Mask Tuz Lambası Himalaya Kaya Tuzu Gece Lambası 2-3 Kg

400 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Mask Tuz Lambası Himalaya Kaya Tuzu Gece Lambası 2-3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAM İÇ VE DIŞ Satıcı Ünvanı: TAM İÇ VE DIŞ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0817041135800001 Vergi Kimlik Numarası: 8170411358
    Bu ürün TAM İÇ VE DIŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri Boyutları : Yaklaşık 12cm çap x 20 cm uzunluk Ağırlık : 2-3 Kg arasında Pakistan ve Hindistan’daki Himalaya bölgesindeki yüksek kaliteli tuz mağaralarından elde edilmiştir. Özel olarak şekillendirilip içine elektrik tesisatı bağlanarak lambaya dönüştürülmüştür. Himalaya Tuz Lambası özellikle bulunduğu mekanlardaki pozitif iyonları arttırarak rahat bir nefes almanızı sağlar. Havadaki bakteri ve mantar oluşumlarının engellenmesinde yardımcıdır. Özellikle Astım, Boronşit, nefes darlığı hastalarının yaşadığı mekanlarda mutlaka olması gereken bir üründür. Himalaya tuzundaki negatif iyonlar sayesinde akciğerlerde bakteri, vürüs ve mantar oluşmaması için yardımcı olur. Kullanım Ömrü en az 100 Yıldır. Özellikle çocuk odaları veya yatak odalarında sağlıklı bir ortam oluşturur. Ürün Özellikleri: - %100 Doğal Himalaya Tuzu Kristallerinden traşlanmıştır. Doğal taş olduğu için ölçülerde 3 - 5 cm arası farklılıklar olabilir. Paket İçeriği: - 1 Adet Doğal Himalaya Tuzu Lambası - 1 Adet Ampul - 1 Adet Enerji Kablosu ve Duy.
Geri Bildirim Ver