HOT WHEELS Mega Tır Ghr48 (KIRMIZI VE TURUNCU)

739 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (44)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
669,90 TL
Kurumsal Fatura
659,24 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
697,60 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HOT WHEELS Mega Tır Ghr48 (KIRMIZI VE TURUNCU)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hot Wheels Mega Tır, büyük maceralar için büyük bir settir! Bu devasa taşıyıcı, altı genişletilebilir seviyesinde 50 arabaya kadar yüklenebilir ve bu sadece başlangıç! Taşıyıcının arkasında Hot Wheels City setlerine bağlanmak için aşağı inen bir rampa vardır. Aracın kabini, 2 araç daha park etmek için alanla açılır ve şeffaf yan panel açılır, böylece çocuklar en sevdikleri sürüşleri özel bir noktada saklayabilir. Mega Tır\'ı Hot Wheels turuncu palete bağlayın, pistte oynamak için yan yana yarışa doğru yuvarlayın! Harika özelliklere sahip benzersiz Hot Wheels Mega Tır, çocuklar ve koleksiyoncular için harika bir hediyedir! Genişletilebilir altı seviye, 50 adet 1: 64. ölçekli araç taşıyabilir! Teçhizatın arkasındaki aşağı katlanan rampa, çocukların hayal güçlerini ortaya çıkarmak ve tekerlek dünyalarını genişletmek için Hot Wheels City setlerine bağlanmasına olanak tanır. Kabin birkaç araç için daha park yerleri ile açılır ve şeffaf yan panel açılır, böylece çocuklar en sevdikleri modelleri özel bir yerde saklayabilir! Araçlar ayrı olarak satılmaktadır.Tır içine dahil değildir. Araç uzunluğu 48 cm \'dir. Kutu ölçüsü: 46 x 9 x 19 cm Ürün ağırlığı: 0,72 kg

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 50'li
  • Yaş 3 - 4 Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Hot Wheels Turuncu 50 Araç Kapasiteli Lisanslı Mega Tır

Kamyonlar ve tırlar çocukların vazgeçemediği oyuncaklar arasındadır.Çocukların severek kullandığı ürünlerden olan mega tır Hot Wheels markası tarafından tasarlanır. Oyuncak, motorlu taşıtlara ve diğer araçlara ilgi duyan çocukların beğenisini kazanır. Heybetli ve büyük görünümü ile dikkat çeken tır, tüm çocukların keyif alacağı nitelikler taşır.Eğer çocuğunuz için bir oyuncak arıyorsanız Hot Wheels mega tırı hediye edebilir bu ürünle siz de çocukluğunuza dönebilirsiniz. Çocukların macera ruhunu ateşleyen Hot Wheels mega tır, kesintisiz eğlence sunar ve onların eğlenerek keyifle vakit geçirmelerini sağlar.

  • 3 yaş ve üzeri tüm yaş grupları için uygundur.
  • 8,89 x 45,72 x 19,05 cm boyutları ile geniş kapasitelidir.
  • 865,5 gr ağırlığındaki ürün çocukların farklı ortamlarda eğlenceli zaman geçirmesini sağlar.

50 Araç Kapasiteli Turuncu Mega Tır Genel Özellikleri Nedir?

Mega Tır Turuncu 50 Araç Kapasiteli Lisanslı

Hot wheels mega tır kırmızı turuncu renkleri ile gerçeğe yakın bir görünüm sunar. Hem büyüklerin hem de küçüklerin severek kullanacakları bir üründür. Çocuğunuzla geçirdiğiniz keyifli anlarda Hot Wheel mega tır, size eşlik eder. Sınırsız hikâye türetme olanağı sunan Hot Wheels mega tır, büyük maceralar için tasarlanır. Canlı kırmızı ve turuncu rengi ile dikkat çeken oyuncak, Hot Wheel markasının orijinal lisanslı ürünüdür. Devasa tır, 6 ayrı kademesinde 1:64 ölçeğinde 50 adet araç taşıyabilir. Tırın kabin kısmı 2 araç daha alabilecek kadar açılabilir. Hot Wheels mega tır dizaynıyla çocuklardan ve yetişkinlerden tam not alır. Tırın arkasında bulunan katlanabilir rampa, diğer Hot Wheels pistlerine bağlanabilen ergonomik tasarımdadır. Havalı saydam yan paneller, aşağıya doğru kayarak çocuklar için favori arabalarını koyabilecekleri bir alan oluşturur.

50 Araç Kapasiteli Turuncu Mega Tır Hangi Yaş Grubu İçin?

Mega Tır Turuncu 50 Araç Kapasiteli Lisanslı

Hot Wheels mega tır, 3 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygun bir oyuncaktır. Mega tır, çocuğunuzun gelişimine yardımcı olur. Onun kavrama ve öğrenme becerilerinin yanı sıra bilişsel becerilerinin gelişmesinde de etkin rol oynar. Küçüklerin yanı sıra araba tutkunu yetişkinlerin de oynamaktan zevk alacakları bu ürün, ailecek keyifli vakit geçirmenizi sağlar. İçinizdeki maceraperest çocuğu ortaya çıkarır. Macera ruhuna hitap eden Hot Wheels mega tır ile pek çok araba türünü taşıyabilirsiniz. Katlı yapısı ile üst katlara da araçları yerleştirebilir, sıralama yaparken hayal gücünüzü besleyebilirsiniz. İçeriğine 50 adet araç alan tır, gizli bölmesi ile iki adet arabayı daha içerisine alır. Keyifle oynayabileceğiniz Hot Wheels oyuncak, macerayı doyasıya yaşamanızı sağlar. Heyecanlı tasarımı ve gizli bölmeleri ile ayrı bir dünyanın kapısını aralar.

50 Araç Kapasiteli Turuncu Mega Tır Kaliteli midir?

Mega Tır Turuncu 50 Araç Kapasiteli Lisanslı

Çocuklar için tasarladığı birbirinden kaliteli ve eğlenceli oyuncakları ile Hot Wheels, piyasada yerini sağlamlaştıran markalar arasındadır. Vaktinizi keyifli bir şekilde geçirmenizi sağlayacak olan Hot Wheels oyuncakların tümü Hot Wheels kalitesi ve tecrübesi ışığında geliştirilir. Sınır tanımayan tasarımlara sahip olan Hot Wheels oyuncak, keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Hot Wheels kalitesinde üretilen Mega Tır, büyük boyutları, ergonomik yapısı ve tasarımı ile çocukların beğenisini kazanmış bir üründür. Küçük yaşlardan itibaren çocukların duyularını beslemeye başlayan oyuncak, motor becerilerin gelişmesine de fayda sağlar. Bu nedenle ebeveynler tarafından da takdir edilen bir üründür.Birbirinden kaliteli ve yaratıcı ürünler sunan markanın, Hot Wheels mega tır fiyatları da oldukça uygundur. Ürün, Trendyol’da oldukça cazip fiyatlarla satışa sunulmuştur. Siz de Hot Wheels mega tırı, ürün sayfasından kolayca sepetinize ekleyebilir kolayca sipariş oluşturabilirsiniz. Hot Wheels mega tır en kısa süre içerisinde adresinize teslim edilecektir. Dilerseniz ürün sayfasından Hot Wheels mega tır yorumları ve değerlendirmelerini okuyarak, ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.