yağmur geçirmemesi de son derece önemli bir kriterdir. Lumberjack David Coat mont %100 poliamid malzemeden üretilen dış kısmı sayesinde yağmur geçirmez ve sizi üşütmez. Bu sayede Lumberjack erkek mont yağmurlu sonbahar aylarında da rahatlıkla giyebileceğiniz bir giysidir.

Lumberjack David Coat Erkek Montu Kimler Tercih Edebilir?

Lumberjack David Coat mont kaliteli kumaş malzemelerden üretilen şık tasarımlı bir giysidir. Lumberjack mont her tarzda erkeğin günlük kombinlerinde tercih edebileceği kullanışlı ve şık bir üründür. Ürün sonbahar ve kış aylarında soğuktan korumanın yanı sıra şık kombinleriniz için kaliteli bir tamamlayıcı olabilir. Lumberjack erkek mont standart fit kalıbı ile üzerinize tam oturur ve şık bir görünüm sunar. Lumberjack erkek montu spor kombinleriniz ile birlikte giyebilirsiniz. Soğuk havalarda spor kıyafeti ya da eşofman kombinleriniz eşliğinde güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca mont şık lacivert rengi ile birçok kıyafetinize kolayca uyum sağlar. Lumberjack mont casual giyim tarzını tercih eden tarz sahibi erkekler içinde uygun bir giysidir. Günlük hayatta kullandığınız casual kıyafetleriniz ile de uyumludur.

Lumberjack David Coat Erkek Mont Hangi Mevsimlere Uygundur?

Lumberjack erkek mont soğuk sonbahar ve kış aylarında giyebileceğiniz şık tasarımlı ve sıcak tutan bir üründür. Lacivert rengi ile birçok kıyafetiniz ile uyumlu kombinler yapabilirsiniz. Ayrıca %100 polyester iç astarı sayesinde sizi terletmeden sıcak tutar. Bu sayede konforlu bir kullanım sunar. Yağmur geçirmeyen dış kısmı sayesinde sonbahar mevsiminde tercih edilmeye uygundur. Lumberjack David Coat lacivert erkek mont, Trendyol’un hizmet güvencesi ile satın alabileceğiniz ürünler arasındadır. Lumberjack David Coat lacivert erkek mont fiyat ve indirim seçeneklerini Trendyol’dan takip ederek hesaplı bir alışveriş yapabilirsiniz.  Üstelik Trendyol tarafından sunulan fırsat dolu kampanyalardan faydalanarak ürünü çok daha uygun fiyatla satın alabilirsiniz. Lumberjack erkek mont hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz, ürünü Trendyol’dan satın alan kullanıcıların fikir ve deneyimlerini de okuyabilirsiniz. Lumberjack David Coat lacivert erkek mont yorumları bölümünden gerçek kullanıcıların objektif değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz.