Maxi-Cosi Coco Store Coral Oto Koltuğu Ana Kucağı / Essential Graphite

7.688 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Maxi-Cosi Coco Store Coral Oto Koltuğu Ana Kucağı / Essential Graphite

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Welcome Baby Satıcı Ünvanı: HOŞGELDİN BEBEK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464060842300018 Vergi Kimlik Numarası: 4640608423
    Bu ürün Welcome Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ilk modüler bebek oto koltuğu
  • Doğumdan itibaren 12 aya kadar kullanım
  • Ultra hafif ve yumuşak taşıyıcı (1.7kg)
  • I-Size (r129) güvenlik standardı
  • Hafıza düğmeleri ile Tek elle Bebek arabalarından kolayca çıkarılabilir
  • 45-75 cm - 0-12 kg doğumdan itibaren yaklaşık 1 yaşına kadar Bebeğinizin hep yanınızda olması için tasarlandı! 35 yıldır 50 milyondan fazla bebeği hastaneden eve taşıyan Maxi-Cosi, yüksek güvenlik standardını karşılarken konfor ve rahatlığı da bir araya getiren dünyanın Ilk ve tek modüler bebek oto koltuğunu üretti
  • coral! Bebeğinizi hep yanınızda tutmanız için özel olarak tasarlanmış benzersiz Maxi-Cosi coral, hafif (sadece 1,7 kg) ve yumuşak taşıyıcısı koltuk güvenlik kasasından çıkarılıp doğumdan itibaren yaklaşık 12 aya (45-75 cm) kadar her zaman kolayca yakın taşıyabileceğiniz ilk ve tek modüler bebek oto güvenlik koltuğudur. Temizlenme: koltuğun kumaşı elde veya çamaşır makinesinde düşük devirde 30ºc de yıkanabilir, kasası silinebilir.

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 0-13 Kg
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Corol Oto Koltuğu ile Güvenli Yolculuklar

Aileler için bebeklerinin rahatlığı, sağlığı ve güvenliği çok önemlidir. Bundan dolayı pek çok ürün üretilmekte ve bunlar özellikle ailenin ve bebeğin rahatlığı için tasarlanmaktadır. Oto koltukları bu ürünler arasındadır. Oto koltuğu, bebeğin arabada güvenle yolculuk etmesini sağlayan, rahatlık hissi yaratan ve bebeğin sağlığını koruyan bir ürün olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Rahatlığı ve güvenliği sayesinde bebeklerin rahat bir yolculuk çekmesini sağlayan Maxi Cosi Coral Oto Koltuğu, ailelerin gözdesidir. Maxi Cosi Coral oto koltukları bebekleri yolculuklarda rahat hissettirecek şekilde tasarlanmıştır. Marka, belirli güvenlik standartlarını karşılayan oto koltukları sunmaktadır. Bu oto koltukları, Güvenlik amaçlı ailedeki çocukların ve bebeklerin sağlığı için çok önemlidir. Araba koltukları, bir kaza durumunda bir bebeğin veya çocuğun hayatını kurtarmada büyük rol oynamaktadır.

  • Rahat Kullanımlı Maxi Cosi Coral
  • Uzun Ömürlü Maxi Cosi Coral
  • Güvenli Maxi Cosi Coral

Coral Oto Koltuğu ile Güvenli Bir Seyahat

Coral Oto Koltuğu ile Güvenli Bir Seyahat

Maxi Cosi Coral Ana Kucağı evde, arabada ve daha pek çok alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz ve anne babalara günlük işlerinde kolaylık sağlayacak bir ürün olarak hizmet sunmaktadır. Bu ürün ile bebeği rahatlık sunabilir ve günlük işlerinize vakit ayırabilirsiniz. Ebeveynlerin araçları için doğru araç türü olan bir ana kucağı ile güvenli bir şekilde seyahat etmeleri önemlidir. Bebekler arabaya koyulan ana kucağı ürününe oturabilir ve rahatça dolaşabilirler. Oto koltuğu, taşıması basit ve bebek konforu için tasarlanan bir üründür. Bu ürünler anne ve babaların işini kolaylaştıracak ve çocukların oldukça konforlu vakit geçirmeleri için fırsatlar yaratacaktır. Bebek oto koltuğunun kurulumu oldukça basittir ve bu nedenle ebeveynler hiç zorlanmadan kolayca kurabilirler. Coral Oto Koltuğu kullanılan malzemenin özelliğinden dolayı bebeğin sağlığını korumakta ve bebeğin cildine zarar vermemektedir.

Coral Oto Koltuğu Yorumları

Coral Oto Koltuğu Yorumları

Oto koltuğu çok önemli bir ürün ve öneminin yanı sıra yasal zorunlulukları olan ve bu zorunluluk sayesinde üst düzey güvenliği sağlayan anne ve babalarında favori ürünü. Oto koltuklar, bebekli aileleri arabayla seyahat ederken güvende tutan ve olası kazalardan çoğu zaman yaralanmayı önleyen ürünlerdir. Oto koltuğu, bebeğin güvenliği sayesinde ebeveynlerin rahat ve huzurlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlar. Coral Oto Koltuğu Ana Kucağı / Essential Graphite yapısı itibariyle araçlara uyum sağlayarak bebeklerin bağlı oldukları koltukta yaralanmadan binmelerini sağlayarak ebeveynlerin gönül rahatlığıyla seyahat edebilmelerini sağlar. Ebeveynler, kendileri ve çocukları için bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih etmektedir. Coral Oto Koltuğu Ana Kucağı / Essential Graphite yorum alanı genel olarak olumludur. Ürün, sağlam yapısı sayesinde ebeveynler hem bebeğini sıkıca yerleştirebilir hem de rahat uyumasına izin verebilir.

Coral Oto Koltuğu Fiyatı

Coral Oto Koltuğu Fiyatı

Coral Oto Koltuğu Ana Kucağı / Essential Graphite fiyatı bütçeye uygundur. Oto koltuğu, bebekli ailelerin ulaşımında vazgeçilmez bir üründür. Yasal olarak kullanılması gereken oto koltukları, gerekli ve zaten çok popüler bir ürün olmasının yanı sıra, çocuklarının güvenliğini sağlamak için ebeveynlerin alması gereken bir ürün olarak öne çıkmaktadır. Oto koltukları, ebeveynleri sadece olası kaza durumlarında değil, normal sürüş sırasında da çok rahat ettiriyor. Bebeklerin koltuk üzerinden düşmesini, ani hareketlerde sallanmasını, ani frenlerde öne doğru sarkmasını ve normal bir araba koltuğunda otururken bebeklerin yaşadığı rahatsızlığı engeller. Oto koltukları birçok alanda işlerin kolaylaşmasını ve ailelerin gönül rahatlığıyla seyahat edilmesini sağlar. Oldukça işlevsel olan bu ürüne Trendyol sitesi üzerinden Coral Oto Koltuğu Ana Kucağı / Essential Graphite satın al diyerek ulaşabilirsiniz.