NEOFLAM Fika Cam Kapaklı Alüminyum Döküm 5 Parça Tencere Seti D-neofs5

5.405,74 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.405,74 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.405,74 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.405,74 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.405,74 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NEOFLAM Fika Cam Kapaklı Alüminyum Döküm 5 Parça Tencere Seti D-neofs5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bsr-home Satıcı Ünvanı: M H BAŞERLER TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620049572700013 Vergi Kimlik Numarası: 6200495727
    Bu ürün bsr-home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neoflam Fika Cam Kapaklı Alüminyum Döküm 5 Parça Tencere Seti Set İçeriği: Neoflam Fika Cam Kapaklı Alüminyum Döküm Tencere 24 Cm X 10 Cm
  • Neoflam Fika 22CM x 9cm Cam Kapak Tencere
  • Neoflam Fika Alüminyum Döküm Tava 24 Cm X 5 Cm
  • Alüminyum gövde üzeri
  • Ecolon ™ Doğal Yapışmaz Kaplama
  • Yapışmaz için Sağlıklı Seçim Pişirme Gereçleri, çoğunlukla taş ve kum gibi doğal elementlerde bulunan bir malzeme olan silikon dioksitten (silika veya SiO2 olarak da bilinir) yapılan seramik bazlı bir kaplamadır.
  • Bej silikon kapak kenar contası, Ahşap kapak topuzu. % 100 toksin içermez.
  • PTFE, PFOA, KADMİYUM VE KURŞUN İÇERMEZ
  • Uzun ömürlü ve yüksek dayanıklılık için döküm alüminyumdan yapılmış yüksek kaliteli üretim.

Ürün Özellikleri

  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Dış Materyal Döküm
  • İç Materyal Döküm
  • Materyal Alüminyum
  • Renk Bej
  • Parça Sayısı 5 Parça
Geri Bildirim Ver

NEOFLAM fika5set 5 Parça Cam Kapaklı Bej Alüminyum Döküm Tencere Seti

Neoflam Fika cam kapaklı bej alüminyum döküm tencere seti, sıra dışı tasarımı ile lezzetli yemekler yapmanıza olanak sağlar. Pastel tonları ve farklı çizgileri tencere setinin, modern ve kullanışlı olmasını sağlar. Setteki parçalardan faydalanarak kızartmalardan makarnalara, pilavlardan tatlılara kadar pek çok lezzeti kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Alüminyum döküm materyalden yapılan bu tencere seti, uzun yıllar kullanıma uygundur. Sepetteki her bir parça ideal boyut ve ağırlıkta tasarlanır. Böylece söz konusu tencereler sayesinde kalabalık misafirleri ağırlayacak kadar fazla yemek pişirmeniz mümkündür. Pek çok ocak türü ile uyumlu olan Neoflam Fika cam kapaklı bej döküm tencere seti, her açıdan işlevsel ve kalitelidir.

  • Ürün Rengi: Bej
  • Parça Sayısı: 5 Adet
  • Kapak Topuzu: Ahşap

Neoflam Fika Cam Kapaklı Döküm Tencere Setinin Genel Özellikleri

Neoflam Fika Cam Kapaklı Döküm Tencere Setinin Genel Özellikleri

Neoflam Fika cam kapaklı bej Ecolon döküm tencere seti, dövme işlemi kullanılarak dizayn edilen şık bir üründür. Set içerisinde 2 tencere ve 1 adet tek saplı tava yer alır. Alüminyum döküm malzemeden yapıldığı için, bu mutfak ekipmanlarıyla hazırladığınız yiyecekler geç soğur. Neoflam 5’li bej alüminyum döküm tencere seti, muhteşem rengi sayesinde birbirinden farklı mutfak tasarımlarına uyum sağlar. Tencerelerin her biri kendi boyutlarına uygun kapaklar ile gönderilir. Bu düz kapaklar, tencere setine doğal ve modern bir görüntü katar. Set içerisinde yer alan her bir parça ergonomik ve hafif bir tasarıma sahiptir. Döküm tencerelerde görülen ağırlık ve taşıma esnasında zorluk, bu sette ortadan kaldırılmış durumdadır. Neoflam Fika cam kapaklı bej 5 parça döküm tencere seti hem işlevsel hem de ergonomik bir üründür.

Neoflam Fika Bej Alüminyum Tencere Setinin İçinde Neler Var?

Neoflam Fika cam kapaklı alüminyum döküm tencere seti, mutfakta pek çok yemeği pişirmenize olanak sağlayacak parçalara sahiptir. Ürün içerisinde farklı boyutlarda tasarlanmış iki adet tencere bulunur. Setteki büyük tencerenin çapı 24 cm, yüksekliği ise 10 cm uzunluğundadır. Küçük pencerenin boyutu da 22 cm çap ve 9 cm yükseklik şeklindedir. Sette, her bir tencere için uyumlu cam kapaklar da yer alır. Ürün içerisindeki beşinci parça ise tek saplı tavadır. Tavanın ebatları ise 24 cm çap, 5 yükseklik cm şeklindedir. Alüminyum gövde üzerine Ecolon doğal yapışmaz kaplama kullanılarak hazırlanan bu set, mutfakta rahat hareket etmenizi sağlar. Ürünün kapaklarının çevresinde, tencere gövdesiyle uyumlu bej renkte tasarlanan silikon kenar contaları bulunur. Söz konusu contalar toksik malzeme içermez.

Neoflam Fika Alüminyum 5 Parça Döküm Tencere Seti Kaliteli midir?

Neoflam Fika cam kapaklı bej alüminyum döküm tencere setini kaliteli kılan pek çok detay vardır. Ürünün albenisini arttıran temel özellik materyal kalitesidir. Son derece uzun ömürlü olan bu tencere setinde, kadmiyum ve kurşun gibi zararlı maddeler bulunmaz. Neoflam Fika cam kapaklı bej alüminyum döküm tencere seti, yüksek dayanıklılık özelliğine sahip parçalardan meydana gelir. Set kullanışlı yapısı sayesinde de kalitelidir. Ürün hem elde hem de bulaşık makinesinde rahatlıkla temizlenebilir. Set içerisinde yer alan tencere ve tava çeşitleri birbirinden farklı ocaklarla uyumludur. Neoflam Fika cam kapaklı bej alüminyum döküm tencere seti fiyatı ve performansıyla kullanıcıları memnun eder. Yıllarca trend kalacak bir tasarımla tüketicilere sunulan set, görüntüsü kadar pişirdiği yemeklerle de tüketicilerden alkış toplar. Siz de klasik tasarımlardan sıkıldıysanız, bu kaliteli tencere setini Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz ürünü satın almadan önce daha evvel deneyimleyen bireylerin geri bildirimlerini görmek için Neoflam Fika cam kapaklı bej alüminyum döküm tencere seti yorumlarına da göz atabilirsiniz.