NETUME 3 Adet Çiçek Askısı Askısı - Çiçek Askısı Için Duvar Askısı, Duvar Askısı, Çiçek Askısı Siyah Meta

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
697,40 TL657,45 TL

Ürün Bilgileri

NETUME 3 Adet Çiçek Askısı Askısı - Çiçek Askısı Için Duvar Askısı, Duvar Askısı, Çiçek Askısı Siyah Meta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OSTARA DESİNG Satıcı Ünvanı: RABİA BAYRAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2450399808
    Bu ürün OSTARA DESİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 adet çiçek askısı tutucu - çiçek askısı için duvar kancası, duvar kancası, çiçek askısı siyah metal, çiçek askısı / asma sepet/fener/bahçe dekorasyonu için duvar askısı, 6 vidalı Açıklama: Renk: Siyah. Malzeme: Demir Boyutlar: 25 x 20,5 cm / 9,84 x 8,07 inç Ağırlık: 120 g Yükler: 2 kg Paket içeriği: 3 x bitki askısı. 6 x sabitleme vidası. 1. Kanca, ahşap çit direklerine, çatı direklerine veya iç duvarlara monte edilebilir. 2. İç ve dış mekanlar için paslanmaya dayanıklı yüksek performanslı çelik konstrüksiyon çekici ve klasik bir hava sunar. 3. Küçük fenerler, sepet, bitkiler, fener fırtınası, yol lambaları, kuş evi veya rüzgar oyunları ve daha fazlası için mükemmeldir. Bahçenizi, balkonunuzun ve evinizin dekorasyonunu süsler. 4. Bu tutucular bitki saksılarını, sepetleri, kuş evleri, fenerleri, rüzgar oyunları veya asmak istediğiniz her şeyi asmak için mükemmeldir ve evinize veya bahçenize minimalist bir tasarım kazandırır. Önemli notalar: Dikkatli olun. Büyük veya ağır eşyaları asmak tavsiye edilmez. Farklı elle ölçüm şekilleri nedeniyle hafif boyut farkı olabilir.
Geri Bildirim Ver