Miu Shopping Fantezi Ve Pozisyon Zarları - Tutkulu Anlarınıza Renk Katın!

99,99 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Miu Shopping Fantezi Ve Pozisyon Zarları - Tutkulu Anlarınıza Renk Katın!

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miu Shopping Satıcı Ünvanı: GM GROUP SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396156751400001 Vergi Kimlik Numarası: 3961567514
    Bu ürün Miu Shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pozisyon Zarı Siyah, cinsel hayatınıza heyecan katmak ve farklı deneyimler yaşamak için tasarlanmış özel bir üründür. Siyah renkli zarın şıklığı ve kompakt boyutu sayesinde istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Bu özel zar, çiftler arasındaki bağı güçlendirmeyi ve monotonluğu ortadan kaldırmayı amaçlar. Rastgele seçilen pozisyonlar sayesinde ilişkinizde sürpriz ve eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Pozisyon Zarı ile cinsel yaşamınıza yeni bir soluk getirin ve partnerinizle birlikte unutulmaz anlar yaşamanın keyfini çıkarın. Dayanıklı malzemelerden üretilen Pozisyon Zarı, uzun ömürlü ve güvenilirdir. Taşıması kolay olduğu için romantik kaçamaklarınıza veya seyahatlerinize eşlik edebilir. Siyah renkli ve şık tasarımlı Pozisyon Zarı ile cinsel hayatınızı canlandırın ve tutkulu anlarınızı daha da özel hale getirin. Şimdi satın alın ve cinsel yaşamınıza yeni bir heyecan katın!

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Boy 168
Geri Bildirim Ver