MİSBAHÇE Selülit Karşıtı Masaj Yağı 100 Ml

880 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MİSBAHÇE Selülit Karşıtı Masaj Yağı 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİSBAHÇE Satıcı Ünvanı: MİSBAHÇE GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622060176600017 Vergi Kimlik Numarası: 6220601766
    Bu ürün MİSBAHÇE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ne için kullanılır? Portakal kabuğu görüntüsü, sarkmalar Ne fayda sağlar? Sıkılaştırıcı, canlandırıcı, selülit karşıtı, besleyici Ege’nin el değmemiş taze kokulu kırlarından esinlenerek tasarlanan Selülit Karşıtı Masaj Yağı ciltteki portakal kabuğu görünümünü hedef alırken aromatik bitkisel yağların ve aktiflerin zengin karışımıyla insanı kendini şımartmaya teşvik ediyor. Açılışta Biberiye ve Limon Uçucu Yağlarının tazelik hissiyle sizi karşılarken çok geçmeden Itır Uçucu Yağı’nın tatlı notasıyla yatıştırıyor ve Sedir Uçucu Yağı’nın dinginliğinde dengeleniyor. Bu aromatik karışım, cildin nemli ve ışıltılı olmasını sağlayan, selülit karşıtı özelliklere sahip %100 doğal masaj yağıdır. Portakal kabuğu görünümünü azaltmaya yardımcı olan Selülit Karşıtı Masaj Yağı, içerdiği antioksidan bakımından zengin bitkisel yağların karışımı sayesinde cildi besler ve nemlendirir. Soğuk Sıkım Jojoba, Üzüm ve Zeytinyağı masaj için ideal kayganlığı sağlarken Gelincik Tohumu Özü aktifleri cilt yüzeyini canlandırmaya yardımcı olarak daha sıkı bir cilt görünümü sağlar. Cildi serbest radikallerin sebep olabileceği hasarlara karşı korurken sağlıklı bir ışıltı katması için E vitamini ile zenginleştirilmiştir. Masaj sonrasında cilde daha esnek bir yapı sağlarken ipeksi bir dokunuş sunar. 1 Yüksek Performanslı Botanik Aktif Bileşen: Gelincik Tohumu Özü Tüm içerik listesi: Jojoba Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı, Zeytinyağı, E Vitamini, Ayrıştırılmış Hindistan Cevizi Yağı, Gelink Tohumu Aktifi, Sedir Uçucu Yağı, Limon Uçucu Yağı, Biberiye Uçucu Yağı, Itır Uçucu Yağı, *Citral, *Geraniol, * Linalool, *Limonene, *Citronellol * Doğal olarak uçucu yağların içerisinde bulunan alerjenler: Citral, Geraniol, Linalool, Limonene, Citronellol. İçeriklerin % 100'ü doğal kökenlidir. Uyarılar Haricen kullanım içindir. Uygulama sonrasında 12 saat güçlü UV ışınlarından veya direk güneş ışınlarından sakının. Alerjen içerir, tüm cilde uygulamadan önce cildin ufak bir yerinde mutlaka test ediniz. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Hamilelik esnasında kullanmayınız. Serin yerde saklanıp 12 ay içinde tüketilmesi tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 76 - 100 ml
  • Ek Özellik Vegan
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver