NEDEN Offıcıal Seri Katil Kim? - Dedektiflik Oyunu - Gizem Bulmaca Kutu Oyunu - Dedektif Oyunu

124,90 TL

Ürün Bilgileri

NEDEN Offıcıal Seri Katil Kim? - Dedektiflik Oyunu - Gizem Bulmaca Kutu Oyunu - Dedektif Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEDEN Satıcı Ünvanı: AYSUN İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4720224809
    Bu ürün NEDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OYUN İKİ AŞAMALIDIR. İLK AŞAMAYI TAMAMLADIKTAN SONRA ŞİFRELİ TORBA ZARFA GEÇMENİZ GEREKMEKTEDİR!NEDEN 3 SERİ KATİL OYUNU ÇIKTI! NEDEN SERİ KATİL KİM? KUTU OYUNU 4 kurbanın katilini bulmaya hazır mısın? Elemen gereken 14 şüpheli arasından doğru olanı bulabileceğine inanıyorsan bu oyun tam sana göre!
  • Neden, bir dedektiflik oyunudur. Bu oyunun içerisinde ihtiyaç duyduğunuz her şey mevcut. Hoş geldin yazısının arkasındaki yol haritası yardımıyla ya da kendi seçtiğiniz yoldan ilerleyerek katili bulabilirsiniz. Bu sizin serüveniniz! Neden Gizem- Bulmaca kutu oyunu kurgusal bir dedektiflik oyunudur. Oyun iki kısımdan oluşmaktadır.
  • İçindekiler:
  • İÇİNDEKİLER Hoşgeldin yazısı
  • Ölüm belgesi (4 adet)
  • Kurban fotoğrafı (4 adet)
  • Vücut darbe izlerini gösterir belge (3 adet)
  • Olay yerlerinde kurbanların üzerine bırakılan kağıt (3 adet)
  • Tanık ifadesi(2 adet)
  • 8 sayfalık şüpheli listesi (14 şüpheli)
  • Kan grubu test seti
  • İtiraf mektubu
  • Uzmandan gönderilen mesaj ve şifreli metinler ve daha fazlası... Oyunun cevabı siyah sakın açma yazılı zarfın içindeki itiraf mektubudur. Zeka oyunları Kutu oyunları Dedektif oyunu

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-8 Kişi
  • Yaş 13+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Neden Official Seri Katil Kim? - Dedektiflik Oyunu - Gizem Bulmaca Kutu Oyunu

Bir dedektiflik oyunu olan Neden official oyunu size ihtiyaç duyduğunuz her şeyi verir. Oyunun ilerlemesi ve istenen adımların takip edilmesi sonucunda katilin kim olduğunu bulmak kolaylaşır. Burada elenmesi gereken birden çok sayıda şüpheli yer alır ve sizden istenen adım katili bulmaktır. Şüpheliler arasından tam da doğru olanı ve asıl katilini bulacağına inanan herkes bu ürünü kolaylıkla oynayabilir. Hoş geldin yazısının arkasında bulunan yol haritası ile herkes kendi seçtiği yoldan ilerleyerek oyunu katili bularak sonlandırabilir. Ürün iki kısımdan oluşacak şekilde tasarlanmış ve oldukça gizem doludur. Neden official gizem çözme fırsatı sunarak size çok güzel zamanlar geçirmenizi sağlar. Neden official seri katil kim? – dedektiflik oyunu – gizem bulmaca kutu oyunu satın alarak bu keyiflik ürünü oynamaya başlayabilirsiniz.

  • Zeka ve strateji oyunu
  • Orijinal detaylar
  • Gizemli bulmaca

Neden Official Seri Katil Kim Bulmaca Kutu Oyunu Özellikleri

Neden Official Seri Katil Kim Bulmaca Kutu Oyunu Özellikleri

Oyunun ilk olarak en önemli özelliği insanların sıkmayan yapıda olması ve oynayanların çok güzel vakit geçirmesini sağlamasıdır. Gizemleri çözmeyi sevenlere oldukça iyi bir alternatif sunacak şekilde oluşturulur. Burada öncelikle ürünün size yardımcı olan özelliğini unutmamak gerekir. 4 adet ölüm belgesi, kurban fotoğrafı, 3 adet vücuttaki darbe izlerini gösteren belge, 3 adet olay yerinde kurbanların üzerinde bırakılmış olan kağıt, 2 adet tanık ifadesi, 14 adet şüpheli ve 8 sayfadan oluşan şüpheli listesi, kan grubu test seti, itiraf mektubu yer alır. Bu tarz ürünleri seven kişiler için oldukça geniş yelpazede olan bu ürün özellikleri insanlara hem olay çözme konusunda hem de gizemi ortaya çıkarma konusunda yardımcı olur. Siz de Neden official seri katil kim? – dedektiflik oyunu – gizem bulmaca kutu oyunu satın al arak oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Neden Official Seri Katil Kim Kutu Oyunu Nasıl Oynanır?

Neden Official Seri Katil Kim Kutu Oyunu Nasıl Oynanır?

Ürünün içinde verilen yollar izlenmeli ve bu adımlar ile oyunun asıl mantığı anlaşılmalıdır. Daha sonrasında da ürünün mantığı ortaya çıkacağı için oyun daha keyifli bir hal alır. Neden official seri katil kim? – dedektiflik oyunu – gizem bulmaca kutu oyunu kullananlar üründen oldukça keyif alarak oynar ve düşüncelerini belirtir. Uzmandan size gönderilen şifreler ve mesajlar ürünün içinde yer aldığı için işiniz daha da kolaylaşır. Oyunun cevabı ise siyah zarfın içinde yer alan itiraf mektubudur. Neden official seri katil kim? – dedektiflik oyunu – gizem bulmaca kutu oyunu yorum yapanlar açısından oldukça iyi şekilde değerlendirilir. Arkadaşlarınızla eğlenceli vakitler geçirmek bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz. Siz de bu Neden official dedektif oyunu evinizde temin ederek arkadaşlarınızla birlikte oynayabilir ve katili bulabilirsiniz.

Neden Official Seri Katil Kim Gizem Bulmaca Oyunu Fiyatı

Neden Official Seri Katil Kim Gizem Bulmaca Oyunu Fiyatı

Ürünün sunduğu keyifli ve çözüm bulma sürecinde kullanılan yöntemler ile oyuncuların da oldukça verimli şekilde vakit geçirmesi mümkündür. Arkadaşlarınızla ya da ailenizle bu ürünü oynayabilir ve birbirinizle vakit geçirebilirsiniz. Neden official seri katil kim oyunu, bir sorunun ya da şüpheli durumun peşinden giderken izlenmesi gereken yolun nasıl olması gerektiğini de size gösterir. Bu sayede daha genel anlamda ürünün faydalarını görmüş olursunuz. Neden official seri katil kim? – dedektiflik oyunu – gizem bulmaca kutu oyunu fiyat konusunda da oldukça caziptir. Fiyat avantajları sayesinde siz de bu ürüne bütçenize uygun bir tutarla sahip olabilirsiniz. Bütçenize uygun olması sebebiyle hızlı bir şekilde ürünü güvenle temin edebilirsiniz. Ürünü Trendyol ile satın alıp modeldeki tüm adımları takip ederek doğru olan sonuca ulaşabilirsiniz.