7
Battal Boy Pike Takımı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 7. ürün

Mira El Isı Dantel Pıke Takımı*0.19

4.499 TL

Ürün Bilgileri

Mira El Isı Dantel Pıke Takımı*0.19

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bursa çeyiz Satıcı Ünvanı: HASAN AY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1060650296
    Bu ürün bursa çeyiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BURSA ÇEYİZ EL ISI DANTELLİ PIKE TAKIMI AĞIR MODEL CIFT SIRA DANTEL pike 220*240 çarşaf 200*220 2 adet yastık 50*70 ürün el işi dantellidir çarşafı dantelsiz kuru temizleme gerektirmez elde ve makinada max 40 derecede yıkanabilir....

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat
    220 x 240
  • Materyal
    Pamuklu
  • Çarşaf Türü
    Lastiksiz
  • Özellik
    Solmaya Dayanıklı
  • Renk
    Beyaz
  • Desen
    Geometrik
  • Paket İçeriği
    1'li
Geri Bildirim Ver

Mira Pike Takımı Dantel El İşi Pike Çarşaf 2 Yastık Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Pike takımı, özellikle yaz aylarında yatak odalarında kendine sıklıkla yer bulan örtü setidir. Bu uyku setleri, yatak üzerine serilen bir çarşaf, yastıkların üzerine geçirilmek üzere iki kılıf ve bir yatak örtüsünden oluşur. Mira el işi dantel pike takımı 0.19 bir pike takımında bulunması gereken bütün gereksinimleri karşılar. Setin içinde bulunan pike, çift sıra el işi dantelle çerçevelenir. Çarşaf üzerinde dantel bulunmaz, makinede yıkanmaya uygundur. Görselliği ile dikkat çeken model aynı zamanda oldukça kullanışlıdır. Uyku setinin üretiminde kullanılan kumaş, yumuşak dokusu ile konforlu bir uyku ortamı yaratır. Çift sıra dantelle süslenmiş yatak örtüsü ile bulunduğu odaya şık ve zarif bir görünüm kazandırabilirsiniz.

  • Pike, çarşaf ve iki yastıktan oluşan uyku seti
  • Çift sıra dantel pike
  • Kuru temizleme gerektirmeyen dokuma kumaş

Mira El İşi Pike Takımı ile Konforlu Uykular

Mira El İşi Pike Takımı ile Konforlu Uykular

Uyku anında vücudun nem dengesinin korunması önemlidir. Kış aylarında kullanılan kalın yorganlar, yaz aylarında artan sıcaklık nedeniyle kullanılamaz hale gelir. Bu gibi durumlarda sağlıklı bir uyku deneyimi yaşamak için ince yatak örtüleri tercih edilmelidir. Mira dantel pike takımı uyku esnasında terlemeye sebep olmayacak yumuşak dokulu bir kumaştan elde edilen uyku setidir. Setin dokuma kalitesi, yıkama esnasında oluşabilecek çekmelerin önüne geçer. Yatak örtüleri maksimum 40 derecede yıkamaya uygundur ve kuru temizlemeye ihtiyaç duymaz. Mira el isi dantel pike takımı 0.19 kullananlar set içerisinde yer alan yatak örtüsünü kış aylarında dekor olarak da kullanabilir. Yorgan veya kalın battaniyelerin üzerine el işi dantelle süslenen pike serilerek yatağa derli toplu bir görünüm verilebilir. Set içerisinde bulunan çarşaf ve yastık kılıflarını her mevsimde kullanabilirsiniz.

Çeyizleri Süsleyecek Mira El İşi Pike Takımı

Çeyizleri Süsleyecek Mira El İşi Pike Takımı

Uyku setleri, çeyiz listelerinin önemli parçalarından biridir. Evlenecek çiftler, yatak örtüsü setlerinde konforun yanı sıra şıklığın da peşindedir. Her zamanın modasına uygun dantelli tasarımıyla Mira el işi pike takımı evlenme hayali kuran çiftlerin aradığı üründür. Takımın içerisinde yer alan pikenin eni 220 cm, boyu ise 240 cm’dir. Pike ölçüleri, yatağın üzerini tamamen kaplayacak boyutlardadır. Örtünün köşeleri zemine temas etmeden yatak üzerinden zemine doğru salınır. Setin içerisinde bulunan çarşafın genişliği 200 cm ve boyu 220 cm’dir. Uyku setinin içerisinde iki adet yastık kılıfı bulunur. Yastık kılıflarının genişliği 50 cm, boyu ise 70 cm’dir. Uyku seti içerisinde yer alan çarşaf ve yatak örtüsü, çift kişilik yatak ölçüsü standartlarına uyumludur. Siz de şıklığıyla dikkat çeken bu modeli çeyizlik eşyalarınızın arasına ekleyebilirsiniz.

Mira Dantel Pike Takımı Fiyatları ve Yorumları

Mira Dantel Pike Takımı Fiyatları ve Yorumları

Yatak uyku seti fiyatları, takım içerisinde yer alan ürünlerin ebatlarına ve kalitesine bağlı olarak değişir. Mira el isi dantel pike takımı 0.19 fiyat belirlenmesinde müşteri talepleri etkin rol oynar. Her bütçeye uygun olan model, şıklığı ve zerafeti ile birçok evi süsler. Gece boyu uykunuza eşlik edecek olan bu ürün, şıklığının yanı sıra fonksiyonelliği ile de dikkat çeker. Set içerisinde yer alan çarşaf, pike ve iki yastık kılıfı sizi bu ürünleri ayrı parçalar halinde satın alma derdinden kurtarır. Set içerisinde yer alan parçalar kullanılmadığı zamanlarda katlanarak çekmecelerde saklanabilecek boyutlardadır ve gereksiz alan kaplamaz. Mira el isi dantel pike takımı 0.19 yorum ve deneyimler için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, uygun fiyat avantajıyla bu ürüne sahip olabilirsiniz.