Genel Markalar Zyxel Vdsl Modem Adaptörü 12 V 1a 5.5x2.5 Orjinal Moso

195 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Zyxel Vdsl Modem Adaptörü 12 V 1a 5.5x2.5 Orjinal Moso

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞAHANE PROJE Satıcı Ünvanı: ŞAHANE PROJE MAKİNA MÜHENDİSLİK NAKLİYE OTO ALIM SATIM İHRACAT İTHALAT SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Mersis Numarası: 0789092420300001 Vergi Kimlik Numarası: 7890924203
    Bu ürün ŞAHANE PROJE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YENİ 12 VOLT 1 A Switch Mode ADAPTÖR Zyxel Modemlerde 2.5 mm ve 2.1 mm uçları beraber destekleyen yaylı uç sistemi Özellikle Zyxel 3312 b10b Ttnet,vodone,Superonline Vdsl/ADSL Modemlerde,Router ve Fast Ethernet Switchlerde güvenle kullanabileceğiniz DC 12 Volt besleme adaptörü. Kamera Sistemlerinde ,Led ile aydınlatmada ,ADSL,VDSL Modemlerde,Router/Ap ve diğer Network ÜrünlerindeEthernet Switchlerde Günlük yaşantımızda kullandığımız AC/DC VOLTAJ GEREKTİREN heryerde NET AMPER Üreten güvenle kullanabileceğiniz AC/DC besleme adaptörüdür. Adaptör çeşitleri tercih edilirken volt, amper ve uç tipine göre dikkat edilerek satın alınmalıdır. ÖZELLİKLER: INPUT : 100-240 V-AC 50-60 Hz OUTPUT : 12 Volt DC POWER : 1 Amper RENK : SİYAH UÇ : 2.1 -2.5 mm TİP : PRİZ TİPİ CE ve ROHS Sertifikası Verimlilik sınıfı : " Efficiency Level V" Kısa Devre / Aşırı Yük / Yüksek gerilim koruması 100 % Tam Yükte Çalışma Switch Mode Power Supply yani kısaca SMPS’ler içerisinde, verimli bir şekilde güç üretmek için anahtarlamalı regülatör bulunduran yeni nesil güç kaynaklarıdır. SMPS anahtarlamalı güç kaynağı, bilinen trafolu adaptör devreleri ile gerekli çıkış voltajlarını elde etmek yerine, bu voltajı yarı iletkenli anahtarlamatekniklerini kullanarak sağlayan bir sistemdir. INPUT : 100-240 V-AC 50 Hz OUTPUT : 12 Volt DC POWER : 1 Amper Cihazlarınızı Uzun süre ve güvenle kullanmak için doğru Voltaj ve Amperde ,kalitesi belli Standartlara uygun ve dizaynı gerekli filtreler ve koruma devreleri ile donanmış bir SMPS alın tıpkı Anten ,Router,Modem ve kablo tesisatı gibi güç kaynağı da çok önemlidir! ..................................................................................................................................................................... DİKKAT: FİRMAMIZIN TEKNİK SERVİSE ALIM HİZMETİ YOKTUR. SATIŞ SONRASI TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ İLE
  • İLGİLİ ÜRÜN İMALATÇILARI VE İTHALATÇILARI SORUMLUDUR. MAĞDURİYETE UĞRAMAMAK İÇİN FATURA VE GARANTİ BELGENİZİ ÜRÜN KUTUSU İLE BİRLİKTE SAKLAYINIZ. KUTUSUZ ÜRÜNLER İÇİN İADE, CAYMA VE TEKNİK SERVİS HİZMETİ VERİLMEMEKTEDİR.. HERHANGİ BİR KONUDA BİLGİ ALMAK İÇİN MESAİ SAATLERİ İÇİNDE BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • HDMI Var
Geri Bildirim Ver