Marka Terstop Bonie Ter Önleyici Anti-perspirant 50ml

79 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Marka Terstop Bonie Ter Önleyici Anti-perspirant 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 101MAGAZACILIK Satıcı Ünvanı: DİNÇER DURANSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5509302464800017 Vergi Kimlik Numarası: 3160141800
    Bu ürün 101MAGAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Terleme sorunu yaşayanlar Bonie ter önleyici ile bitkisel olarak çözüme terleme tedavisi ne ihtiyaç duymadan kavuşacaklar. Terleme Nedir Terleme Neden Olur? Biyolojik olarak terleme vücut ısısını dengeleyen fizyolojik bir olaydır. Erişkin bir insan vücudunda milyonlarca ter bezi bulur. Bu ter bezlerinin bir kısmı kokusuz ter üretir ve el, kol, bacak, yüz gibi bölgelerde bulunur
  • ter bezlerinin başka bir kısmı ise kötü kokulu ter üretir bu ter bezleri ise genital bölgelerde, ayakta, koltuk altlarında vs. bulunur. İnsanları rahatsız eden terleme sebepleri bu ter bezlerinden kaynaklanır. Terleme sorunları olan insanlar terlemeye son vermek isterler ancak tere son vermek insan fizyolojisini bozabilmektedir. Piyasada bulunan bazı ter önleyici ürünler örneğin ter önleyici deodorant ve roll-onlar aşırı pudra içermekte ve bu pudralar ciltteki gözenekleri tıkayarak terlemeye karşı durmaktadır ancak bu da az önce dediğimiz gibi insan vücudunda olumsuz etkileri olan ter önleme yöntemlerinden biridir. Peki, terlemeye ne iyi gelir? Sorusuna yanıtı ter önleyiciler de değil terlemeye bitkisel çözüm sunan antiperspirantlar da aramak daha doğru olur. Çünkü bu tür ürünler terlemeye çözüm olarak terlemeyi tamamen bitirmek yerine içerdiği bitkiler sayesinde ter bezlerini küçülterek terlemeyi azaltmakta ve ter kokusu sorununu tamamen ortadan kaldırmaktadır. Bonie ter önleyici nasıl kullanılır? Kullanmak istediğiniz bölgeyi temiz ve ıslak bir mendil ya da bez ile güzelce temizleyin, bu bölgeyi kuruladıktan sonra bonie spreyi uygulaya bilirsiniz. Bonie ter önleyici hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabilir. Bonie ter önleyicinin miktarı ne kadardır? İçerisinde 50 ml. Antiperspirant solüsyon bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Pudrasız
  • Hacim 50 ml
Geri Bildirim Ver