Mecit Efendi Saç Bakım Yağı 100 ml

107 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mecit Efendi Saç Bakım Yağı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZadeganAtölye Satıcı Ünvanı: KENAN BÖCEKLİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1284767597600001 Vergi Kimlik Numarası: 1860625451
    Bu ürün ZadeganAtölye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mecitefendi Saç Bakım Yağı 100 ml

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 ml
  • Etki Güçlendirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Mecit Efendi Saç Bakım Yağı 100 ml

Mecit Efendi saç bakım yağı 100 ml her saç tipi üzerinde etkili olan ve kökten uca besleyen doğal bakım ürünüdür. Hormonal genetik ve dış etkenlere bağlı olarak oluşan kepek ve yağ oluşumunu gidererek saçlarınızın sağlıklı ve doğal bir şekilde uzamasına yardım eder. Dökülme problemlerini minimum seviyeye indiren ürün, kuru, yıpranmış, ince telli, boyalı saçları kısa sürede dolgunlaştırarak saçların canlı, dolgun, ipeksi görünüm kazanmasını sağlar. Paraben içermeyen doğal ürün, dermatolojik olarak test edilir. Haftada minimum 3 kez diplere parmak uçlarıyla hassas şekilde masaj yaparak sürebilirsiniz. 2 saat bekledikten sonra bol duru su ile yıkayabilirsiniz. Üzerindeki saklama koşullarını okuyarak serin ve kuru bir yerde ürünü muhafaza edebilirsiniz.

  • Güçlendirici etki
  • Dolgunlaştırıcı formül
  • Doğal içerik

Kaliteli Mecit Efendi Saç Bakım Yağı 100 ml Özellikleri

Kaliteli Mecit Efendi Saç Bakım Yağı 100 ml Özellikleri

Mecit Efendi saç bakım yağı 100 ml satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini araştırabilirsiniz. Doktorunuzun tavsiye ettiği kullanım şekline göre uygulamanız tavsiye edilir. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde hemen alanında uzman bir hekime başvurulur. Bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmayan ürün doğal bitki özleri sayesinde derinlemesine besleyerek güçlendirir. Saç sağlığınızı uzun süreli korumanız için ideal olup dökülme, kırık ve hasarlarını kısa sürede ortadan kaldırabilir. Mecit Efendi saç bakım yağı 100 ml kullananlar ürünün güçlendirici, onarıcı, nemlendirici, hacim kazandırıcı estetik bakım etkisini ilk uygulama sonrası hemen fark eder. Koruyarak güçlendiren ve çeşitli sorunları gideren özel bakım ürünü, çeşitli test aşamasından geçirilerek hizmetinize sunulur. Doğal, canlı, ışıltılı bir görünüm kazandıran bu ürün sayesinde estetik, bakımlı ve hoş bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Doğal Bitki Özlü Mecit Efendi Saç Bakım Yağı 100 ml Fiyatı

Doğal Bitki Özlü Mecit Efendi Saç Bakım Yağı 100 ml Fiyatı

MecitEfendi saç bakım yağı öncesine göre sağlıklı ve bakımlı görünüme kavuşmasına yardım eden doğal bitki özlü bir üründür. Saçlarınızı güçlendirerek sağlıklı, doğal şekilde uzamasına yardım eder. Estetik görünüm kazandırmanın yanında sorunlarını gidermede yüksek etkili olur. Müşteriler tarafından oldukça yoğun ilgi görür. Fön ya da maşa gibi ısıl işlemler sonrasında yıpranan saçlarınızı yenileyerek zengin mineral ve vitamin desteği sağlar. Eski parıltılı, canlı ve doğal görünümüne kavuşturan özel bakım ürünü saç tellerini kökten uca besleyerek güçlendirir. İçeriğindeki özel formül ve bitki özleri binlerce telin çok kısa süre içerisinde tekrar çıkmasını sağlar. Dökülmesi ve kırık gibi sorunlarla mücadele ederek dolgun, canlı, parlak bir görünüm kazandırır. Hafif yapılı olduğu için yanınızda taşıyarak istediğiniz an çıkarıp pratik, rahat şekilde uygulayabilirsiniz.

Avantajlı Mecit Efendi Saç Bakım Yağı 100 ml Yorumları

Avantajlı Mecit Efendi Saç Bakım Yağı 100 ml Yorumları

Mecit Efendi saç bakım yağı 100 ml fiyatı bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle hizmetinize sunulur. Gündelik hayatta bakım işlemlerinizi aksatmadan sorunsuz, rahat bir şekilde yapmanıza olanak sağlayan, saç şekillendirme işlemlerinizi kolaylaştıran yüksek etkili bir üründür. Yıpranan, eski dinamik görüntüsünü kaybeden saçlarınıza canlı görünüm kazandırarak dolgun, ışıltılı, yumuşak ve estetik görünmesine yardım eder. Mecit Efendi saç bakım yağı 100 ml yorumları ürünün ilk uygulama sonrası saçlar üzerindeki yüksek onarıcı, canlandırıcı, yenileyici, hacim kazandırıcı etkisini içerir. İdeal, hafif yapı özellikleri sayesinde pratik kullanım imkânı sunan bu ürün ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir. Kaybedilen saçların canlı, doğal ve dinamik görünmesini sağlayan bu ürünü Trendyol'dan analiz ederek bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle alabilirsiniz. Yıpranan, kırık görünümünü ortadan kaldıran yüksek etkili bu ürün sayesinde saçlarınızın güçlü, doğal, sağlıklı bir şekilde uzamasına katkı sağlayabilirsiniz.