1
Oto Kompresör kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Michelin MC12264 12Volt 120 PSI Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası

1.004 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.002 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.065 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.075 TL1.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.086 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Michelin MC12264 12Volt 120 PSI Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kolaysecal Satıcı Ünvanı: SERHAT AYKUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1220214798
    Bu ürün kolaysecal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Michelin mc12264 12volt 120 psı dijital basınç göstergeli hava pompası Güçlü 120 psı / 8,3 bar şişirme gücü ile otomobil, motosiklet, cip ve bisiklet lastikleri, toplar, lastik bot, yatak vb. Şişirmek için uygun, 120 psı e kadar üstün performans sağlar, Dijital basınç göstergesi uygulamaya göre hassas basınç yapılmasını sağlar Çok amaçlı birçok şişirme uygulamasını gerçekleştirebilir Usb girişi sayesinde akıllı telefon, tablet, bilgisayar, kamera ve benzeri elektronik ürünler, kamp ürünleri, dağcılık ürünlerinizi aracınızdan şarj etme imkânı, Ultra kompakt taşınabilir, inanılmaz hafif, sağlam ve aerodinamik tasarım ile kullanım kolaylığı sağlar Basınca dayanıklı özel 14cm hortum ile geniş kullanım alanı sağlar, Işıklandırılmalı basınç göstergesi ile karanlıkta bile çalışma imkânı 3 adet şişirme ucu geniş kullanım alanı sağlar, Vidalı lastik şişirme ucu ile kolay ve sağlam montaj edilir hassas şişirme sağlanır, Top şişirme ucu ile faklı özellikteki tüm top ve benzeri ürünleri şişirme imkânı, Lastik bot, yatak vs. Şişirmede kullanılan uç ile birçok farklı ürünü şişirme imkânı, 12volt araç çakmak girişi ile kamp, dağcılık, sahil vb. Alanlarda şişme bot, deniz yatağı, deniz topu, bisiklet, şişme yatak vb. Birçok ürününüzü rahatlıkla şişirme imkânı, Hassas ölçüm yapabilen dijital basınç gösterge ile doğru ve kolay basınç ölçme imkânı, Psı & bar & kpa göstergeli dijital ekran saati Kauçuk kaplı ayaklar sayesinde kaymadan kullanım imkânı, Ergonomik tasarım sayesinde konforlu kullanım, Hortum ve şişirme uçları aletin üzerinde ki bölmede saklanır, sürekli kullanıma hazırdır, Kompakt tasarım ile rahatlıkla muhafaza etme imkânı sağlar, Patentli kolay bağlantı sistemi ile rahat kullanım, 100 yıllık michelin kalitesi ile yenilikçi teknoloji Ölçüler:13cmx11cmx5cm Ağırlık 0,41 kg

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
  • Araç Bilgisi Tofaş Kartal SL
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Michelin MC12264 12 Volt 120 PSI Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası

Michelin MC12264 12Volt 120 psi dijital basınç göstergeli hava pompası, onu bir pompadan daha fazlası yapan fonksiyonel özelliklerle donatılmış bir araçtır. 120 psi / 8.3 bar şişirme gücüyle otomobil bakımından tatil faaliyetlerine, birçok alanda çeşitli ihtiyaçlara cevap veren kullanışlı bir üründür. Dijital basınç göstergesi, kullanım alanına göre hassas basınç ayarını yakalamayı sağlar. Göstergenin ışıklandırması sayesinde karanlıkta rahatlıkla kullanılabilir. Araç çakmak girişi ile hareket hâlindeyken şarj edilebilir. Basınca dayanıklı 14 cm hortum ve 3 adet şişirme ucu ile araç lastiğinden şişme yatağa geniş bir kullanım alanı vardır. Yüz yılı aşkın deneyimiyle kullanıcıların güvenini kazanan Michelin, MC12264 hava pompasında da işlevsel ve dayanıklı bir ürünü kullanıcıyla buluşturur.

