Mediflora Normal Ve Yağlı Saçlar Için Katı Şampuan

571,49 TL

Ürün Bilgileri

Mediflora Normal Ve Yağlı Saçlar Için Katı Şampuan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vegan Bakkal Satıcı Ünvanı: YILDIZ ŞEKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3005563099000001 Vergi Kimlik Numarası: 8010534729
    Bu ürün Vegan Bakkal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Saç derisine zarar vermeden temizleyen, dengeleyici katı şampuan. Narenciye bahçesi gibi kokusu vardır:) İçerdiği isaf kakao, hindistan cevizi, portakal ve karanfil yağları ile saçlarınızı nazikçe temizler, arındırır ve besler, saç derisini yatıştırır. Konsantredir, su ile seyreltilmeden üretilmiştir Sabun, sentetik koku, sentetik renklendirici içermez Sert kimyasallar içermez Hayvansal ürün içermez Silikon içermez Seyahat dostudur Saf uçucu yağlardan gelen tazeleyici kokusu ile saçlarınızı sarar Bol kakao ve hindistan cevizi yağı ile saçları besler E vitamini ve provitamin B5 ile saçları besler Portakal kabuğu tozu ile renklendirilmiştir İÇİNDEKİLER: Sodium Coco-Sulfate, Decyl Glucoside, Stearic Acid, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter (Kakao Yağı), Cetyl Alcohol, Glycerin (Gliserin), Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate (and) Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil (Hindistan Cevizi Yağı), Citric Acid, Tocopherol (E Vitamini), Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil (Portakal Kabuğu Yağı), Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil (Karanfil Yağı), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Powder (Portakal Kabuğu Tozu). 110gr KULLANIMI: Şampuanı ıslatın, sabun kullanır gibi elinizde köpürtün, kalıbı ıslak saçınıza sürün, saçınızı köpürtün ve durulayın. Serin ve kuru yerde saklayınız. Kullanılmadığı zamanlarda suyla direkt temas etmesini önleyiniz. Üretimin her aşaması el yapımı olarak, bitkiler kullanılarak gerçekleştirilmektedir, bu nedenden dolayı ürünler arasında renk ve görüntü farklılıkları olması normaldir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Özellik Ultra hafif
  • Etki Nemlendirici
  • Hacim 0-199 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Mediflora Normal/Yağlı Saçlar İçin Konsantre Katı Şampuan

Mediflora normal/yağlı saçlar için katı şampuan, zararlı etkileri olan ve cildi tahriş eden sert temizleyicilerden farklıdır. Saç derisini rahatsız etmediği için haddinden fazla yağ salgılanmasına neden olmaz. Söz konusu şampuan; su ile seyreltilmeden üretilmiş olan konsantre bir üründür. İçerisinde hiçbir sentetik koku veya renklendirici bulunmayan Mediflora normal/yağlı saçlar için katı şampuan, doğallığıyla beğeni toplar. Seyahat dostu olan ürünü gittiğiniz her yerde yanınızda götürebilirsiniz. Saçları temizlerken derideki sorunlarının azaltılmasına da yardımcı olan bu ürünün öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Ağırlık: 110 gram
  • Etki: Hacim Verici
  • Tür: Katı Şampuan

Mediflora Normal/Yağlı Saçlar İçin Katı Şampuanın Özellikleri

Mediflora Normal/Yağlı Saçlar İçin Katı Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Mediflora normal/yağlı saçlar için katı şampuan, birçok özelliği sayesinde kullanıcılardan tam not almayı başarır. Söz konusu ürün, saç derisini tahriş etmeden üst düzey temizlik sunar. Dengeleyici katı şampuan kategorisinde olan ürün, aynı zamanda muhteşem bir kokuya sahiptir. Mediflora katı şampuanın içerisinde; kakao yağı, gliserin, portakal kabuğu tozu da dâhil olmak üzere faydalı birçok doğal madde bulunur. Ürünün içerisinde bulunan bu maddeler sayesinde saçlarınız nazikçe temizlenir. İşlem sonrası saçlarınız uzun süre güzel kokmaya devam eder. Ürünün içerisinde aynı zamanda E vitamini ve provitamin B5 bulunur. Söz konusu şampuan, bu içeriği sayesinde saçlarınızı besler. Saç derisini yatıştıran bu ürün, deriyle ilgili sorunların azaltılmasına da katkıda bulunur. Mediflora katı şampuanın kendine has rengi ise içerisinde yer alan portakal kabuğu tozundan kaynaklanır.

Normal/Yağlı Saçlar İçin Katı Şampuanı Kimler Kullanabilir?

Mediflora normal/yağlı saçlar için katı şampuan, doğal bakım ve temizlik ürünleriyle ilgilenen kişilere hitap eder. Söz konusu ürün, normal ve yağlı saç tipine sahip kişiler için uygundur. Hiçbir zararlı madde bulundurmayan bu şampuan, sağlık konusunda hassas olan kişiler için idealdir. Uçucu yağlar içeren Mediflora normal/yağlı saçlar için katı şampuan, hafif ve hoş koku veren bakım ürünlerini sevenlerin de tercihi olur. Ürünün içerisinde yer alan doğal bileşenler, saçların yıkandıktan sonra çok hoş bir narenciye kokusu yaymasını sağlar. Mediflora katı şampuan, içerisinde hayvansal hiçbir ürün olmadığı için de vegan dostudur. Bu sayede hayvansal gıda tüketmeyenler de bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Yıkama esnasında cilde zarar vermeyen bu katı şampuan, hassas bir saç derisine sahip olanlar için de idealdir.

Mediflora Normal/Yağlı Saçlar İçin Katı Şampuan Nasıl Kullanılır?

Mediflora normal/yağlı saçlar için katı şampuanın etkisini tam olarak göstermesi için ürünün doğru bir şekilde uygulanması önem arz eder. Saçınızı yıkamadan önce bu katı şampuanı iyice ıslatmanız gerekir. Daha sonra sabun kullanır gibi Mediflora normal/yağlı saçlar için katı şampuan elde köpürtülür. Yıkama aşamasına geçmeden evvel saçlarınızı da iyice ıslatmanız gerekir. Daha sonra köpürttüğünüz katı şampuanı saçınıza sürebilirsiniz. Ürünün etkili bir şekilde temizlemesi için yıkama esnasında saçlar iyice köpürtülür. Yıkama işlemi tamamlandıktan sonra durulama aşamasına geçilir. Tam olarak etkisini gösterebilmesi için ürünün serin ve kuru bir ortamda saklanması tavsiye edilir. Söz konusu şampuanı kullanmadığınız zamanlarda ürünün suyla doğrudan temas etmemesi gerekir. Dilerseniz Mediflora katı şampuan yorumlarına göz gezdirebilir, ürünü sizden daha önce kullanan kişilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz. Temiz içerikli ve oldukça etkili olan bu katı şampuana sahip olmak için ürünü Trendyol aracılığıyla ve sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz.