Luxury Prestige Saint Exclusive Parfüm Deodorant 200 ml (1 ADET)

123,36 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Luxury Prestige Saint Exclusive Parfüm Deodorant 200 ml (1 ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmeti Satıcı Ünvanı: VATAN MARKET-SİNAN ŞİŞECİ ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140063921
    Bu ürün Kozmeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fransız esanslarıyla formüle edilmiş 200 ml'lik geniş hacmi ile diğer parfüm deodorantlardan ayrılırken, uzun süren kalıcı etkisi ile etrafınızdaki herkesin başını döndürüyor.Küçük şeylerden keyif alan kadınsı ve cezbedici bir koku arayan kadınların vazgeçilmez kokusu.Luxury prestige'in yepyeni tasarımı olan saint ile yeni bir kimlik kazanacak ve özgün hissedeceksiniz.I?çeriginde bulunan tropik meyve, bahar frezyas ve hint şakayığı ile çiçek kokulu bir dünyanın kapılarını aralayacaksınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Ek Özellik Mevcut Değil
  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver

Luxury Prestige SAINT 200 ml Women Parfüm Deodorant Sprey

Luxury Prestige 200 ml women parfüm deodorant sprey, kişisel bakımına önem veren kadınlar için üretilmiştir. Gün içinde vücudun salgıladığı ter kötü koku oluşumuna neden olur. Rahatsız edici ter kokusu yaşam kalitesini düşürür ve sosyal yaşantıyı olumsuz etkiler. Luxury Prestige 200 ml women parfüm deodorant bu sorunları ortadan kaldırmak için üretilmiştir. Rahat ve ferah hissetmenize olanak tanır. Özgüvenli ve mutlu olmanıza yardımcı olur. Luxury Prestige 200 ml women parfüm deodorant sprey içeriğindeki etken maddeler sayesinde mükemmel bir koku yayar. Kendine has kokusu ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Rahatça kullanılır ve geniş hacimlidir. Uzun süreli kullanıma uygun olan avantajlı bir üründür. Baş döndüren kokusu ile tüm ortamlarda ilgi odağı olmanızı sağlar.

  • Pudrasız sprey deodoranttır.
  • 150-200 ml hacmindedir.
  • Kadınsı ve etkileyici bir kokusu vardır.

Luxury Prestige 200 ml Women Parfüm Deodorant Spreyin İçeriği

Luxury Prestige 200 ml Women Parfüm Deodorant Spreyin İçeriği Nedir?

Luxury Prestige 200 ml women parfüm deodorant sprey, içeriğindeki maddeler sayesinde mükemmel bir kokuya sahiptir. Luxury Prestige deodorant parfümün içeriğinde tropik meyve, bahar frezyas ve hint şakayığı kokusu bulunur. Dünyadan esintiler taşıyan eşsiz kokusu ile dikkatleri üzerine çeker. Luxury Prestige women parfüm deodorant sprey özgün bir koku arayan bireylerin tercihidir. Luxury Prestige women parfümün cezbedici kokusu gün içinde kendinizi özel ve değerli hissetmenize yardımcı olur. Luxury Prestige 200 ml women parfüm deodorant kaliteli ve güvenilir bir yaşam sürme olanağı tanır. Fransız esanslarıyla formüle edilmiş olduğundan benzersiz bir kokusu vardır. Her anını güvenli ve değerli geçirmek isteyen bireylerin tercihidir. Gün içinde özgürce hareket etme olanağı tanır. Parfümün hafif ve yormayan bir kokusu vardır.

Luxury Prestige Women Deodorant Sprey Terlemeye Karşı Etkili midir?

Luxury Prestige 200 ml women parfüm deodorant sprey sıcaklığın ve nemin fazla olduğu ortamlarda terlemeden kaynaklı oluşan kötü kokuyu önler. Güzel kokmanızı sağlar. Luxury Prestige 200 ml women parfüm deodorant terlemeye karşı bir çözüm alternatifidir. Ter kokusu ile baş etmek için son derece etkili bir üründür. Ter bezlerini yoğun olduğu bölgelere uygulandığında terlemeyi önler. Ter salınımının büyük oranda azaltılmasını sağlar. Sağlığınıza zarar vermemesi açısından cildinizi temizlemeden deodorantı sıkmamanız önerilir. Ürünün terlemeden önce uygulanması gerekir. Banyodan çıktıktan hemen sonra uygulanması daha etkili sonuç vermesini sağlar. Luxury Prestige 200 ml women parfüm deodorant sprey fiyatları oldukça uygun ürünlerden biridir. Bütçe dostu fiyatı ile düzenli kullanım seçeneği sunar. Kişisel bakımından ödün vermeden ekonomik alışverişin tadını çıkarmak isteyenlerin vazgeçilmez tercihidir.

Luxury Prestige 200 ml Women Parfüm Deodorant Sprey Kalıcı mıdır?

Luxury Prestige 200 ml women parfüm deodorant sprey, uzun süre kalıcı olan bir üründür. Doğrudan deri ile temas etmesi önemlidir. Ancak deodorantı uzak mesafeden sıkmak daha sağlıklı bir yöntemdir. Kıyafetlere sıkıldığında beklenen etkiyi vermeyebilir. Luxury Prestige 200 ml women parfüm deodorant tüm gün güzel kokmanızı sağlar. Her an her ortamda özel hissetmenize yardımcı olur. Günlük kullanıma uygun olan kaliteli bir parfüm deodoranttır. Luxury Prestige 200 ml women parfüm deodorant sprey yorum sayfası incelendiğinde ürünün kullanıcılardan tam not aldığı görülür. Bu ürünü daha önce deneyimleyen kullanıcı yorumlarını dikkate alarak Luxury Prestige deodorant parfümün beklentinizi karşılayıp karşılamadığına kendiniz karar verebilirsiniz. Eşsiz kokusu ile ön plana çıkan bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.