  • Boyut: 13 cm x 11 cm x 5 cm
  • Ağırlık: 0.41 kg
  • Güç: 12V

Michelin Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası Özellikleri

Michelin Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası Özellikleri

Michelin MC12264 12Volt 120 psi dijital basınç göstergeli hava pompası, kullanımını son derece kolaylaştıran ve kullanım alanlarını büyük ölçüde genişleten özelliklere sahiptir. Her yerde kolaylıkla şarj edilebilmesi için araç çakmak girişine sahiptir. 120 psi / 8,3 bar şişirme gücü ile basketbol topundan motosiklet lastiklerine kadar pek çok düzeyde şişirme işleminin üstesinden rahatlıkla gelir. Şişirilmek istenen farklı ürünlere uyum sağlaması için üç farklı şişirme ucu ve basınca dayanıklı 14 cm uzunluğunda hortumu bulunur. Işıklandırmalı dijital basınç göstergesi ile hassas basınç ayarı, istenen düzeyde ayarlanabilir. Onu bir pompadan daha fazlası yapan USB girişi sayesinde akıllı telefon, tablet veya bilgisayar gibi birçok elektronik cihazı şarj edebilir. Kauçuk kaplı ayakları sayesinde kaymadan güvenli bir kullanım sunar. Ağırlık ve boyutları kolayca taşınabilmesini sağlayan ölçülerdedir.

Michelin Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası Kullanışlı mı?

Michelin Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası Kullanışlı mı?

Michelin MC12264 12Volt 120 psi dijital basınç göstergeli hava pompası, kullanıcı dostu tasarımı ve işlevsel özellikleri ile oldukça kullanışlı bir alettir. Farklı ihtiyaçlara cevap verebilmesi için üç farklı şişirme ucu bulunur. Dijital basınç göstergesinin ışıklandırmalı olması sayesinde karanlıkta bile kolayca çalıştırılır ve istenilen hassasiyet yakalanır. Ürünün hafif ve kompakt tasarımı, az yer kaplamasını ve istenen her yere kolaylıkla taşınabilmesini sağlar. Michelin hava pompasının araçla seyir hâlindeyken şarj edebilmek için çakmak girişi vardır. Ürünün sahip olduğu USB girişi, kullanım alanını pompa gerektiren uygulamaların ötesine taşır. Bu özelliği sayesinde akıllı telefon, tablet veya bilgisayar gibi pek çok elektronik aleti şarj edebilir. Kullanım sırasında kayıp düşmesini önlemek için ürünün ayakları kauçuk ile kaplanmıştır. Böylece kullanışlı olduğu kadar stabil ve güvenli bir kullanım sağlar.

Michelin Basınç Göstergeli Hava Pompası Ne İçin Kullanılır?

Michelin Basınç Göstergeli Hava Pompası Ne İçin Kullanılır?

Michelin MC12264 hava pompası, şişirilmesi gereken çeşitli ürünleri istenilen hassas basınç ayarında şişirmek için kullanılır. Çakmak girişi ile şarj edilebildiği için aracınızın lastiklerini istediğiniz her zaman kolayca şişirebilmenizi sağlar. Bunun yanında spor topları, şişme yatak veya lastik bot gibi pek çok farklı ürün üzerinde kullanılabilir. Sahip olduğu kullanışlı pompa işlevlerine eklenen USB şarj özelliği kullanım amaçlarını bir hayli çoğaltır. Bu özellik onu kamp, dağcılık veya sahil kenarı gibi outdoor faaliyetlerinde pek çok farklı amaçla kullanılabilen bir ürün hâline getirir. Ürünle ilgili kullanıcı deneyimlerine Michelin MC12264 12Volt 120 psi dijital basınç göstergeli hava pompası yorum sekmesinden ulaşabilir, siz de ürünle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Michelin MC12264 hava pompasını şimdi Trendyol’dan satın alarak 3 aya varan taksit seçenekleri ve cazip indirimlerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca 50 TL ve üzeri kargo bedava kampanyası ile ayrıcalıklı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.