mensport 24 Volt Lisanslı Range Rover Çift Kişilik Akülü Araba

36.500 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

mensport 24 Volt Lisanslı Range Rover Çift Kişilik Akülü Araba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜVEN AKÜLÜ ARABA Satıcı Ünvanı: RABİA CAF İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1950424509
    Bu ürün GÜVEN AKÜLÜ ARABA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KİŞİLİK - ÇOCUĞU SARSMADAN KALKIŞ YAPAN YAVAŞ KALKIŞ SİSTEMİ (SLOW START SYSTEM) - LED IŞIKLAR - İLERİ VE GERİ VİTES - GERÇEK ARAÇ ÇALIŞTIRMA SESİ EFEKTİ - TAŞIMA KAPASİTESİ MAX 50KG - TAM ŞARJ İLE KULLANIM SÜRESİ , ÇOCUĞUN AĞIRLIĞI VE ZEMİN KOŞULLARINA BAĞLI OLARAK ORTALAMA 45 DK - 90 DK - EBATLAR : 134 X 82 X 75CM - MENŞEİ : ÇİN - GARANTİ SÜRESİ : 1 YIL Araç ile Kumandanın Eşleştirilmesi Araç kapalı olmalıdır (çalışır haldeyken eşleştirme yapılamaz) Kumandanın ‘’Car Select’’ tuşuna basılı tutularak ışığın seri olarak yanıp sönmesini bekleyin. Işık seri olarak yandıktan sonra tuşu bırakarak aracı çalıştırın. Daha sağlıklı ve uzun süreli kullanım için dikkat etmeniz gerekenler: Aracınızı ilk kez kullanmadan önce 18 saat boyunca şarj etmelisiniz. Akü yaklaşık 1 – 1,5 saat kullanıma uygundur. Bu süre sonunda aküyü mutlaka şarj edin. Akü göstergesi 9 volta düştüğü zaman aracı kullanmaya devam etmeyin ve aküyü hemen şarj edin. Şarj etmek için akünün tamamen boşalmasını beklemeyin. Tamamen boşalmış aküler tekrar şarj almayabilir. Aküye kısa devre yaptırmayın ve kutup başlarının doğru takıldığından emin olun. Aküyü araçla birlikte gelen şarj cihazı ile şarj edin. Başka bir şarj aleti kullanmayın. Aracınızı her kullanımdan sonra 8-10 saat şarj edin. Bu saatin üzerinde veya altında şarj akünün ömrünü kısaltır. Aküyü ters çevrilmiş halde şarj etmeyin ve saklamayın. Araç iki aydan uzun süre kullanılmayacak ise aküyü şarj ettikten sonra akü bağlantı kablolarını yerinden çıkartın. Yeniden kullanmadan önce tekrar şarj edin. Araç kullanılmamış olsa bile, ayda en az bir kere aküyü şarj edin. Aracı şarj ederken şarj cihazına elektrik geldiğinden ve doğru şarj cihazı kullandığınızdan emin olun.

Ürün Özellikleri

  • Güç 24 V
  • Model Çift Kişilik
  • Renk Metalik
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Tekerlek Sayısı 4
Geri Bildirim Ver