7
Kayıt Teknolojileri kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

M-AUDIO Aır 192|4 Ses Kartı

4.999 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.205,17 TL

Ürün Bilgileri

M-AUDIO Aır 192|4 Ses Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SesciBaba Satıcı Ünvanı: ASİMETRİK SES IŞIK VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086048894600025 Vergi Kimlik Numarası: 0860488946
    Bu ürün SesciBaba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

M-AUDIO Air 192 4 Ses Kartı

M-Audio Air 192 4 ses kartı modeli, şık tasarımı ve ses sistemleri arasında sunduğu özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Teknolojik ayrıcalıklarıyla ve kalitesiyle ses kartı almayı düşünen kişilerin hayallerini gerçekleştirmektedir. Göz alıcı ve hoş bir tasarımı olan M-Audio Air 192 4 modeli kesinlikle imitasyon değildir. Estetik görünümüyle değerine değer katan bu ürün, son model tasarımları bünyesinde barındırmaktadır. Stüdyo kalitesinde kayıtlar alabileceğiniz bu modelle bestelerinizi eşsiz noktalara taşıyabilir, müzik aşkınızı büyük bir zevkle yaşayabilirsiniz.

  • En son teknoloji ve yüksek hızlı USB bağlantı ile sınıfının en düşük toplam gecikmesine sahiptir; 2.59 ms.
  • 2 kanala kadar 24-bit 192/kHz çözünürlükte yüksek kaliteli ses mevcuttur.
  • Düşük gürültülü Crystal™ preamplifikatörler ve son teknoloji A/D dönüştürücüler ile performansların eksiksiz yakalanması sağlanmaktadır.

M-Audio Air 192 4 Ses Kartının Tasarım Özellikleri Nelerdir?

M-Audio Air 192 4 Ses Kartının Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Birinci sınıf kalitede bir ses kartı arayan kişilere hitap eden M-Audio Air 192 4 USB-C ses kartına sahiptir. Ses kartı modelleri arasında sıra dışı tasarımı ve estetik görünümüyle dikkat çekicidir. Ürünün tasarımında tercih edilen göz alıcı siyah rengiyle birlikte, 20.4 x 15.2 x 7 santimetre boyutunda üretilmiş olması, zarif ve modern bir ses kartı kullanmak isteyen kişilerin bir numaralı tercihi arasında yer almasını sağlamaktadır. İki giriş ve iki çıkış mevcuttur. Günümüz teknolojileriyle uyumlu bir süreç izleyen bu kart, USB-C (type c) bağlantı şeklinde hizmet vermesiyle göstermektedir. M-Audio Air 192 4 ses kartı yorum bölümünde belirtildiği üzere 24 Bit/ 192kHz örnekleme kalitesiyle müşterilerin beğenilerine sunmaktadır. Çağımıza ayak uyduran özellikleriyle beğenileri toplayan bu ses kartına, Türkiye distribütör garantisiyle sahip olabilirsiniz.

M-Audio Air 192 4 Usb-C Ses Kartının Teknik Özellikleri Nelerdir?

M-Audio Air 192 4 Usb-C Ses Kartının Teknik Özellikleri Nelerdir?

M-Audio Air 192 4 ses kartı modeliyle yapılan müzikler, çalınan enstrümanlar, sunulan özelliklerle birlikte, daha profesyonel ve daha heyecanlı bir hal alacaktır. Bir kulaklık çıkışının var olmasıyla yapılan işlerin dinlenememe ve takip edilememe sorunu ortadan kalkmaktadır. L ve R ana çıkışları (Empedans Balanslı 1/4″ TRS)Frekans cevabı: 20Hz – 20kHz (+0.06dB) olup, 102dB (A-weighted) dinamik çıkışları vardır. Bir mic girişiyle ve 55dB kazanç aralığıyla şarkı söyleme arzunuzu doruk noktalara taşıyabilirsiniz. Bir line girişiyle bilgisayar ortamına aktarmakta yaşayacağınız sorunları ortadan kaldıran bu model, bir enstrüman girişiyle (Balanssız 1/4″ TS)Frekans cevabı: 20Hz – 20kHz (+0.05dB) de sorunların değil eğlencenin dibine vurmanızda gerekli ayrıcalıkları sağlamaktadır.

M-Audio Air 192 4 Ses Kartı Kaliteli midir?

Birinci sınıf işçilikle üretilen bu ses kartı diğer ses kartı modelleriyle karıştırılmaması gerekir. Güncel teknolojik ayrıcalıklara sahip olan bu ürün yüksek hızlı USB bağlantı ile sınıfının en düşük toplam gecikmesine sahiptir; 2.59 ms! (round trip). Crystal™ preamplifikatörler ve A/D dönüştürücüler ile benzersiz ve kusursuz bir performans yakalamakta ve bunu düşük gürültülü bir şekilde yapmaktadır. M-Audio Air 192 4 ses kartı, yüksek hızlı USB-C bağlantısıyla aktarma da yaşanabilecek gecikmeleri ortadan kaldırmaktadır. A tipi USB 2.0 bağlantısı ile uyumlu olması kalitesine kalite katmaktadır. Hi-Z enstrüman girişiyle direkt gitar ve bas girişinin olması,USB/direct kontrolüyle miksaj ve canlı izleme uygulamalarında uyum sağlaması, profesyonel kayıtlar elde etmenizi sağlar. M-Audio Air 192 4 ses kartı fiyatı ve değerlendirmelerine bakıldığında, müşterilerin büyük ilgisini çektiği görülmektedir. Kaliteli vokaller yapmak ve geniş kapsamlı profesyonel çalışmalar için en ideal seçeneklerin başında gelir.