MyCraft 12" Bez Takım Çantası

680,71 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

MyCraft 12" Bez Takım Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bin1 Endüstriyel Market Satıcı Ünvanı: BİN1 ENDÜSTRİYEL MARKET SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175090356600001 Vergi Kimlik Numarası: 1750903566
    Bu ürün Bin1 Endüstriyel Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mycraft 12" Bez Takım Çantası
Geri Bildirim Ver

MyCraft C0296182 12" Bez Takım Çantası

MyCraft 12″ bez takım çantası son derece kullanışlı bir üründür. Söz edilen aksesuarın üretim aşamalarında işlevsellik ön planda olmuştur. MyCraft 12″ bez takım çantasının yardımı ile aletlerinizi muhafaza edebilirsiniz. Bu ürün, evinizdeki tornavida, çekiç, vida, çivi ve benzer eşyaları düzenli bir şekilde saklamanıza olanak tanır. MyCraft 12″ bez takım çantasının içine sivri yapıdaki aletleri de yerleştirmeniz mümkün. Bahsi geçen ürün, sağlam oluşunun yardımıyla kolayca yırtılmaz. Böylelikle sivri aletler çantayı delemez. MyCraft ürünü çeşitli alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Takım çantasından hem evde hem de iş yerinde faydalanabilirsiniz. Ürün kullanışlılığına ek olarak şık bir tasarıma sahip. MyCraft 12″ bez takım çantası siyah renkli olmasıyla da beğenilir.

  • Omuz askısı mevcut.
  • Renkler: Siyah ve sarı
  • Elde taşınabilir.

MyCraft 12” Siyah Bez Takım Çantasının Özellikleri Nelerdir?

MyCraft 12” Siyah Bez Takım Çantasının Özellikleri Nelerdir?

MyCraft 12″ su geçirmez bez takım çantası pek çok farklı özelliğe sahiptir. Bahsi geçen ürünün ayırt edici yanlarından biri kumaş türüdür. MyCraft 12″ bez takım çantası denye isimli materyalden üretilir. Bu kumaş çeşidi su geçirmez özellikle olması sayesinde öne çıkar. Böylelikle MyCraft 12″ bez takım çantası sıvılara karşı direnç gösterir. Ürünün içerisinde sakladığınız aletler yağmurdan etkilenmez. Ayrıca eşyaların, kaza sonucu çantaya su dökülmesi gibi durumlarda da korunaklı bir şekilde muhafaza edilir. Ürünün öne çıkan yanlarından bir diğeri ise boyutudur. MyCraft 12″ bez takım çantası ideal ölçülerde olması için tasarlanmıştır. Bu sayede ürünün içerisine aynı anda pek çok farklı aleti yerleştirmeniz mümkün olur. MyCraft çanta, sahip olduğu gözler sayesinde vida gibi kolayca kaybolabilen eşyaları da güvenle muhafaza etmenizi sağlar.

MyCraft 12” Su Geçirmez Bez Takım Çantasının Avantajları Nelerdir?

MyCraft 12” Su Geçirmez Bez Takım Çantasının Avantajları Nelerdir?

MyCraft 12″ bez siyah takım çantası oldukça kullanışlı ve pratiktir. Söz konusu ürün pek çok avantaj sunar. Takım çantasının kumaştan imal edilmesi bunlardan biridir. Ürün, içerisinde ağır materyaller taşınabilmesi için dizayn edilmiştir. Çantanın kendisinin kumaştan imal edilmiş ve hafif olması bu noktada önem taşır. Böylelikle aletleri taşırkenki yükünüz hafif olur. Bahsi geçen çantanın üzerinde ve iç kısmında birden fazla cep mevcuttur. Ürünün sunduğu bu durum sayesinde aletlerinizi boyutlarına veya kullanım sıklığına göre saklayabilirsiniz. Örneğin dış ceplere sıklıkla kullanılan matkap uçlarını yerleştirmeniz işinizi kolaylaştıracaktır. Cepler sayesinde aletlerinizi düzenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. MyCraft 12″ bez takım çantası fiyatının kullanıcı dostu olması da avantaj sağlayan unsurlar arasında yer alır. Böylece ürün geniş bütçe seçeneklerine hitap eder.

MyCraft 12” Su Geçirmez Siyah Takım Çantası Kaliteli midir?

MyCraft 12″ bez takım çantası oldukça kalitelidir. Bahsedilen ürün, sağlam yapısı sayesinde pek çok kişi tarafından beğenilir. MyCraft çanta birinci sınıf materyallerden yararlanılarak imal edilmiştir. Bu sayede ürün dayanıklı yapısını korur. MyCraft çanta kolayca deforme olmaz. Eşyada renk solması ve ton değişimi gibi negatif durumlar da gözlenmez. Ürün sadece takım çantası olarak değil, kamp için de kullanılabilir. MyCraft çanta, malzemelerinizi güvenli bir şekilde taşımak ve yolculuk sırasında kaybolmalarını önlemek için uygundur. Ürün su geçirmez kumaştan üretilmesi sayesinde outdoor aktiviteler de de kullanılabilir. Dilerseniz MyCraft 12″ bez takım çantası yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu eşyayı Trendyol üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilir, aletlerinizi güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.