Motorola Mbp36s Görüntülü Bebek Telsizi

3.499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Motorola Mbp36s Görüntülü Bebek Telsizi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rammar Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Rammar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLİKLER . 3,5 inç / 9 cm renkli LCD Ekran . 2.4 GHz FHSS Kablosuz Teknoloji . Ebeveyn Ünitesinden kamerayı Yatay/Dikey hareket ettirebilme . Güvenli Veri Şifreleme . ECO Modu . Yaklaşık 300 metreye kadar etkili menzil* . Menzil dışı ikazı . Ebeveyn ünitesinde destek standı . Ses Kontrolü . Görsel Ses Seviyesi Göstergesi . Kristal Netliğinde Ses . Düşük Pil Uyarısı . Ebeveyn Ünitesi için Yeniden Şarj Edilebilir Pil . Oda Isısını İzleme . Karşılıklı Konuşma . Ebeveyn ünitesini A/V çıkışından TV/DVD'ye bağlayabilme . Yüksek Hassasiyetli Mikrofon . Melodi Çalar . Otomatik Gece Görüşü . Uzaktan Zoom Fonksiyonu . Duvara Monte Edilebilir Kamera . 4 kamera ile aynı anda çalışabilme

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Motorola Mbp36s Görüntülü Bebek Telsizi

Ebeveynler bebeklerinin her daim huzurlu ve güvende olmasını ister. Çalışma hayatındaki ebeveynler, çocuklarının evde bulunduğu anlarda devamlı bilgi sahibi olmak için görüntülü bebek telsizlerini tercih ederler. Görüntülü bebek telsizleri, bebeklerin ses ve görüntü bilgilerini olduğu gibi ebeveynlere yansıtır. Bu sayede bebeklerin günün her saatinde huzur ve güvenliğini sağlamak mümkündür. Motorola tarafından üretilen Mbp36s model Görüntülü bebek telsizi, geniş ekran ve özgür hareket mekanizması sayesinde bebeğin özenle görüntülenmesi için üretilmiştir. Kızılötesi gece görüş özelliği, ortamın karanlık olduğu durumlarda bile kaliteli ve net görüntü performansı sunar. Yüksek teknolojik özelliklerle donatılmış Motorola Mtr-Mbp36s bebek kamerası, bebek ve ebeveynlerin her koşulda huzurlu olmasını sağlar.

  • Ekran: 3,5 inç / 9 cm Renkli LCD Ekran
  • Bağlantı: 2.4 GHz FHSS Kablosuz Teknoloji
  • Görüş Kalitesi: Kızılötesi Gece Görüşü

Motorola Görüntülü Bebek Telsizinin Özellikleri Nelerdir?

Maison Francis Kurkdjian 3700559603116 Baccarat Rouge 540 Edp 70 ml Unisex Parfüm

Motorola Mbp36s Kameralı Bebek Telsizi, ebeveyn ve bebeklerin huzurunu sağlamak amacıyla geliştirilen teknik özelliklere sahiptir. Tam renkli 3.5 inç köşegen LCD ekrana sahiptir. Bu sayede bebek odasından gerçek zamanlı video ve ses kaydı yapılmasını sağlar. MBP36S bebek izleme sistemi üzerindeki beş LED ışığının yardımıyla odadaki ses seviyesi ve görsel dengesini gözlemlemek mümkündür. Mbp36s Dijital bebek kamerası, MBP36S içerisinde bir oda sıcaklığı ekranına sahiptir. Bu sayede bebeğin bulunduğu ortama dair sıcaklık hakkında bilgi sahibi olmanız mümkündür. Kızılötesi gece görüşü, bebeği uyurken rahatsız edecek herhangi bir ışık takviyesi olmadan ortamı gözlemleyebilmenizi sağlar. 2.4 GHz FHSS geliştirilmiş kablosuz teknoloji sayesinde zayıf ve kesilen sinyale karşı görüntüde olası aksamaları önlemek için idealdir. Yüksek teknolojik üretim özellikleriyle uzun yıllar bebeklerin güvenliğini sağlamak üzere kullanıma uygundur.

Motorola Görüntülü Bebek Telsizi Kaliteli midir?

Maison Francis Kurkdjian 3700559603116 Baccarat Rouge 540 Edp 70 ml Unisex Parfüm

Motorola Mbp36s Görüntülü bebek telsizi yorumlarıyla da birçok kullanıcının beğenisine hitap eder. Bebeklerin güvenliğini ve ebeveynlerin huzurunu sağlamak amacıyla Mbp36s Dijital bebek kamerası, yüksek kaliteli üretim özellikleriyle donatılmıştır. Kristal netliğinde iki yönlü ses özelliğiyle başka bir odadan bebeğinizle kaliteli iletişim kurmanızı mümkün kılar. Bu sayede huzurlu ninnilerinizle bebeğinizin uykusuna her an eşlik edebilirsiniz. Motorola Mbp36s bebek kamerası; uzaktan sağa sola çevirme, yukarı aşağı hareket ve yakınlaştırma sistemi sayesinde bebeğinizin her alandan eksiksiz görüntülenmesini sağlar. Mbp36s Dijital bebek kamerası, 4 kamera ile aynı anda çalışabilir fonksiyonlarıyla 4 odaya kadar aynı anda aileyi takip edebilmenizi sağlar. Resim içinde resim ve otomatik değişen kaliteli ekran seçenekleri sayesinde bebeğinizle kesintisiz ve kaliteli bir iletişimi mümkün kılar.

Motorola Görüntülü Bebek Telsizi Kullanışlı mıdır?

Maison Francis Kurkdjian 3700559603116 Baccarat Rouge 540 Edp 70 ml Unisex Parfüm

Motorola Mbp36s Dijital bebek kamerası, ebeveynlerin bebekleri hakkında pratik bilgi sahibi olmasını sağlamak amacıyla kullanışlı özelliklere sahiptir. LCD ekranlı monitör üzerinde yer alan açıklayıcı tuşları ve geniş ekranı sayesinde kullanımı oldukça pratiktir. Kızılötesi gece görüş sistemi, bebeklerin gece ve gündüz fark etmeden her koşulda kaliteli görüntülenmesini sağlar. Bu sayede olası görüntü kayıplarına bağlı olumsuzlukların önüne geçer. Kaliteli üretimi ve güvenlik özellikleriyle uzun yıllar kullanıma uygundur. Motorola Mbp36s Görüntülü bebek telsizi fiyatları da birçok kullanıcının ihtiyacını aynı anda karşılar. Gelişmiş özelliklerinin yanında sunduğu ergonomik özelliklerle bebek telsizi, ideal bir fiyat-performans ürünüdür. Geniş ekranı, kesintisiz ses sistemi, görüş teknolojisi ve pil ömrüyle uzun yıllar güvenle kullanımı mümkün kılar. Kaliteli kullanım seçenekleri ebeveynleri ekstra ürün maliyetinden de korur. Motorola garantisiyle üretilen bebek telsizi, Trendyol güvencesiyle adrese sorunsuz olarak teslim edilir.