NEEBS Oto Direksiyon Kılıfı Alcantara Model Alcantra Kırmızı Dikişli

149,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NEEBS Oto Direksiyon Kılıfı Alcantara Model Alcantra Kırmızı Dikişli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEEBS Satıcı Ünvanı: BERKAY SARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7461001116
    Bu ürün NEEBS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ 1 ADET DİREKSİYON KILIFI 1 ADET DİKİŞ İĞNESİ 1 ADET 4 METRE SİYAH MUMLU İP 1 ADET 4 METRE KIRMIZI MUMLU İP
Geri Bildirim Ver

Neebs Oto Direksiyon Kılıfı Alcantara Model Kırmızı Dikişli

Araç içi oto aksesuarlar seyir halindeyken araç içerisinde yer alan sürücü ve yolcunun konforu için özenle tasarlanır. Otomobil aksesuarları aracın konforunu artırmaya yönelik kullanılan ürünlerdir. Bu ürün, şık ve estetik dış tasarımı sayesinde araç içerisinde farklı bir görünüm sunar. Elde oluşan terleme, sararma ve güneşe maruz kalma durumlarından direksiyonu korur. Güvenli sürüş deneyimi sunarak kaymasını önler. Direksiyonu darbelere karşı korumak ve şık biri görünüm kazanmak için kullanılır. Neebs direksiyon kılıfı rahat ve güvenli bir sürüş deneyimi sunar. Doğrudan direksiyona geçirerek kullanıma hazır hale gelir. İşlevsel ve pratik takılması zamandan tasarruf ederek kolay kullanım sunar. Kullanılan materyaller sayesinde estetik bir görünüm sunar. Kırmızı dikişleri ile görsel tasarımı desteklenir.

  • Estetik ve şık tasarım
  • Ergonomik kullanım
  • Güçlü ve kolay tutuş

Kullanışlı Neebs Oto Direksiyon Kılıfı Özellikleri

Kullanışlı Neebs Oto Direksiyon Kılıfı Özellikleri

Direksiyon kılıfı üretiminde kullanılan materyal eşsiz bir sürüş deneyimi için önemlidir. Neebs oto direksiyon kılıfı Alcantara model kırmızı dikişli direksiyon hakimiyetini konforlu hale getirmeye yardımcı olur. Isıya, soğuğa aşınmaya dayanıklıdır. Ürün kılıfı mevcut aşınmayı önleyerek direksiyonun yeni görünmesini sağlar. Dolgu malzemesiyle güçlü tutuş sağlayarak sürüş esnasında kontrol sağlar. Ürün sayesinde araç içerisindeki yolcuların da güvenliğini sağlarsınız. Binek araçlar için uygun olan ürünün montajı kolaydır. Dayanıklı malzeme yapısıyla uzun yıllar kullanım sunar. Direksiyon kılıfı kontrolleri yapıldıktan sonra gönderimi sağlanır. Neebs oto direksiyon kılıfı Alcantara model kırmızı dikişli kullananlar sürüş esnasında yüksek konfor sağlar. Ürünü yerleştirmek için direksiyon ve airbag sökülmemelidir. Paket içerisinde 1 adet dikiş iğnesi, 1 adet 4 metre mumlu ip bulunur. Doğru dikim ile şık görünüm oluşturabilirsiniz.

Neebs Oto Direksiyon Kılıfı Alcantara Kullanımı ve Yorumları

Neebs Oto Direksiyon Kılıfı Alcantara Kullanımı ve Yorumları

Araç içerisinde kullanışlı aksesuarlar emniyet açısından önemlidir. Yardımcı aksesuarlar sayesinde yolculuk esnasında dikkatiniz dağıtılmayacağı için yola odak olabilirsiniz. Aksesuarlar sadece sürücü için değil, yolcu içinde rahat yolculuk deneyimi sunar. Ürün kılıfı sayesinde sevdiklerinizle güvenli yolculuklar yapabilirsiniz. Araç içi aksesuarlar konfor ve kullanım alanına göre tercih edilebilir. Neebs oto direksiyon kılıfı Alcantara model kırmızı dikişli yorumları ürünün dökülmelere ve terlemeye karşı korumaya yardımcı olduğunu belirtir. Bu kılıf, standart binek panelvan araçlar için de kullanıma uygundur. Araç içerisinde yarattığı estetik görünüm ile konforlu sürüş keyfi sunar. Konforlu ve rahat kullanımı sayesinde sürüş esnasında tutuş hakimiyetinin artmasına yardımcı olur. Araç içerisinde küçük dokunuşlarla kullanım keyfinin artmasına yardımcı olur. Aksesuar kılıfı ile aracın kullanım ömrünün artması müşteriler için de oldukça önemli bir etkendir.

Uygun Neebs Oto Direksiyon Kılıfı Alcantara Fiyatı

Uygun Neebs Oto Direksiyon Kılıfı Alcantara Fiyatı

Araç direksiyonları zamanla aşınarak kötü bir görüntüye neden olabilir. Müşteri direksiyon kaplaması işlemine başvurarak estetik görünüme ulaşmak isterler. Direksiyon kaplama işleminde birçok seçenek bulunur. Aracınızla uyumlu seçtiğiniz kılıf ile seyahat boyunca güvenli sürüş sağlar. Oto direksiyon kılıfı kolay montaj edilebilir. Araç kullanım sırasında karşılaşılabilecek problemleri önler. Direksiyon kılıfı sürüş esnasında ısı,yanma gibi durumlara karşı dayanıklılık sunar. Ürün, rahat bir kullanım sunar. Direksiyon kılıfı darbelere karşı korumak ve temiz tutabilmek için tercih edilen bir üründür. Ürün seçimini belirleyen unsur kullanım amacına uygun olmasıdır. Ürün tasarımında müşteri istekleri göz önüne alınır. Direksiyon kılıfı, güneşe karşı koruma sağlayarak soyulmayı engeller. Her araca ve direksiyona uygun model bulunur. Neebs oto direksiyon kılıfı Alcantara model kırmızı dikişli fiyatını inceleyebilir, ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.