Maxi-Cosi 3 Yatma Pozisyonlu Mama Sandalyesi Ultra Kompakt, Hafif ve Taşınabilir %100 Geri Dönüştürülmüş Kumaş

13.589 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Maxi-Cosi 3 Yatma Pozisyonlu Mama Sandalyesi Ultra Kompakt, Hafif ve Taşınabilir %100 Geri Dönüştürülmüş Kumaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapsamlı Yaştan Yatma Pozisyonları: 3 farklı yatma pozisyonu ve dolgulu oturma yeri ile Ava, bebeğinizin tüm öğünlerde yanınızda olmasını sağlar. Açı katı gıdalara geçiş için idealdir. Ultra Kompakt Katlanabilir Tasarım: Hafif tasarımı (4,8 kg) ve ultra kompakt katlanabilir tasarımı sayesinde Ava, yemek sonrasında kolayca saklanabilir. Temizliği Kolay: Ava mama sandalyesinin su tutmaz, çıkarılabilir ve makinede yıkanabilir kumaşları sayesinde temizlenmesi son derece kolaydır. En dağınık yemeklerden sonra bile rahatlıkla temizlenir. 3 Yatma ve 3 Tepsi Pozisyonu: Ava, bebeğinizin isteğine bağlı olarak 3 farklı yatma pozisyonu sunar. Aynı şekilde 3 farklı tepsi pozisyonu ile mükemmel uyum sağlar. Şık Tasarım: Şık ahşap görünümü, modern iç mekanlara mükemmel bir uyum sağlar. Kompakt katlama, hafif tasarım ve taşıma sapı ile taşınması son derece kolaydır. Çevre Dostu Malzeme: Ava kumaşları, %100 geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiştir. Eco Care ile tasarlanmış, çevresel ayak izini azaltmaya odaklanmıştır. Maxi-Cosi Kompakt Serisi Parçası: Ava mama sandalyesi, Maxi-Cosi'nin kompakt serisinin bir parçasıdır. Basit, şık, hafif ve kompakt temel özellikleri içerir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver