META Facebook Portal Tv

11.500 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

META Facebook Portal Tv

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bursa Gümrük Malları Satıcı Ünvanı: OKTAY YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9740228273
    Bu ürün Bursa Gümrük Malları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • META PORTAL TV Facebook'tan Portal TV, en sevdiğiniz kişileri TV ekranınıza getiren akıllı görüntülü aramadır. Portal'ları olmasa bile Messenger, WhatsApp veya Zoom ile akıllı telefonlarında ve tabletlerinde arkadaşlarınızla ve ailenizle kolayca görüntülü görüşme yapın. 50 kişiye kadar arama başlatmanıza veya aramalara katılmanıza olanak tanıyan Messenger Rooms ile büyük gruplar için en iyi görüntülü arama deneyiminin keyfini çıkarın. Akıllı Kamera, harekete ayak uydurmak için kaydırma ve yakınlaştırma yapar ve herkesin görüş alanında olmasını sağlamak için otomatik olarak ayarlanır. Akıllı Ses, arka plandaki gürültüyü en aza indirirken, konuşan kişinin sesini iyileştirir. Portal tasarımı gereği özeldir ve tüm aramalar şifrelenir. Kamerayı ve mikrofonu kolayca devre dışı bırakabilir veya sürgülü kamera kapağıyla lensi engelleyebilirsiniz. Ek hesap aktivasyonları ile, Netflix ve Amazon Prime Video dahil olmak üzere büyüyen ortak listemizdeki filmleri ve şovları izleyebilirsiniz. Spotify, Pandora, iHeartRadio ve Food Network dahil olmak üzere büyüyen ortak listemizden müzik videolarının, haberlerin, oyunların ve daha fazlasının keyfini çıkarın. Facebook Watch ile arkadaşlarınızla aynı odadaymış gibi bir şov izleyebilirsiniz. Alexa Yerleşik, bir soru sormanıza, bir zamanlayıcı ayarlamanıza, alışveriş listenize ürün eklemenize, akıllı evinizi kontrol etmenize ve daha fazlasını yapmanıza olanak tanır. Portal'daki sürekli büyüyen AR deneyimleri kitaplığı ile birlikte daha da fazlasını deneyimleyin. Sevilen masalların müzik, animasyon ve sürükleyici efektlerle hayat bulduğu Story Time ile çocuklarınızın en sevdiği hikaye kitabı karakterlerinden biri olun. Mobil uygulama ile Instagram ve Facebook fotoğraflarınızı doğrudan Portalınızda görüntüleyin. Aramalar sırasında bile fotoğraf paylaşabilirsiniz. DİKKAT: Bu ürün Ticaret Bakanlığına bağlı gümrük müdürlüklerinin düzenlemiş olduğu ihalelerden alınmış olup 6502 Sayılı Tüketicilerin Korunması Hakkında Kanun kapsamında değildir. Garanti Belgesi düzenlenemez ve iade kabul edilmez.
Geri Bildirim Ver