MECHEN Bluetooth 5.0 ile 32GB MP3 Çalar 2,4" Renkli Ekran, Taşınabilir HiFi Ses, FM Radyo, Hoparlör TF Kart

9.285 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

MECHEN Bluetooth 5.0 ile 32GB MP3 Çalar 2,4" Renkli Ekran, Taşınabilir HiFi Ses, FM Radyo, Hoparlör TF Kart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablosuz 5.3 Bluetooth: Bu MP3 çalar, kulaklıklara Bluetooth bağlantısı sağlar, böylece kesintisiz müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Ancak, önemli bir not olarak belirtmek gerekir ki bu cihaz bir Bluetooth alıcı değil, sadece bir vericidir, yani cep telefonlarıyla eşleştirilemez. 32 + 128 GB Büyük Bellek: 32 GB dahili bellek, bir miktar MP3 saklamak için yeterli olabilir, ancak ihtiyaca göre 128 GB'a kadar ek bir hafıza kartı takılabilir, böylece daha fazla müzik ve medya içeriği depolanabilir. 2,4 İnç TFT Renkli Ekran: Hızlı ve duyarlı bir dokunmatik ekran, herhangi bir gecikme olmaksızın hemen tepki verir, böylece kolayca navigasyon yapabilirsiniz. Ekranın büyüklüğü ve kalitesi, görsel deneyiminizi artırır. Uzun Fonksiyon Listesi: Bu MP3 çalar, sadece müzik çalmakla kalmaz, aynı zamanda fotoğraf izlemek, video oynatmak, FM radyo dinlemek ve e-kitap okumak gibi çeşitli fonksiyonlara da sahiptir. Kullanımı çok yönlü ve keyiflidir. Kayıpsız HiFi Ses Kalitesi: Yüksek kaliteli çip ve akıllı dijital gürültü azaltma özellikleri, çeşitli ses formatlarını destekler ve kayıpsız ses kalitesi sunar. Bu sayede, müzik dinlerken yüksek kalitede ses deneyimi yaşarsınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler Ekran
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Turuncu
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver