MAGBOX 802.11n 150 Mbps 7601 Chıpset Işlemcili Hd Uydu Alıcıları Uyumlu Led Göstergeli Wıfı Çubuk Anten

220 TL

Ürün Bilgileri

MAGBOX 802.11n 150 Mbps 7601 Chıpset Işlemcili Hd Uydu Alıcıları Uyumlu Led Göstergeli Wıfı Çubuk Anten

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAMAN TEKNOLOJİİ Satıcı Ünvanı: YAMAN TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0935082237000001 Vergi Kimlik Numarası: 9350822370
    Bu ürün YAMAN TEKNOLOJİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Magbox Usb Stıck Antenli 802.11N Wifi 7601 Chıpset 150 Mbps Hd Uydu Alıcıları Uyumlu Led Göstergeli Uydu Alıcı Wifi Anteni
  • Magbox Usb Stick Anteni 802.11N
  • Wifi 5370 işlemcili (Chipset'li) Uydu alıcılarında çalışır
  • 150 Mbps
  • Led Göstergeli
  • Sürücüsüz Kurulum
  • Ieee 802.11N (Draft) Ieee 802. 11G Ieee 802. 11B
  • Yüksek Hız Usb2.0/1.1 Interface
  • 2.4-2,4835 Ghz
  • Winxp / Win7 / Win8 / Win10 Uyumlu
  • Her Yöne Dönen Akrobat Dirsek
  • 5 Dbi Anten
  • IP Tv Uydu Cihazları İle Uyumludur
Geri Bildirim Ver

Magbox Wifi Adaptör USB Stick 802.11N 5370 Chipset İşlemcili 150 MBPS Fiyatı - Trendyol

Televizyonunuzda aradığınız kanalları bularak istediğiniz programı izleyebilmeniz için Magbox 802.11N ürünü size yardım eder. Ekstra kurulum gerektirmeyen bu pratik ürün hayatınızı kolaylaştırır. Cihazın boyutu yaklaşık olarak ufak bir USB boyutundadır bu sebeple kullanıldığı ortamda yer kaplamaz ve kötü bir görüntüye sebep olmaz. Siz de bu cihazı kullanarak HD görüntü kalitesine sahip kanallara sahip olabilir ve televizyon izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Magbox Wi-Fi sayesinde ayrıca Wi-Fi özelliğinden de yararlanabilirsiniz. Wi-Fi sayesinde hızlı bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz. Ürün aynı zamanda USB özelliğine sahip olduğundan beklentilerinizi karşılar. Ürün, uygun girişe takar takmaz kanalların televizyona aktarılmasını sağlar. Magbox nedir sorusuna uydu alıcı Wi-Fi antenidir cevabı verilebilir. Ürünün özelliklerine bakarak ne kadar pratik ve kullanışlı olduğunu görebilirsiniz.

  • Kolay kurulum
  • Wi-Fi bağlantısı
  • HD görüntü kalitesi

Magbox USB Antenli 802.11N Ürün Özellikleri

Magbox USB Antenli 802.11N Ürün Özellikleri

Magbox USB antenli 802.11N yeni teknolojiyle geliştirilir. Kurulum gerektirmeyen yapısı sayesinde herkes rahatça ürünün özelliklerinden faydalanabilir. Full HD görüntü kalitesi sayesinde keyifli bir deneyim yaşamanızı olanaklı kılar. Wi-Fi 5370 işlemcili yani chipsetli uydu alıcılarında çalışır. Seçim yaparak uydu alıcınıza uygun olduğundan emin olmanız önemlidir. Ürün sahip olduğu LED göstergesi ile kolaylıkla anlaşılır bir yapıya sahiptir. 2.4 - 2.4835 GHz değerine sahiptir, bu değer hızlı şekilde işlem yapabildiğini gösterir. Siz de hızlı bir şekilde istediğiniz işlemi tamamlayan Magbox 802.11N 150 Mbps 5370 chipset işlemcili HD uydu alıcıları uyumlu LED göstergeli Wi-Fi çubuk anten Wi-Fi-5370 sayesinde televizyonunuza dilediğiniz kanalları ekleyebilirsiniz. Kurulum gerektirmeyen anlaşılabilir LED ekranı bulunan bu ürünü kullanarak sahip olduğu birçok avantajdan yararlanabilirsiniz.

Magbox Chipset İşlemcili HD USB Anten Fiyatları

Magbox Chipset İşlemcili HD USB Anten Fiyatları

Magbox 802.11N 150 Mbps 5370 chipset işlemcili HD uydu alıcıları uyumlu LED göstergeli Wi-Fi çubuk anten modeli avantajlı pek çok özelliği içinde bulundurur. Ürün standart bir USB alıcısı boyutuyla az yer kaplar, bu sayede kötü görüntü oluşmasının önüne geçer. Aynı zamanda Wi-Fi özelliği sayesinde size pek çok avantaj sunar. Her yöne hareket edebilen akrobat dirsek yapısı ile kolaylıkla çevrilebilir veya döndürülebilir. Televizyonların monte edildiği yerler düşünüldüğünde kullananların memnuniyeti için bu özellik oldukça önemlidir. Magbox 802.11N 150 Mbps 5370 chipset işlemcili HD uydu alıcıları uyumlu LED göstergeli Wi-Fi çubuk anten fiyatları belirlenirken ürünün üretildiği kaliteli materyaller de göz önünde bulundurulur. Uzun süreli kullanıma olanak sağlayan materyalleriyle uzun süre HD görüntü kalitesine sahip kanalları izlemenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Kullanışlı Magbox Chipset İşlemcili HD Anten Yorumları

Kullanışlı Magbox Chipset İşlemcili HD Anten Yorumları

Magbox 802.11N 150 Mbps 5370 chipset işlemcili HD uydu alıcıları uyumlu LED göstergeli Wi-Fi çubuk anten yorumları ürünün pratik şekilde kullanılan yapısına dikkat çeker. Her yöne dönebilen başlığı, LED ekranı dikkat çeken özelliklerin başında gelir. 150 Mbps değeri sayesinde bu aletle siz de işlerinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Sürücüsüz kuruluma imkan sağlayan yapısı sayesinde kurulum sırasında başka bir ürüne veya cihaza ihtiyaç duymazsınız. MAGBOX 802.11N 150 Mbps 5370 chipset işlemcili HD uydu alıcıları uyumlu LED göstergeli Wi-Fi çubuk anten kullananlar aynı zamanda IP TV uydu cihazları ile uyumlu çalışmasından memnun olduklarını belirtir. Ürün 5 DBI anten özelliğine sahiptir; WinXp, Win 7, Win 8, Win 10 ile uyumludur. Hızlı kurulum imkanı ve HD görüntü kalitesi sunan LED göstergeli Wi-Fi çubuk anten ürününe Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.