Mamajoo Kireç Temizleyici 150 gr

139,07 TL

Ürün Bilgileri

Mamajoo Kireç Temizleyici 150 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEBEĞİM OLACAK Satıcı Ünvanı: GRUP BEBEK ÜRÜNLERİ SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411020603800016 Vergi Kimlik Numarası: 4110206038
    Bu ürün BEBEĞİM OLACAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mamajoo kireç temizleyici 150 gr özellikleri
  • sterilizatörünüzün ve mama ısıtıcınızın bakımı için
  • sterilizatörünüzün ya da mama ısıtıcınızın %100 verimle çalışmaya devam etmesi için her dört haftada bir veya sert suyu olan bölgelerde gerektiği zaman aralıklarında kireçten arındırmalısınızkullanılışı
  • 10 gr (bir tatlı kaşığı) sitrik asidi 200ml su dolu cihazınıza dökünüz.Sterilizatör için
  • kapağını kapamadan 1–2 dakika çalıştırınız.Mama ısıtıcısı için
  • en yüksek ısıda 10 dakika ısıtınız. Cihazı kapatınız. 30 dakika bekletiniz. Cihazın içini temizleyiniz.Cihazı normal çalışma şeklinde birkaç kez çalıştırarak içerisindeki suyu boşaltınız.Paket içeriği: 1 x mamajoo sitrik asit 150gr
Geri Bildirim Ver

Mamajoo Kireç Temizleyici 150 gr ile Kireçlenmeye Son Verin

En yaygın kullanılan temizleyicilerden biri olan Mamajoo kireç temizleyici, sudaki kirecin temizlenmesini kolaylaştırır. Farklı özelliklere sahip bu ürün, tuvalet, mutfak ve banyo gibi alanların temizliği için oldukça önemlidir. Kahve makineleri, su ısıtıcıları, çaydanlıklar ve yumurta kazanları Mamajoo kireç çözücü ile hızlı bir şekilde yıkanabilir. Makinedeki kireç kalıntısı için sıvı olan bu ürünü güvenle seçebilirsiniz. Kiri çıkarmak için güçlü kireç çözme özelliğine sahip olan bu ürün, ulaşılması zor köşeler için de etkilidir. Bu açıdan Mamajoo kireç temizleyici 150 gr banyolarda, duş panellerinde, seramiklerde ve camlarda kullanılabilir. Hızlı etki eden formülleriyle beğeni toplayan bu ürün hem sabun kalıntılarına hem de kireçlere karşı etkilidir. Etkili banyo temizliği için geliştirilen bu ürün, kiri çok kısa sürede temizleyebilir.

  • Etkili Sonuç
  • Kolay Temizlik
  • Pas ve Kirece Karşı Özel Formül

Mamajoo Kireç Temizleyici

Mamajoo Kireç Temizleyici

Mamajoo kireç temizleyici nasıl kullanılır sorusunun cevabı ile etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz. Bu açıdan ürünün kullanımı çok kolaydır. Sıvı şeklinde üretilen bu ürünü kullanmak için ise kirecin olduğu alana dökülüp bir süre bekledikten sonra bir bez ya da sünger yardımıyla ovmanız gerekir. Kireç lekeleri bu sayede hızlı bir şekilde temizleyebilirsiniz. Temizliğin zor olduğu alanlarda ise bu ürünü kullanırken bekleme süresini uzatabilirsiniz. Bu sayede bu ürünü kullanarak tasarruf sağlar ve daha az enerji harcarsınız. Ayrıca bu ürün kirecin neden olduğu kokuları da giderir. Bu açıdan taze koku, çevredeki havayı tazeler, makinenin performansını iyileştirir ve düzenli kullanımla kullanım ömrünü uzatır. Bulaşık makinelerinde, çamaşır makinelerinde ve kahve makinelerinde kireç sökücü kullanımı ile taze bir kokuya sahip olabilirsiniz.

Güçlü Formülü ile Mamajoo Kireç Temizleyici

Güçlü Formülü ile Mamajoo Kireç Temizleyici

Sudaki kireç çözücü kalıntılarda güçlü etkiye sahip olan Mamajoo kireç çözücü, lekelerin ve kireç çözücülerin kısa sürede çıkarılmasını garanti eder. Ayrıca Mamajoo Kireç Temizleyici 150 gr fiyatları oldukça uygundur. Hijyenik ve radyoaktif temizlik için tasarlanan özel formülasyonu, kireç lekelerini ovma ihtiyacını ortadan kaldırır. Lavabo gibi su ile temasın çok olduğu banyo ve mutfaklarda kullanıma uygun olup, pas lekelerine karşı da etkilidir. Aynı zamanda kireç lekeli mutfak gereçlerinin temizliğinde de tereddüt etmeden kullanılabilir. Hızlı etki eden özel formülü sayesinde yüzeydeki kireci temizlemek için az miktarda uygulama yeterlidir. Bu açıdan Mamajoo kireç sökücü, kireç kalıntılarından kaynaklanan lavabo tıkanıklıklarını gidermek için de kullanılır. Ürün ile ilgili detaylı bilgi için ise Mamajoo Kireç Temizleyici 150 gr yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Mamajoo Kireç Temizleyici Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Mamajoo Kireç Temizleyici Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Mamajoo kireç temizleyici, kireç tutmuş alanlara zarar vermeden en inatçı kalıntıları bile yok eder. Bu açıdan bu ürünü tercih ederek pas ve kireç sorunun önüne geçebilirsiniz. Üstelik bu ürün sayesinde hem hijyenik hem de kusursuz temizlik yaşayabilirsiniz. Ayrıca, kireç tutan cihazlarınızın uzun süre mükemmel performans göstermesini sağlayabilirsiniz. Özellikle bulaşık ve çamaşır makinesinin kireç tutmasını bu ürün ile giderebilirsiniz. Bu sayede bu cihazların ömrünü uzatabilirsiniz. Ayrıca düzenli kireç kullanımı ile daha temiz çamaşırlar ve bulaşıklara sahip olabilirsiniz. Bu ürüne ulaşmak için ise Mamajoo Kireç Temizleyici 150 gr satın al seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu sayede Trendyol üzerinden bu ürünü daha güvenli, kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Ardından hızlı ve etkili bir temizliğin keyfini çıkarabilirsiniz.