Moroccanoil Smoothing-Kabarık Saçlar için Düzleştirici Şampuan&SaçKremi 500ml ECBeauty.X183

4.450 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Moroccanoil Smoothing-Kabarık Saçlar için Düzleştirici Şampuan&SaçKremi 500ml ECBeauty.X183

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Luxury Coss Satıcı Ünvanı: NESRİN KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7710175516
    Bu ürün Luxury Coss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Pürüzsüzleştirici Şampuan ve Saç Kremi 500 ml, asi, kıvırcık ve kıvırcık saçlara son verir. "Düzleştirici" formül anında pürüzsüz, esnek ve kolay taranabilen bir saç kesimi sağlar. Şampuan AminoRenew™ ile zenginleştirilmiştir. Bu eşsiz bileşen, amino asit eksikliğini onararak saçın içindeki keratin yapısını onarır. "Düzleştirme" kelimenin tam anlamıyla saçı düzleştirmek anlamına gelir: artık kabarma, kabarma veya karışık saç yok. Pürüzsüzleştirici Şampuan ve Saç Kreminin temel özellikleri: Saçları pürüzsüz, sağlıklı ve taranabilir hale getirir. Asi, kıvırcık ve kıvırcık saçları çözer. Saçın doğal keratin yapısını onarır ve güçlendirir. Boyalı saçlar için güvenli. Sülfat, fosfat ve paraben içermez. Büyük şişeler (500 ml) Smoothing Shampoo Aqua/water/eau, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium Lauroamphodiacetate, Lysine Carboxymethyl Cysteinate, Parfum/fragrance, Acrylates Copolymer, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Myristyl Lactate, Glycerin, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Peg-120 Methyl Glucose Trioleate, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfoacetate, C12-15 Pareth-3, Propanediol, Aminoethylaminopropyl Dimethicone, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-7, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Alpha-isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Butylphenyl Methylpropional. Smoothing Conditioner Aqua/water/eau, Cetyl Alcohol, Lysine Carboxymethyl Cysteinate, Dimethicone, Parfum/fragrance, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, C12-15 Pareth-3, Isopropyl Alcohol, Aminoethylaminopropyl Dimethicone, Stearyl Alcohol, Polyquaternium-7, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Alpha-isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Butylphenyl Methylpropional. KULLANIM ÖNERİLERİ: Şampuanı ıslak saça ve saç derisine uygulayın ve hafifçe masaj yapın. Gerekirse ekstra köpük oluşturmak için ekstra su ekleyin. Yaklaşık iki dakika bekletin ve ardından suyla iyice durulayın. Bu işlemi saç kremi ile tekrarlayın. ÜRÜN İÇERİĞİ: En önemli bileşenler: AminoRenew™: kayıp saç yapısını yeniden inşa eden ve onaran bir amino asit dağıtım sistemi. Argan yağı: tokoferol (E vitamini), esansiyel yağ asitleri ve antioksidanlarla saçları besleyen doğal bir yağ. Argan yağı: Argan yağından elde edilir. Saçları yumuşatır, besler ve güzel bir parlaklık verir. Gliserin: saçları nemlendiren doğal hidrofilik madde. Polyquaternium-7: saçı pürüzsüz hale getiren antistatik etkiye sahiptir. İpucu: İnatçı ve kıvırcık saçları kontrol altına almakta sorun mu yaşıyorsunuz? Tekrar pürüzsüz ve yumuşak olan, kontrol edilebilir saçların keyfini çıkarın. Moroccanoil Smooth serisinin diğer ürünlerini inceleyin.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Nemlendirici
  • İçerik Argan
  • Hacim 500+ ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver