nemtut Nem Tutucu Alıcı Rutubet Giderici Önleyici Korozyon Önleyici Koku Giderici 2 Kg (2 KUTU/4 PAKET)

900 TL

Ürün Bilgileri

nemtut Nem Tutucu Alıcı Rutubet Giderici Önleyici Korozyon Önleyici Koku Giderici 2 Kg (2 KUTU/4 PAKET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CLK TANITIM Satıcı Ünvanı: EVEREST GİRİŞİM MÜHENDİSLİK GIDA İNŞAAT PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382046259800001 Vergi Kimlik Numarası: 3820462598
    Bu ürün CLK TANITIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nem Tutucu Alıcı Rutubet Giderici Önleyici Korozyon Önleyici KokuGiderici 2 KG (2 KUTU/4 PAKET) NEMTUT, kapalı alanlarda aşırı nemin neden olduğu küf ve kötü kokuyuengellemek için özel olarak dizayn edilmiştir. Özel ambalajı sayesinde önyüzeyinden su buharını çeker ve özel içeriği sayesinde sıvılaştırarak althaznesinde biriktirir. Askılı tasarımı sayesinde
  • evinizin mutfak, banyo ve tümodalarında, kilerlerinizde ve otoparklarınızda, elbise dolaplarınızda,çamaşırhanelerinizde, depolarınızda, bodrumlarınızda ve garajlarınızda, ofis veişyerlerinizde, depo ve antrepolarınızda, gemi, tekne, yat ve yat limanlarındaolmak üzere nem, rutubet ve korozyonun olduğu tüm alanlarda güvenle ve pratikolarak kullanılabilirsiniz. Havada bulunan fazla nemi iki hafta boyunca kendibünyesinde, sonrasında ise altında bulunan torbasında biriktirir, Nemin torbayadoluşu kolayca gözlenebilir. Uygulandığı ortamın rutubet durumuna göre ürününortalama ömrü 60 gündür. 1 kutu NemTut paketi içerisinde polietilen ambalajlariçerisinde 2 adet NemTut ürünü çıkmaktadır. Kullanma Talimatı · Kutudançıkardığınız NemTut paketinin koruyucu polietilen kılıfını açın. · Nemtutpaketini uygulamak istediğiniz bölgede uygun bir yere asın. · Paket içeriğitamamen bittiğinde yenisi ile değiştirin. · Bitmiş NemTut paketini çöpe atın. ·Ellerinizi su ile yıkayın. Değerli müşterimiz firmamız tüm ürünlerimizi kontrolederek ve kargoda zarar görmemesi için elimizden geldiğince özenle paketleyipsiz değerli müşterilerimize ulaştırmaya gayret ediyor. Sizlerden ricamızürünleri teslim alırken incelemeniz ve kontrol etmenizdir. Hasarlı ve sorunlukargolar için sizlerden ricamız kargo firmasına tutanak tutturmanızdır.
Geri Bildirim Ver