mervem Kadın Beyaz Öğretmen Önlüğü

Ürün Bilgileri

mervem Kadın Beyaz Öğretmen Önlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Önlük modellerimizde iki cep bel hizasında bir cep göğüs üzerinde olmak üzere 3 adet cep bulunur.
  • Önlük modelimizde ceket yaka bulunur önlük modelimiz orta boydur.
  • Önlük modellerimiz erkek ve bayan olarak ayrı kalıplara sahiptir, böylece bedeninize tam uyum sağlar klasik yaka doktor önlüğü alpaka kumaştan üretilmiştir.
  • Leke tutmaz, yıkanarak gayet kolay şekilde temizlenebilir ve gerektiğinde ütülenebilir.
  • Ön bölümü çıtçıtlı olduğundan kolaylıkla açılıp kapatılabilir.
  • Önlük üzerinde 3 adet cep bulunur.
  • 2 adet cep önlüğün etek bölümündedir ve gayet geniş bir formdadır.
  • Bir adet cep de önlüğün sol göğüs bölümünde yer alır.
  • Arka bölümünde bel kısmında kuşak bulunur.
  • Uzun kollu

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mervem Kadın Beyaz Öğretmen Önlüğü

Eğitim verilen her kurumda birçok kişi tarafından kullanılan Mervem kadın beyaz öğretmen önlüğü kaliteli bir üründür. Bel hizasında üç tane cep bulunur. Hafif yapıya sahip olduğundan zahmetsizce yanınızda taşıyabilirsiniz. İdeal ölçülerde olduğundan her vücut tipindeki kadın rahatlıkla giyebilir. Tek parça olan ürün, hem yaz hem de kış aylarında kullanılabilir. Uzun kollu tasarıma sahip model, orta boydur. Leke tutmadığından kullananların beğenisini alır. Esnek yapısından dolayı öğretmenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Beğenilen bir tasarıma ve düz beyaz renge sahiptir. Markanın kaliteli olan bu ürün, yıkanabilir kumaştan üretilir. Böylelikle hijyenik bir model olarak değerlendirilir. İçine giydiğiniz kıyafet ile kolay uyum sağlayan öğretmen önlüğünün klasik bir yaka tipi mevcuttur. Hoş rengiyle öne çıkan bu modeli uzun bir süre rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Rahat tasarım
  • İdeal kalıp
  • Kaliteli kumaş

Öne Çıkan Mervem Beyaz Renkli Öğretmen Önlüğü Özellikleri

Öne Çıkan Mervem Beyaz Renkli Öğretmen Önlüğü Özellikleri

Tüm eğitim kurumlarında kullanılan beyaz öğretmen önlüğü, zarif görünümü ve şık tasarımı ile beğenilen bir kıyafettir. Hoş beyaz rengiyle dikkat çeker. İdeal kalıp yapısıyla birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Ön bölümü çıtçıtlı olduğundan kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Uzun kollu olmasıyla kış mevsiminde de giyme rahatlığı sağlar. Kaliteli ve dayanıklı olan Mervem markalı ürünün esnek bir yapısı vardır. Klasik yaka tasarımı bulunur. Üretilirken kullanılan dayanıklı kumaş malzemesi, uzun süre kullanım rahatlığı sağlar. Ayrıca markanın bu tasarımının hafif yapısı, birçok öğretmene hitap eder. Kadın beyaz önlük 30 derece suyla çamaşır makinesinde zahmetsizce yıkanabilir. Bu sayede günlük kullanımda size hız katar. Kumaşında boya ve zararlı maddeler bulundurmaz. Klasik görünümlü, cepli ve çıtçıtlı bir kadın öğretmen önlüğü edinmek için markanın tasarımına göz atabilirsiniz.

Cazip Mervem Beyaz Renkli Öğretmen Önlüğü Fiyatı

Cazip Mervem Beyaz Renkli Öğretmen Önlüğü Fiyatı

Kaliteli ve dayanıklı kumaş malzemesine sahip öğretmen önlüğü, rahat ve kullanışlı bir modeldir. Hafif bir kumaş yapısı olduğundan gün boyunca vücudunuzu sıkmaz ve üzerinizde iz bırakmaz. Kaliteli ve kullanışlı olan modelin kumaş yapısında uzun zamanlar boyunca pamuklanma sorunu yaşanmaz. Böylece ürün, ilk günkü kaliteli yapısını devam ettirir. Kaliteli ve modern görünüme sahip olan önlük, okulda şık görünmenizi sağlar. Her kıyafet stiline kolaylıkla uyum gösterir. Uzun yıllar boyunca ilk günkü beyaz renkte kullanmayı mümkün kılar. Dört mevsim için elverişli özelliklerle üretilen önlük, zararlı maddeler içermeyen bir kumaş yapısına sahiptir. Kaliteli olan bu ürün, modern görünümü ile her yaştan öğretmen için uygun bir şekilde tasarlanır. Mervem kadın beyaz öğretmen önlüğü fiyatı ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir.

Beğenilen Mervem Beyaz Renkli Öğretmen Önlüğü Yorumları

Beğenilen Mervem Beyaz Renkli Öğretmen Önlüğü Yorumları

Kullanışlı ve pratik olan bu ürün; düz beyaz renkte, desensiz bir öğretmen önlüğüdür. Kullanışlı ve şık bir tasarımı vardır. Desensiz tasarımı ile dikkat çekici olan bu önlük, her öğretmen için uygun bir üründür. Kaliteli ve dayanıklı bu öğretmen önlüğünü istediğiniz kıyafetle kolaylıkla giyebilirsiniz. Kaliteli kumaş yapısı ile okul bünyesinde çalışan tüm öğretmenler için uygundur. İdeal bir kalıp kesiminin olması, uzun saatler kullanımda büyük kolaylık sağlar. Dayanıklı olan bu ürünün herhangi bir kumaş kokusu veya size zarar veren bir malzemesi yoktur. Zarif görünüm sağlayan Mervem kadın beyaz öğretmen önlüğü yorumları kısmına Trendyol aracılığıyla bakabilirsiniz. Müşteri yorumları sayesinde ürünü satın alarak deneyimleyen müşterilerin fikirleri öğrenilebilir. Siz de bu modeli uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek hızlı bir biçimde satın alabilirsiniz.