NAVİGATÖR Navigator Fotokopi Kağıdı 500 Lü A4 80 Gr Beyaz (1 Top 500 Adet Kağıt)

237,86 TL

Ürün Bilgileri

NAVİGATÖR Navigator Fotokopi Kağıdı 500 Lü A4 80 Gr Beyaz (1 Top 500 Adet Kağıt)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yerli Alışveriş Satıcı Ünvanı: EMRE MALİK KARAKAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5130402721
    Bu ürün Yerli Alışveriş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Navigator Fotokopi Kağıdı 500 LÜ A4 80 GR Beyaz (1 Top 500 Adet Kağıt) Dünyanın En Fotokopi Kağıdı Dünyanın en fotokopi kağıdı ünvanı Navigatör'e aittir.80 gram kalınlığındaki kağıtlar, fotokopi makineleri için idealdir.Kağıt, %99.9 oranında fotokopi makinesine sıkışmama garantisi verir.En iyi baskı kalitesi ve düşük toner kullanımı için özel hamurdan üretilmiştir. Ultra parlak ve ipeksi dokudadır. Ürün, ISO9001 ve ISO14001 sertifikalıdır. Ofis Kullanımına Uygun Kağıt gramajı: 80 gramKağıt adedi: 500 adetKağıt boyutu: A4Parlaklık: Ultra parlak Dünyanın En Çok Kullanılan Kağıt Markası Dünyanın tercih ettiği Navigatör, Türkiye'de de yıllardır distribütörler aracılığıyla hizmet vermektedir. İş yerleri için özel çözümler sunan kağıtları ile fark yaratan firma, dünyanın en fotokopi kağıdı markasıdır. Çevreci duruşu, tasarruf sağlayan özel üretimi ve kalite belgeleri ile fark yaratan şirket, dünyanın onlarca ülkesinde ilk tercihtir. Daha Az Toner Tüketen Özel Kağıtlar Baskı için özel tasarlanan ve daha az toner kullanımı ve kağıt israfı garantisi ile çevreci bir duruş sergileyen Navigatör ürünleri
  • fotokopi, faks, ofset baskı ve dijital baskıda kullanılabilir. Kolay okunan, net baskılar için tercih edilen kağıtlar ofis kullanımı için özel olarak üretilir. Kaliteli, okunaklı ve net baskılar ile ofis ihtiyaçlarına cevap veren ürünler, makinelere sıkışan kağıt sorununu da ortadan kaldırır. Siz de Navigatör Fotokopi Kağıdı A-4 80 Gr 500'lü alarak ofislerinizin A4 kağıt ihtiyacına profesyonel çözümler üretebilirsiniz. Tüm A4 boyutuna uygun fotokopi ve faks makineleri ile beraber kullanılabilen kağıtları, ofset baskılar için de tercih edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Gramaj 80 gr
  • Kağıt Tipi Beyaz Fotokopi Kağıdı
Geri Bildirim Ver