Minera Ahşap Montessori Öğrenme Kulesi / 2-6 Yaş / Naturel

939 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Minera Ahşap Montessori Öğrenme Kulesi / 2-6 Yaş / Naturel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MineraKids Satıcı Ünvanı: DRC GLOBAL TEKNİK SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313134211000001 Vergi Kimlik Numarası: 3131342110
    Bu ürün MineraKids tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 - 6 yaş aralığındaki çocuklar için 12 mm. Mdf Lam malzeme kullanılarak üretilmiştir. ÇOCUĞUNUZ 24 AYLIKTAN KÜÇÜK İSE ARKA KISMI İÇİN EKSTRA GÜVENLİK ÖNLEMİ ALMANIZ GEREKLİDİR. ÜRÜN 2 - 6 YAŞ KULLANIMINA GÖRE TASARLANMIŞ VE ÜRETİLMİŞTİR. Kullanılan ahşap E1 standardındadır. Kutu içeriğinde 1 adet öğrenme kulesi vardır. Kademeli ve basamak yüksekliği ayarlanabilir olarak tasarlanmıştır. Yaş grubuna göre basamak montajı yapılabilmektedir. Basamak tablalarının üzerinde kaydırmaz bantlar vardır. Çocuğunuz rahatlıkla üzerine basabilir. Antibakteriyel, antiallerjik ve kaydırmaz özelliktedir. Ürünler boyasızdır. Kimyasal bir madde kullanılmamıştır. Sağlığa zararı yoktur. Tüm kenarları yuvarlatılmış olup keskin bir kenarı bulunmamaktadır. Kolay kurulum montaj şeması ile gönderim sağlanır. Ölçü: genişlik 40 x derinlik 50 x yükseklik 90 cm.' dir. Demontedir, kurulum müşteriye aittir. * Tasarım tescili bulunmaktadır. Tescil No: 2021/00898

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Yaş 2+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Minera Ahşap Montessori Öğrenme Kulesi / 2-6 Yaş / Naturel

Minera ahşap montessori öğrenme kulesi / 2-6 yaş / naturel; sağlam, dayanıklı materyal yapı özelliği ve rahat kullanımı ile ön plana çıkar. 2-6 yaş arası çocuklar için özel olarak üretilir. 12 milimetre ebatlarına sahip olup MDF malzemeden tasarlanır. Dayanıklı, yüksek kaliteli ürün uzun süreli kullanım imkanı sunar. Kullanılan ahşap malzeme E1 standartlarına uygundur. Naturel yapısı, ergonomik kullanım özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilir. Çocuğunuz çıplak ayakla dahi üzerine sorunsuz, rahat şekilde basabilir. Çeşitli testlerden geçirilerek hizmetinize sunulan ürünün sağlığa zararı yoktur. Minera öğrenme kulesi; antibakteriyel, antialerjik yapı özellikleriyle sağlığınızı koruyabilir. Kaydırılmaz özellikteki ürün boyasız şekilde tasarlanır. İçeriğinde herhangi bir kimyasal madde barındırmaz. Ahşap malzeme sağlam ve dayanıklı yapıda olduğu için bu ürünü uzun süre rahat şekilde kullanılabilirsiniz.

  • Estetik şık yapı
  • Dayanıklı ahşap tasarım
  • Sağlıklı ve güvenli çocuk gelişimi

Orijinal Minera Ahşap Montessori Öğrenme Kulesi Naturel

Orijinal Minera Ahşap Montessori Öğrenme Kulesi Naturel

Öğrenme kulesi, özel üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulan son derece modern bir üründür. Çocuğunuzun aktivite yaparken keyifli ve aynı zamanda kaliteli zaman geçirmesine imkan tanır. Minera ahşap montessori öğrenme kulesi tüm kenarları yuvarlatılarak dizayn edilir. Keskin kenarı bulunmadığı için çocuğunuz güvenli şekilde hareket edebilir. Kolay kurulum avantajı sağlar. Montaj şeması ile gönderildiği için kurulum sırasında herhangi bir zorlanma yaşanmaz. Demonte ürünün kurulumu size aittir. Çocukların ilgi ve odağına hitap eden motor becerilerini rahatlıkla geliştirebilecekleri özel tasarıma sahiptir. Çocuğunuzun gelişimine olumlu katkıda bulunan pek çok aktiviteyi sorunsuz, emniyetli ve keyifli şekilde gerçekleştirmesine olanak sağlayan oldukça kullanışlı bir yapıdadır. İdeal, minimal yapı özellikleri sayesinde istediğiniz her yere yanınızda taşıyarak çocuğunuzun keyifli, rahat bir gün geçirmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Kullanışlı Minera Ahşap Montessori Öğrenme Kulesi Naturel

Kullanışlı Minera Ahşap Montessori Öğrenme Kulesi Naturel

Öğrenme kulesi çocuğunuzun eşyalarla oyun oynarken eğlenceli, keyifli zaman geçirmesine olanak sağlayan özel bir tasarımdır. Çocuğunuzun kavramları anlamalarına destek olarak yaratıcılıklarını ön plana çıkarmasına büyük oranda yardım eder. Yaş grubuna göre basamak montajı pratik ve rahat şekilde yapılabilir. Basamak üzerindeki kaydırmaz bantlar çocuğunuzun güvenliğini korur. İdeal, hafif yapı özellikleriyle istediğiniz her yere yanınızda taşıyarak çocuğunuzun günü eğlenceli, kaliteli bir şekilde geçirmesine katkıda bulunabilirsiniz. Tekli yapıda olup çocuğunuzun düşmeden, herhangi bir problem yaşamadan zahmetsiz, rahat şekilde hareket etmesini sağlar. Minera ahşap montessori öğrenme kulesi / 2-6 yaş / naturel yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında kapsamlı şekilde fikir edinebilirsiniz. Çocukların ilgi alanı ve zevklerine göre özel olarak dizayn edilen bu ürünle hem eğlenceli hem de geliştirici aktiviteler yapabilirsiniz.

Minera Ahşap Montessori Öğrenme Kulesi Naturel Fiyatı

Minera Ahşap Montessori Öğrenme Kulesi Naturel Fiyatı

Minera ahşap montessori öğrenme kulesi / 2-6 yaş / naturel fiyatı; ürün marka kalitesine ve ebatlarına göre şekil alır. Sade yapıdan hoşlanan kişiler için son derece ideal bir seçenektir. Minera ahşap montessori öğrenme kulesi / 2-6 yaş / naturel kullananlar; ürünün orijinal ve antibakteriyel yapı özelliklerini ilk kullanımdan itibaren fark eder. Çocukların zevkine göre özel olarak üretilen sağlam ve dayanıklı duruşuyla uzun yıllar kullanabileceğiniz deforme olmayan bir üründür. Aynı zamanda uzun süre ilk günkü canlılığını korur. Minera ahşap montessori öğrenme kulesi / 2-6 yaş / naturel satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilirsiniz. Bu seçeneği bütçenize uygun bir şekilde satın alabilirsiniz. Çocuğunuzun kendi dünyasını istediği gibi yansıtmasına olanak sağlayan eğitici ve öğretici göreviyle dikkat çeker. Bu ürüne Trendyol imkanları ile kolayca sahip olabilirsiniz.