Mudpuppy , 3 Boyutlu Çocuk Oyun Maketi, Canavar Monster Mansion 4 Yaş Üstü

399 TL

Ürün Bilgileri

Mudpuppy , 3 Boyutlu Çocuk Oyun Maketi, Canavar Monster Mansion 4 Yaş Üstü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YORNi Satıcı Ünvanı: CAN ÇAYDAŞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1871838839600024 Vergi Kimlik Numarası: 2320122938
    Bu ürün YORNi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mudpuppy firması 1979 yılında ABD'de müzelere sanatsal kitap, afiş, kırtasiye vs. üretmek üzere kurulmuştur. Yıllar içerisinde firma okul öncesi yap-boz ve diğer eğitsel ürünlerin tasarım ve üretimine odaklanmış, ve bu konuda ABD'nin en bilinen firması olmuştur. Mudpuppy, 3 Boyutlu Oyun Maketi, Playspace Dekoratif bir zarf içinde 3 boyutlu oyun maketi çıkar mı? Evet, Mudpuppy Playspace! 2 kalın ve sağlam birbirine geçebilen mukavva kartonlar ile 4 alan oluşturulur. Bu 4 alan ise zarf içinden çıkan ve ayakta durabilen karakterlerle doldurulur. Açılır kapanır ipli Zarf ambalaj ebatı 38 x 24.5 cm Soya bitkisinden elde edilen non-toksit mürekkep ile basılmıştır. Kurşun içermez. Mudpuppy ürünleri 2007 yılından itibaren phthalate-free üretilmektedir. CE ve ASTM (ABD) Standartlarına uygun üretilmiştir. Avrupa Birliği'nin EN71-1 for Mechanical and Physical Properties, EN71-2 Flammability of Toys ve EN71-3 Migration of Certain Elements testlerinden başarı ile geçmiştir. CE işaretlidir. Üzerinde basılı CE işareti olmayan yap boz ve oyuncakları evinize sokmamanızı tavsiye ediyoruz. 4 Yaş üstüne tavsiye edilir. What comes in a decorative envelope but becomes a three-dimensional play scene? Mudpuppy Playspaces, of course! Two sturdy interlocking boards create four areas to populate with pop-out characters with stands. The reclosable envelope measures 9-3/4 x 15". 100% recycled paper is used for the product greyboard. Playspaces are designed for children ages four and older. Monster Mansion Playspace RECOMMENDED AGE: 4+ Mudpuppy's Monster Mansion Playspace has two interlocking slotted pieces that fit together to create four play areas for the 4 play figures. Dave Perillo had fun creating a stone mansion filled with a laboratory, suit of armor, bats, spiders, a mouse, plus charmingly homey touches like a fire in the fireplace and a cctus and flowers in the conservatory. It looks like a cozy home for the four figures: monsters and scientist. Tip for parents: these make great party favors. Stock up!
Geri Bildirim Ver