Mustela Nursing Comfort Balm Göğüs Ucu Kremi 30 ml + Yenidoğan Şampuanı 100 ml

448 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Nursing Comfort Balm Göğüs Ucu Kremi 30 ml + Yenidoğan Şampuanı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MANDALİNA Satıcı Ünvanı: BALMUMCU OPTİK SAĞLIK MEDİKAL TURİZM TİCARET İNŞAAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0139037490800015 Vergi Kimlik Numarası: 1390374908
    Bu ürün MANDALİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik sertifikalı göğüs ucu kremimiz, lanolinsiz göğüs ucu kremidir. Hassas göğüs uçlarını korumak için özel olarak formüle edilmiş bu ürün, yeni anneler için cildi rahatlatır ve rahatsızlık durumunu gidermeye yardımcı olur. Parfümsüzdür ve %100 doğal kökenli içeriklerden yapılmıştır, ana bileşeni besleyici özellikleriyle bilinen zeytinyağıdır. Cilt ve dünya için iyi Emzirmek mi? Organik sertifikalı göğüs ucu kremimiz %100 doğal kökenli içerikleriyle en iyi yardımcınız olacak. Göğüs ucu kremimiz, çatlamış veya hassaslaşmış meme uçlarındaki rahatsızlık hislerini gidermek için koruyucu bir nem bariyeri oluşturur, cildin emzirme sırasında rahat olmasına yardımcı olur. Krem, parfüm ve lanolin içermez, bu da bebeğinizi güvenli ve rahat bir şekilde emzirebileceğiniz anlamına gelir. Zengin ve eriyen dokusu sayesinde kullanımı kolaydır. Formülü doğal ve vegandır, şişesi geri dönüştürülebilirdir. Kullanım Şekli Tüpümüzün kullanımı kolaydır ve hedeflenen uygulama için idealdir. 1.Adım: Her emzirmeden sonra meme uçlarına tabaka halinde uygulayın. Kremi durulamanıza gerek yoktur, bir sonraki beslemeye kadar meme uçlarını korur. 2.Adım: Her emzirmeden sonra yeniden uygulayın. Her emzirmeden önce, meme uçlarınızın temiz olduğundan emin olun (pamuklu sütyeninizin iplikleri vs. olmamalı) Gerekirse meme uçlarınızı suyla temizleyin. İçerikler & Güvenlik İçerikler %100 doğal kaynaklı içerikler içerir. İşte bu kadar! OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL*, GLYCERIN**, AQUA/WATER/EAU, SUCROSE LAURATE, SUCROSE STEARATE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL.Anahtar bileşenler Besleyici özellikleri nedeniyle Omega 6 ve 9 oranı yüksek olan organik zeytinyağını ana aktif bileşenimiz olarak seçtik. Yağımız sürdürülebilir ve sorumlu tedarik zincirlerinden elde edilmektedir. Ayrıca ürünümüzde belirtilen içerikler bulunur: Bitkisel gliserin: Cildi nemlendirir ve korur. E Vitamini: doğal bir antioksidandır. Ürün güvenliği Tüm anne adayları ve yeni anneler için üretilen cilt bakım ürünlerimiz, hamilelik ve emzirme döneminde anne ve bebeğin güvenliğini garanti edecek şekilde tasarlanmıştır. Mustela olarak çok katı bir formülasyon tüzüğüne uyuyoruz. Ürünlerimizin güvenliği bağı msız bir toksikoloji uzmanı tarafından garanti edilmektedir.
Geri Bildirim Ver