MVC Concept Araba Oto Arka Ve Yan Cam Vantuzlu Perde Güneşlik Set 3lü Gölgelik Oto Araç Arka Yan Cam Otoperde

329,90 TL

Ürün Bilgileri

MVC Concept Araba Oto Arka Ve Yan Cam Vantuzlu Perde Güneşlik Set 3lü Gölgelik Oto Araç Arka Yan Cam Otoperde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOGEX STORE Satıcı Ünvanı: SÜMEYYE ERGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4430305489
    Bu ürün SOGEX STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araba Oto Arka Ve Yan Cam Araç Güneşlik Perde Seti 3 Parça VantuzluUniversal · Araba Oto Arka Ve Yan Cam Araç GüneşlikPerde Seti 3 Parça Vantuzlu Universal · 2 Li Yan Cam + Arka Cam Perdesi(Vantuzlu) Katlanabilir pratik cam perdeleri aracınıza arka camdan ve arka yancamlardan gelen güneş ışıklarını ortalama % 70 oranında keserek size veyolculara konforlu bir seyahat sağlamaktadır. · Arka koltuktaki yolcular özelliklebebekli ailelerin kullanmasına ve rahat etmesine oldukça uygundur. · Cama içerisindeki vantuzlar ile kolaycayapıştırılır ve kullanmayacağınız zamanlarda pratik bir şekilde katlanabilir.Bu sayede çok az yer kaplayacaktır. · 3 LÜ SET ÜRÜN ÖLÇÜLERİ: 2 Adet Yan CamPerdesi her biri 44 x 38 cm ve 1 Adet Arka Cam Perdesi 50 x 100 cm · Paket içeriği: 2 Adet Yan Cam Perdesi ve1 Adet Arka Cam Perdesi · Bu üründen en fazla 10 adet siparişverilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklıtutar. · Kampanya fiyatından satılmak üzere 100adetten fazla stok sunulmuştur. · İncelemiş olduğunuz ürünün satışfiyatını satıcı belirlemektedir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazlasatıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirlediklerifiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara,kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilipedilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
Geri Bildirim Ver