MR EDS Mr.eds E29 Boss Özel Üretim Siyah Nargile Takımı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MR EDS Mr.eds E29 Boss Özel Üretim Siyah Nargile Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mr.Eds E29 Boss Özel Üretim Siyah Nargile Takımı yoğun ilgi gören modellerimizden birisidir. Kullanımı son derece hoş olan modelimizin gerek duman tokluğu gerekse estetik görünümü açısından uzun ömürlü kullanımı mevcuttur. Mr.Eds E29 Boss Özel Üretim Siyah Nargile Takımı üst düzey modern teknoloji kullanılarak üretilmektedir. Vega Trend E-Ticaret Anonim ŞirketiMr.EDS markasının tek yetkili resmi e-ticaret distribütör firmasıdır. Dolayısı ile aramış olduğunuz Mr.Eds E29 Boss Özel Üretim Siyah Nargile Takımı modelini distribütör garantisi altında %100 orijinal olarak satın almaktasınız. En ufak problem yaşamanız durumda her zaman yanınızdayız. Yerli marka olan Mr.Eds Nargile Takımları Türkiye başta olmak üzere Dünya’nın her bölgesine ihracatı yapılmaktadır. Kalite konusunda rakiplerini geride bırakan Mr.Eds Nargile, üretimlerini müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak kesintisiz devam ettirmektedir. Mr.Eds E29 Boss Özel Üretim Siyah ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Malzeme: ALÜMİNYUM Renk: SİYAH Yükseklik: 45 CM Ağırlık: 1980 GR Kutu İçeriği:Alüminyum marpuç, Silikon Hortum, Özel üretim Renkli Cam NOT: Lüle kutu içeriğine dahil değildir! UYARI: Vega Trend E-Ticaret Anonim Şirketi Mr. Eds markasının resmi olarak e-ticaret Türkiye ve ulusal zincirlerdeki tek yetkili distribütör firmasıdır. Bizim haricimizde satış yapan diğer firmalara kesinlikle itibar etmeyiniz ve mutlaka fatura isteyiniz.
Geri Bildirim Ver

Mr Eds Mr.Eds E29 Boss Özel Üretim Siyah Nargile Takımı

Doğu kültürünün köklü ve önemli bir parçası olan nargilenin çıkış noktasının Hindistan olduğu düşünülür. İlk örneklerinin ortaya çıktığı bu ülkede, Hindistan cevizi meyvesinin içi çıkarılarak kabuğuna bir kamış yerleştirilerek yapılır. Tütün içmeyi keyifli bir hale getirmek için üretilen nargile her dönem popülerliğini korur. Önceden sadece tömbeki tütün şeklinde içilen nargile, daha sonraları Mısır’daki gibi aromalı çeşitleriyle de içilir hale gelmiştir ve Türkiye’de de bu içim şekli sevilip yaygınlaşır. Mr Eds Mr.Eds E29 boss özel üretim siyah nargile takımı sağlam ve fonksiyonel yapısı ile dikkat çeker. Ürün geleneksel nargile kültürünü modern bir tasarım ile harmanlayarak müşterilerin beğenisine sunar. Siz de konforlu bir tütün keyfini Mr Eds E29 boss özel üretim olan nargile takımı ile deneyimleyebilirsiniz.

  • Özel üretim
  • Estetik ve modern tasarım
  • Uzun süre kullanım

Tütün İçmeyi Keyifli Kılan Mr Eds Nargile Takımı

Tütün İçmeyi Keyifli Kılan Mr Eds Nargile Takımı

Uzun ve keyifli sohbetlerin vazgeçilmez eşlikçisi olan nargile, hoş ve farklı aromaları sayesinde tütün içmeyi sevenlerin vazgeçilmezleri arasındadır. Takım halinde satılan nargile, sağladığı birçok avantaj ile içim esnasında büyük kolaylık sağlar. Nargile temel olarak 5 parçadan oluşmaktadır. Nargilenin uzun gövdesi ser, tütünün konulduğu delikli tabla lüle, dumanı şişe kısmından alıp ağza ulaştıran hortum şeklindeki marpuç, dumanı filtreleyen su bulunan şişe ve nargilenin içinde biriken havayı dışarı atmayı sağlayan tahliye kısmıdır. Mr Eds Mr.Eds E29 boss özel üretim siyah nargile takımı bir bütün olarak müşterilerin kullanımına sunulur ve nargile sevenlerin farklı parça arayışına son verir. Taşınabilir özellikte olduğu için arzu ettiğiniz yere götürerek keyfinize devam edebilirsiniz. Eds E29 boss modeli hem duman tokluğu hem de estetik duruşuyla müşterilerin ilgisini çeken modeller arasındadır.

Özel Üretim Boss Siyah Nargile Takımı Kullanımı

Özel Üretim Boss Siyah Nargile Takımı Kullanımı

Özel olarak üretilen, siyah rengi ile asil ve estetik tasarıma sahip olan nargile takımı her zaman kullanabileceğiniz şık bir üründür. Mr Eds Mr.Eds E29 boss özel üretim siyah nargile takımı yorum bölümünden müşterilerin gerçek fikirlerini bulabilirsiniz. Ürünü kullanan müşteriler modelin özelliklerini ve kullanımı açısından konforunu belirtir. Detaylı bilgilerle siz de ürün hakkında bir fikre sahip olursunuz. Mr Eds Mr.Eds E29 boss özel üretim siyah nargile takımı kullananlar tarafından oldukça ilgi gören bir modeldir. Türkiye’de özellikle kafelerde ve restoranlarda yaygın olarak kullanılan nargile takımlarının artık evlerde de rahatlıkla kullanılabilmesi, tütün içmeyi sevenler açısından büyük bir konfor alanı oluşturur. Üst düzey modern bir teknoloji ile üretilen bu ürünü tercih ederek nargile keyfinize başlayabilirsiniz. Böylece yaşam alanlarınızda da nargile deneyimi yaşayabilirsiniz.

Avantajlı Mr Eds Özel Üretim Siyah Nargile Takımı Fiyatı

Avantajlı Mr Eds Özel Üretim Siyah Nargile Takımı Fiyatı

Nargile takımlarının fiyatları ürünün yapıldığı malzemeye ve kalitesine göre farklılık gösterir. Marpuç kısmındaki işçilik ve içinde kullanılan materyal, ürünün boyutları, üretildiği malzeme gibi kriterler fiyat belirlemede etken rol oynar. Mr Eds Mr.Eds E29 boss özel üretim siyah nargile takımı fiyat açısından oldukça makul ve her bütçeye uygundur. Alüminyum malzemeden üretilen kaliteli ve yüksek performans sağlayan bu ürün, uzun yıllar kullanım sunması ile öne çıkar. Siyah, sade ve modern tasarımı ile bulunduğu ortamda şık bir görüntü oluşturmasıyla da beğenilerek tercih edilir. Keyifli ve yumuşak tütün içimini kolaylaştıran Mr Eds Mr.Eds E29 boss özel üretim siyah nargile takımı satın al seçeneği ile evinizin en nadide parçalarından biri olabilir. Nargile setini evinizde dilediğinizce kullanabilir, keyifli saatler için Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.