Genel Markalar Hd9000 Orjinal Kablo Tv Kumandası

185 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210,09 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hd9000 Orjinal Kablo Tv Kumandası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DRNSTORE Satıcı Ünvanı: MUSTAFA YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9580379866
    Bu ürün DRNSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teledünya Kumandası Kablo Tv Logolu Süper Hızlı Algılıyacı 1.sınıf yumusak tus takımı Eski kumandanız ile resimdeki kumandanın aynı olmasına dikkat ediniz.
Geri Bildirim Ver

Neta HD9000 Orijinal Kablo TV Kumandası

Neta HD9000 orijinal Kablo TV kumandası, kullanışlı özellikleriyle dikkat çeker. Bahsi geçen ürün, yeni nesil teknolojilerle geliştirilir. Sağlam malzemelerden imal edildiği için kullanıcılara sorunsuz bir deneyim yaşatır. Siyah renkli olarak tasarlanan kumanda, rahat bir kullanım olanağı sunar. Ek olarak pause, record, backs, menu ve exit gibi işlevselliğe katkı sağlayan tuşları da barındırır. Kanal ayarlarını yapabileceğiniz tuşların yanı sıra multimedya seçenekleri de kullanımı özelleştirmeye yardımcı olur. Beklentileri fazlasıyla karşılayan bu ürün, ergonomik tasarım ayrıntılarıyla dikkat çeker. Aynı zamanda konforlu ve hafif yapısıyla da beğeni kazanır. Neta HD9000 orijinal Kablo TV kumandasının genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • 2 adet pille çalışma
  • Kurulum gerektirmeyen yapı
  • Renk: Siyah

Neta HD9000 Orijinal Kablo TV Kumandasının Özellikleri

Neta HD9000 Orijinal Kablo TV Kumandasının Özellikleri

Neta HD9000 orijinal Kablo TV kumandası, birbirinden fonksiyonel özelliklerle donatılmıştır. Yumuşak tuş takımı, son derece konforlu bir deneyim vadeder. Tuşlar, siyah taban üzerinde renkli ve baskılı olarak yer alır. Görüş kolaylığı açısından bu özellik oldukça kullanışlı bir yapı sunar. Söz konusu cihazın üzerinde 0'dan 9'a kadar kanal numarasını girmeniz için tuşlar bulunur. Alt panelde konumlandırılan tuşlar, ulaşım kolaylığı sağlar. Buna ek olarak ses ve program değiştirme tuşları da sayı panelinin hemen üzerinde mevcuttur. Neta HD 9000, özelleştirilmiş seçenekleri sayesinde TV ve uydu alıcısı ayarlarını kolayca yapmanızı olanaklı kılar. Altyazı, dil ve bilgi gibi tuşları kullanarak kısa yollara erişmek mümkün olur. Ayrıca kırmızı, yeşil, sarı ve mavi gibi renklerle dikkat çekici hâle gelen butonları da özel durumlar için değerlendirebilirsiniz.

Neta HD9000 Orijinal Kablo TV Kumandası Dayanıklı mıdır?

TV izleme deneyimini keyifli hâle getiren kumandaların dayanıklı olması son derece büyük önem arz eder. Neta HD 9000 kumanda, kalitesiyle adından söz ettirir. Orijinal bir aparat olduğu için sorunsuz bir kullanıcı deneyimi vadeder. Cihazın dış kaplaması sağlam malzemelerden imal edilir. Bu yapı; kırılma, çizilme ve aşınmaya karşı dirençli olur. Tuş takımı ise yumuşak dokusuyla konforlu bir his sunar. Ayrıca tuşların üzerinde bulunan baskılar da soyulma gibi durumlara karşı formunu korur. Dış yapının yanı sıra iç donanım da kalitesini her kullanımda hissettirir. Cihazın doğru ve hızlı şekilde çalışmasını etkileyen mekanizmanın üretiminde kaliteli malzemeler tercih edilir. Neta HD9000 orijinal Kablo TV kumandası, tüm bu özellikleri sayesinde uzun ömürlü kullanım imkânı verir.

Neta HD9000 Orijinal Kablo TV Kumandası Hangi Cihazlar İçindir?

Neta HD 9000, geniş kullanım alanı ile bir adım öne çıkar. Ürün, tüm Kablo TV uydu alıcısı modelleriyle uyum içinde kullanılabilir. Çok amaçlı kullanım tarzı sayesinde herkes tarafından beğeni kazanır. Cihaz, 2 adet pille işlevsel hâle gelir. Arka panelde bulunan yuvaya gerekli pilleri yerleştirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürün kurulum gerektirmediği için hızlı bağlantı avantajı sağlar. Hız noktasında ise üstün bir performans sergilemeyi başarır. Kumandanın algılayıcısı gelişmiş özelliklerle donatılır. Bu sayede kanal, ses ve ayar değişimi sırasında takılma sorunu yaşanmaz. Neta HD9000 orijinal Kablo TV kumandası, her açıdan ayrıcalık dolu bir deneyim yaşatmayı başarır. İşlevsiz hâle gelen mevcut kumandalar yerine bu orijinal ürün gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Neta HD9000 orijinal Kablo TV kumandası yorumları, cihazı daha önce satın alan kullanıcıların gerçek görüşlerini yansıtır. Yorumlara göz atarak farklı kişilerin deneyimlerine ulaşmak mümkün olur. Siz de bu kaliteli ve fonksiyonel kumandayı satın almak isterseniz Trendyol ayrıcalıklarından faydalanarak siparişinizi oluşturabilirsiniz.