Mobil Coolant -36 Dereceye Kadar Dayanıklı Antifriz - 5 Lt. (1 ADET)

615,90 TL

Ürün Bilgileri

Mobil Coolant -36 Dereceye Kadar Dayanıklı Antifriz - 5 Lt. (1 ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PaoShop Satıcı Ünvanı: ERSER DESTEK VE LOJİSTİK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0368019343600014 Vergi Kimlik Numarası: 3680193436
    Bu ürün PaoShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mobil Coolant Hazır Karışım 5 Lt. Antifriz -36°C Yüksek Performanslı Soğutma Sıvısı Ürün Açıklaması Mobil Coolant hazır karışım kış koşullarında -36°C ye kadar verimli koruma sağlamak için tasarlanmış yüksek performanslı soğutma sıvısıdır. 50% Mobil Antifreeze ve %50 su ile hazırlanmış kullanıma hazır karışımdır. Özellikler ve Avantajlar Mobil Coolant hazır karışım mono etilen glikol içerir ve 2 yıl boyunca kışın donmaya yazın aşırı ısınmaya karşı koruma sağlar. Korozyona karşı de iyi koruma sağlar. Uygulamalar Mobil Coolant hazır karışım ExxonMobil tarafından BS6580-1992 kalite standardını gerektiren uygulamalarda kullanılması için tavsiye edilir. Mobil Coolant Hazır Karışım diğer motor soğutma sıvıları ile karıştırılmamalıdır. Motor soğutma sıvıları çeşitli korozyon önleyicilerin dikkatle hazırlanmış karışımlarını içerir. Farklı koruyucu paketleri içeren farklı soğutma sıvılarını karıştırma korozyon korumanızı kaybetmenize yol açabilir. Teknik Özellikler ve Onaylar Mobil Coolant Hazır Karışım ExxonMobil tarafından aşağıdaki endüstri spesifikasyonlarını gerektiren uygulamalarda kullanılması tavsiye edilir. BS6580-1992 Tipik Özellikler Mobil Coolant Hazır Karışım Antifriz Renk: Floresan yeşil 20°C, g/cm3 de yoğunluk 1,08 Kaynama Noktası, °C: 110 Parlama Noktası, °C › 115 pH değeri: 7,5 Yedek Alkalinite: (M/10HCl), ml 10 Su İçeriği, % maks: 49 Sağlık ve Güvenlik Bu ürün, amaçlanan uygulamalarda ve Malzeme Güvenliği Veri Sayfasındaki (MSDS) tavsiyelere uygun şekilde kullanıldığında mevcut bilgiler baz alındığında sağlık açısından yan etkiye sebep olması beklenmemektedir. MSDS ler talep üzerine satış sözleşme ofisiniz veya İnternet üzerinden sağlanabilir ya da yasal olarak gerekli olması durumundan satıcı tarafından müşteriye sunulacaktır. Bu ürün kullanım amacı dışındaki amaçlarla kullanılmamalıdır. Bu ürün bertaraf edilirken çevreyi korumak için dikkat edilmelidir. Daha fazla bilgi için veya adresini ziyaret ediniz. Ürün son bir yıl içerisinde üretilmiştir. PaoShop mağazasından 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde KARGO BİZDEN!

Ürün Özellikleri

  • Litre 5 Litre
Geri Bildirim Ver