mei Ahşap Lenfatik Drenaj Masaj Cihazı, Selülit Karşıtı

170 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

mei Ahşap Lenfatik Drenaj Masaj Cihazı, Selülit Karşıtı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: trendmei Satıcı Ünvanı: SUAT ERSAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1058358624200001 Vergi Kimlik Numarası: 3680059063
    Bu ürün trendmei tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mei Ahşap Masaj Cihazı – Lenf Drena %100 Doğal Selülit Giderici Ahşap Masaj Aleti Bacaklarda ve kalçalarda kan dolaşımı yavaştır. Bunun sonucunda selülite en çok bu bölgelerde rastlanmaktadır. %100 Doğal ahşap masaj aletiniz ile yapılan vücut masajı ile özellikle bacaklardan kalbe doğru kan dolaşımının akışının hızlandırılması amaçlanır. Ahşap masaj cihazını düzenli uygulandığında
  • selüliti önlemeye yardımcı olmanın yanı sıra cilt altı yağlarının vücuttan atılma sürecinin hızlanmasını da destekleyecektir.. Düzenli uygulandığında selüliti önlemeye yardımcı olmanın yanı sıra cilt altı yağlarının vücuttan atılma sürecini de hızlandırmayı destekleyecektir. Ahşap Selülit Masaj Cihazı’ni cilde aşağıdan yukarıya doğru hafifçe bastırarak uygulayabilirsiniz. İlk olarak, cildinize hediye olarak gönderdiğimiz %100 doğal AVAKADO yağını sürün. Masaj cihazınizin geniş kısmı ile bacaklarınıza ve karnınıza, dar kısmı ile diz kapağınıza ve kollarınıza masaj yapabilirsiniz. Birkaç kullanımdan sonra cildinizde, özellikle hassas ciltlerde, baskının derecesine ve masajın etkisine bağlı olarak hafif kızarıklıklar oluşabilir. Bu durum masaj aletinin doğru kullanıldığını ve Selülitlerinizin azalması adına yararlı olduğunun kanıtı olacaktır. Selüliti önlemeye ve azaltmaya yardımcı olmak için %100 doğal Selülit Giderici Ahşap Masaj Cihazi’ni her gün en az 15 dakika bacaklarınıza uygulayın. Güzel günlerde kullanmanızı diliyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Fonksiyon Selülit Giderici
Geri Bildirim Ver