Nars - Fondöten - Natural Radiant Longwear - Gobi (30 ml)

3.825 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL

Ürün Bilgileri

Nars - Fondöten - Natural Radiant Longwear - Gobi (30 ml)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MD Beauty Center Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KOÇAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5720499091
    Bu ürün MD Beauty Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması: Nars Cosmetics, makyaj sanatçısı ve fotoğrafçı François Nars tarafından kuruldu. Bir sanatçı olarak efsanevi çalışmaları, 90ların bazı ikonik görsellerini oluşturdu. Fotoğrafa olan yeteneğini ve tutkusunu keşfeden François Nars, makyaj felsefesi kadar aynı zamanda da vizyoner bir yaklaşımla tüm NARS reklam kampanyalarının fotoğraflarını da kendisi çekiyor. Nars Natural Radiant Longwear Foundation, 16 saate kadar yoğun kapatıcılık sağlayıp, doğal sonuç veren, kat kat uygulanabilir, solmaya karşı dirençli sıvı fondötendir. Normal, kuru ve karma ciltler için uygundur. Nars Natural Radiant Longwear fondötenin içindeki meyve özleri karışımı (Ahududu, Elma ve Kavun), ideal ışıltı için cilt dokusunun zamanla görünümünü pürüzsüzleştirerek, elastin liflerini desteklemeye yardımcı olur. Ürün formülünde sülfat, paraben, formaldehit, fitalat, retinil palmitat, oksibenzon, kömür katranı, hidrokinin, triklosan ve parfüm bulunmaz. Nars Natural Radiant Longwear fondöten glütensizdir. Bilinmesi gereken diğer noktalar: Her cilt tonu ve alt tonu ile uyumlu 34 rengi bulunan bu benzersiz formül, en yakın eşleşme için onunla kaynaşarak, cildin doğal tonunu taklit eder. Renk dönüşümüne ve tere dirençli olan fondöten gün boyunca aynı renkte kalır ve ferah gönümü devam ettirir. Kullanımı: en iyi sonuç için, temiz ve nemli cilde, öncesinde baz olmadan, uygulayın. Natural Radiant Longwear Fondötenden 1 pompa ürün alın ve doğal bir görünüm için ürünü parmaklarınızda ısıtarak uygulayın. Yüzün merkezinden başlayıp, kenarlara doğru dağıtın. Her seferinde bir bölgeye odaklanın ve cilt üzerinde iyi karıştırın. En çok kapatıcılığa ihtiyacınız olan yerden başlayın(tipik olarak yüzün merkezi) ve yüzün kenarlarına doğru çalışın. Uyarı: ürün fazla uygulandığında, çizgi ve kusurları daha fazla vurgular. Göz çevresine ve yüzün kontürlerine fazla ürün uygulamaktan kaçının. Kullanımı: En iyi sonuç için temiz ve nemli cilde, öncesinde baz olmadan uygulayın. Natural Radiant Longwear Fondötenden 1 pompa ürün alın ve doğal bir görünüm için ürünü parmaklarınızda ısıtarak uygulayın. Yüzün merkezinden başlayıp, kenarlara doğru dağıtın. Her seferinde bir bölgeye odaklanın ve cilt üzerinde iyi dağıtın. En çok kapatıcılığa ihtiyacınız olan yerden başlayın (tipik olarak yüzün merkezi) ve yüzün kenarlarına doğru çalışın.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Bej
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Parlak
  • SPF Korumasız
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Sıvı
  • RGB #DBAE8C
Geri Bildirim Ver