Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Raf Plastik Raf Mutfak Rafı Banyo Raf

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
529,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Raf Plastik Raf Mutfak Rafı Banyo Raf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mulina Home Satıcı Ünvanı: ABDULHALİM ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0030543803
    Bu ürün Mulina Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • sd

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Mutfak - Banyo Plastik Raf

Organizerler mutfak, banyo ve yatak odası gibi alanlarda düzen sağlamaya yardımcı olan ürünlerdir. Küçük alanlarda fazla miktarda eşyanın düzenli bir şekilde saklanmasını sağlayan ürünler, farklı kullanımlara yönelik çeşitli tasarımlara sahiptir.Çekmece, raf veya kutu şeklinde onlarca farklı modelde ürün seçenekler arasındadır. Mutfak ve banyoda kullanılmak üzere tekerlekli ürünler sıkça tercih edilir. Bu ürünler farklı alanlar arasında rahatça taşınabilmesi ile oldukça avantajlı tercihler olarak öne çıkar. Özellikle dar alanlarda kullanılmak üzere sıkça tercih edilen Motek çok amaçlı tekerlekli mutfak - banyo plastik raf, küçük bir en ölçüsüne ve hafif bir yapıya sahip olmasıyla oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. İdeal boyutları ile yer tasarrufu sağlayan ürünü, tekerlekleri sayesinde dolap aralarında çekilir raf şeklinde de kullanabilirsiniz.

  • Dayanıklı yapı
  • Pratik kullanım
  • Üstün kalite plastik malzeme

Estetiğin ve İşlevselliğin Buluştuğu Motek Raf

Estetiğin ve İşlevselliğin Buluştuğu Motek Raf

Çok sayıda eşyanın dar alanlarda düzenli bir şekilde saklanmasını sağlayan organizerler, ev dekorasyonunda oldukça işlevsel parçalar olarak öne çıkar. Kutu çekmece veya raf gibi çeşitli şekillerde tasarlanan ürünler çok amaçlı kullanım sunar. Plastik, ahşap veya kumaştan üretilen modeller seçenekler arasındadır. Plastik raf içeren modeller hafif yapıları ve sağladıkları yer tasarrufu ile sıkça tercih edilirler. Küçük bir alana sahip olan banyo ve mutfaklarda raf kullanımı büyük kolaylık sağlar. Motek çok amaçlı tekerlekli raf, banyo ve mutfaklarda kullanılmak üzere sıkça tercih edilir. 5 adet geniş hazneli plastik raftan oluşan Motek tekerlekli raf, hafif yapısı sayesinde farklı alanlar arasında kolayca taşınabilir. Beyaz renkli modern tasarımıyla odanın dekorasyonuna kolayca uyum sağlar. Banyo veya mutfağınıza işlevsel ve şık bir dokunuş yapmak isterseniz ürünü tercih edebilirsiniz.

Motek Tekerlekli Mutfak - Banyo Plastik Raf Kullananlar

Motek Tekerlekli Mutfak - Banyo Plastik Raf Kullananlar

Raflar, evlerin her alanında kullanılabilen ve yer tasarrufu sağlayan ürünlerdir. Ahşap ve plastik gibi malzemelerden üretilen ürünler hem estetik hem de işlevsel olmalarıyla sıkça tercih edilirler. Duvara sabitlenerek kullanılabilen modellerin yanı sıra tekerlekli modeller de seçenekler arasındadır. Motek çok amaçlı tekerlekli organizer, banyo ve mutfakta kullanılmak üzere sıkça tercih edilen ürünlerdendir. Üstün kalitede plastikten üretilen ürün 5 adet rafa sahiptir. Hafif yapısı taşıma kolaylığı sağlar. 12,5 cm ene ve 53,5 cm boya sahip olan ürün evin her alanında kullanılabilir. Tekerlekleri sayesinde dolap aralarındaki boşluklara yerleştirilerek çekilir raf olarak da kullanılabilmesi ile yer tasarrufu sağlar. Motek çok amaçlı tekerlekli mutfak - banyo plastik raf kullananlar ürünün sunduğu çok amaçlı kullanımdan oldukça memnundurlar. Siz de ürünü tercih ederek evinizde düzen sağlayabilirsiniz.

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Mutfak Banyo Plastik Raf Fiyatı

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Mutfak Banyo Plastik Raf Fiyatı

Ev dekorasyonunda önemli bir yere sahip olan organizerler, onlarca farklı modelde ve boyutta üretilir. Kullanıldıkları alana göre şekilleri ve boyutları çeşitlilik gösteren ürünler yer tasarrufu sağlamaları ile oldukça avantajlıdır. Özellikle banyo ve mutfaklarda düzeni sağlamak için tercih edilen ürünler geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Sağladığı yer tasarrufu ile sıkça tercih edilen ürünlerden biri olan Motek çok amaçlı tekerlekli mutfak - banyo plastik raf fiyatı her bütçe için oldukça elverişli rakamlarda satışa sunulur. Plastikten üretilen ürün hafif ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. İdeal boyutları ve tekerlekleri sayesinde pratik bir kullanım sunar. Uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Evinizde düzen sağlayacak kullanışlı ve kaliteli bir organizer arıyorsanız Trendyol’da Motek çok amaçlı tekerlekli mutfak - banyo plastik raf yorumları ile birlikte ürünü inceleyebilir, dilerseniz satın alabilirsiniz.