NAVİGATÖR Navigator A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr 1 Koli - 2500 Yaprak (5x500)

690 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
734,90 TL

Ürün Bilgileri

NAVİGATÖR Navigator A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr 1 Koli - 2500 Yaprak (5x500)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OFİSİMC Satıcı Ünvanı: CENGİZ KAĞIT KIRTASİYE TURİZM İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206066437900014 Vergi Kimlik Numarası: 2060664379
    Bu ürün OFİSİMC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Navigator A4 500 Adet x 5 Paket 80 gr Fotokopi Kağıdı Özellikleri *Ürün Özellikleri: *Ebat: A4 (210mm*297mm) *5x500’lü paket (2500 yaprak) *Gramaj:80gr/m² *Yüksek baskı kalitesi *Çift taraflı yazdırılabilirlik *Pürüzsüz mat yüzey *Klorsuz beyazlaştırılmıştır *Sürdürülebilir ormancılık ürünü *Daha az mürekkep, kartuş ve toner tüketimi. Lazer ve inkjet yazıcılar, ofis ve ev kullanımları için en uygun kalite ve fiyat performansını siz değerli kullanıcılarına sunuyor. 210x297 mm boyutlarda baskı yapmanıza olanak tanıyan A4 ebatlarındaki bu ürün, daha az toner, kartuş ve mürekkep tüketimiyle ön plana çıkıyor. Üretiminde birinci sınıf kâğıt hamuru kullanılan Navigator A4 500 Adet x 5 Paket 80 gr Fotokopi Kâğıdı, pürüzden arındırılmış yüzeyi ve orijinal beyaz rengiyle siyah-beyaz ve renkli çıktılarınızdan en iyi performans almanızı sağlar. Çok sayıda baskı alırken dahi makineye sıkışan kağıtlar, gittikçe düşen baskı kalitesi gibi problemlerle asla karşılaşmazsınız. Fotokopi kağıtlarını kendi ambalajı içinde sakladığınız takdirde ısı, nem, ışık gibi olumsuz etmenlerden ürününüzü korumuş olursunuz. Aldığınız fotokopi kağıtlarını makinenizle aynı ortamda bulundurmanız, onu ortam ısı ve şartlarına hazır hale getirecektir. Bu sayede ekstra verim ve performansla çalışmanızı sürdürebilirsiniz. Tüm bu özelliklerinin yanında uzun süreli kullanım ömrüyle de ön plana çıkıyor.

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Gramaj 80 gr
  • Kağıt Tipi Beyaz Fotokopi Kağıdı
Geri Bildirim Ver