MEDITERIAN Parmak Pulse Oksimetre Parmak Tipi - Yetişkin Nabız ve Oksijen Pilli Led

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MEDITERIAN Parmak Pulse Oksimetre Parmak Tipi - Yetişkin Nabız ve Oksijen Pilli Led

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Pulse Oksimetre Parmak Tipi - Yetişkin Nabız ve Oksijen Pulse oksimetre cihazı hastanelerde cerrahi, anestezi, pediatri ve acil odalarında, genel tıbbi müdahelelerde ve evde kullanıma uygundur. Tamamen dijital teknolojiyi temel alan parmak ucu nabız oksimteresinin, atardamar hemoglobininin işlevsel oksijen satürasyonunun ( sp02 ) müdahalesiz yerinde ölçümü için kullanılması amaçlanmıştır. Gelişmiş dsp algoritması insan hareketinin etkisini azaltabilir ve düşük perfüzyonun ölçüm doğruluğunu artırabilir. parmak ucu oksimetresi, parmak aracılığıyla insan hemoglobin satürasyonunu ve kalp atış hızını ölçmek için kullanılabilir. ürün, aile içi, hastane ( dahiliye uzmanı/cerrahi, anestezi, pediatri, yoğun bakım, vb. Dahil ), oksijen çubuğu, sosyal tıbbi organizasyonlar, sporda fiziksel bakım gibi amaçlar için kullanıma uygundur. Hafif ve kullanımı kolaydır arabirim yönü elle ayarlanır renkli oled ekran, test değerini ve pletismogramı aynı anda gösterir düşük perfüzyon ^ %0,3 görsel alarm işlevi. Gerçek zamanlı yerinde kontrol düşük pil voltajı göstergesi otomatik olarak kapanma standart iki aaa 1,5v kalem pil, 20 saatten uzun çalışma sağlar ıpx4 sıvı damlalarına dayanıklı titreşim engelleyici .

Ürün Özellikleri

  • Ekran Özelliği Led
  • Tip Parmak
  • Çalışma Tipi Pilli
Geri Bildirim Ver