LUX Isıya Dayanıklı Borosilikat Cam Cezve Ocakta Kullanılabilen Tac

135 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
139,90 TL
Kurumsal Fatura
149,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL

Ürün Bilgileri

LUX Isıya Dayanıklı Borosilikat Cam Cezve Ocakta Kullanılabilen Tac

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nonni Home Art Satıcı Ünvanı: ONUR AYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1210501495
    Bu ürün Nonni Home Art tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isıya Dayanıklı Borosilikat Cam Cezve Ocakta Kullanılabilen Tac Lux Evinize gelen misafirlere kahve ikram ederken Cam Cezveden doldurduğunuzda dikkatler üzerinize çekilecektir. Misafirlerinize ikram ettiğiniz kahvenin tadının bile farkını anlayacaklar. Şimdiden afiyet olsun... - Borosilikat camlar yüksek ısı farkına ve kimyasal etkilere karşı dayanıklıdır. - Bulaşık makinasında ve derin dondurucuda kullanılabilir - Ağır metaller, kurşun-kadmiyum içermez. - %100 doğal ve geri dönüşümlü ekolojik kabul edilen malzemedir. -Gıda ile teması uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

LUX Isıya Dayanıklı Borosilikat Cam Cezve Ocakta Kullanılabilen Tac

Cezve, Türk kahvesi severlerin sık sık kullandığı bir mutfak aracıdır. Cezve sayesinde damak tadınıza uygun Türk kahvesini kolaylıkla yapabilirsiniz. LUX ısıya dayanıklı borosilikat cam cezve ocakta kullanılabilen tac şık tasarımı ve işlevsel özellikleri ile kahve içmeyi zevkli, hazırlamayı ise kolay hale getirir. Günlük yaşam faaliyetlerinde kullanılan tüm ekipmanların özelleştiği alanlar birbirinden farklıdır. LUX ısıya dayanıklı Borosilikat cam cezve ocakta kullanılabilen tac kullananlar yorumları incelendiğinde bu durum rahatlıkla anlaşılır. Elektrikli ya da gazlı ocaklarda kullanıma uygun olan cam cezvenin dış tasarımı işlevsel özelliklerini destekler nitelikte tasarlanır. Sahip olduğu cam yüzeylerine görsel etkisini arttıracak desenler uygulanır.

  • İşlevsel Tasarım
  • Şık Sunum
  • Pratik Kullanım

LUX Isıya Dayanıklı Borosilikat Cezve Kullanım Özellikleri

LUX Isıya Dayanıklı Borosilikat Cezve Kullanım Özellikleri

Mutfak araç ve gereçlerinin seçimlerinde dikkat edilmesi gereken unsurlar arasında pratik, zaman kazandıran ve lezzetli sonuca götüren ürünler kullanılması gerekir. Çoğunlukla fonksiyonel özellikleri sayesinde müşteriler tarafından sık sık tercih edilen LUX markasına ait cam cezve görsel özellikleri ile de ön plana çıkar. Yüksek ısıya dayanıklı cam cezvenin dış tasarımı kahve sunumlarında müşteriler tarafından sık sık tercih edilmesini sağlar. LUX ısıya dayanıklı cam cezve ocakta kahve pişirme sırasında ısıdan zarar görmez. Alışılagelmiş Türk kahvesi pişirme malzemelerinden farklıdır. Cam yüzeyde pişen kahvenin tadındaki farklılık misafirleriniz tarafından rahatlıkla hissedilir. Metal, bakır ya da granit gibi malzemeler yerine cam malzemeden üretilmiş bir çeşit oluşturulmasının nedeni sunduğu kahvenin farklı lezzetidir. Ayrıca sıcak gıdalar ile kullanıma uygun olması ve insan sağlığını tehdit edecek herhangi bir materyal içermemesi ile müşterilerin beğenisini kazanır.

Kullanan Yorumları ile Isıya Dayanıklı LUX Cam Cezve

Kullanan Yorumları ile Isıya Dayanıklı LUX Cam Cezve

Borosilikat cam malzemesinden üretilen ürünün müşteriler tarafından sık sık tercih edilmesinin nedeni görsel etkisi yüksek sunum ile birlikte lezzetli kahve yapabilme imkanı vermesidir. Borosilikat malzeme genleşme katsayısı oldukça yüksek olduğu için yüksek ısıda besinler ile kullanıma uygundur. LUX ısıya dayanıklı Borosilikat cam cezve ocakta kullanılabilen tac yorumları incelendiğinde, ürünün kullanımı ve genel özellikleri hakkında kolay bilgi sahibi olunur. Tüm teknik ve tasarımsal özellikleri müşterilerin beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde üretilir. Borosilikat cam malzemeden üretilen cezvenin pişirme haznesi aynı anda birçok kişiye kahve hazırlanmasına imkan verecek boyutlardadır. Yüksek ısıda pişirmeye uygun olarak üretilen ürünün içerisinde hazırlanan içecekler insan sağlığını tehdit edecek bir sonuç oluşturmaz. Bu nedenle doğrudan gıdalar ile kullanıma uygundur. Bunun yanı sıra cam yüzeyine uygulanan form sayesinde ürün şık bir tasarıma sahiptir. Görsel etkisi sayesinde kahve sunumlarınızda size eşlik eder.

Her Bütçeye Uygun LUX Borosilikat Cam Cezve Fiyatları

Her Bütçeye Uygun LUX Borosilikat Cam Cezve Fiyatları

Mutfak ekipmanları arasında şık tasarımı ve fonksiyonel kullanımı ile dikkatleri üzerine çeken cam cezvenin birbirinden farklı birçok özelliği bulunur. Bu nedenle LUX ısıya dayanıklı Borosilikat cam cezve ocakta kullanılabilen tac fiyatı işlevsel ve görsel özelliklerine göre değişiklik gösterir. Üretiminde kullanılan materyal, materyalin miktarı, ürüne verilen form, boyutu, rengi, ısıya dayanıklılığı ya da kullanım ömrü gibi özellikleri fiyatı üzerinde belirleyici rol oynar. Üretiminde tercih edilen cam materyalin kalitesi fiyatını doğrudan etkiler. Yüksek sıcaklığa uyumlu bir yapıda olması sayesinde insan sağlığını tehdit eden bir sonuç oluşturmadan lezzetli Türk kahvesine ulaşmanıza yardımcı olur. Siz de şık sunum yapmanıza ve damak tadınıza uygun kahveyi kolayca hazırlamanıza imkan veren LUX markasına ait bu cam cezveye Trendyol’un zengin fırsat seçeneklerinden yararlanarak rahatlıkla sahip olabilirsiniz.