Neva Color Nevacolor Tüp Saç Boyası No: 0.65 Yoğun Fuşya

90 TL

Ürün Bilgileri

Neva Color Nevacolor Tüp Saç Boyası No: 0.65 Yoğun Fuşya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosmomiss Satıcı Ünvanı: YUSUF DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2781314492
    Bu ürün Cosmomiss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nevacolor Tüp Saç Boyasi No:0.65 Yogun Fusya STÜN FORMÜL ILE ILERI RENK TEKNOLOJISI! Nevacolor Kalici Krem Saç Boyasi'nin güçlü formülündeki: BISABOLOL, saç derisini güçlendirir, rahatlatir ve canlandirir. KATYONIK BILESIM, boyayi saça yerlestirir ve saçin üst tabakasini (Cutide) kaplar. KOLAJEN, saçin yenilenmesine, beslenmesine ve keratinin yeniden yapilanmasina yardimci olur. MIKROPIGMENTLER, boyanin saça nüfuz etmesini kolaylastirir, renk yogunlugunun saça iyi yerlesmesini ve her renk tonunda daha uzun süre kaliciligini saglar. SONUÇ: Saçinizda Saglik ve Dogallik Yogun ve Parlak Renkler! GÜVENLIK TALIMATLARI: Saç boyalari ciddi alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Kutunun iç yüzeyine basilmis olan Kullanim Kilavuzunu dikkatle okuyun ve eksiksiz uygulayin. Ürün onalti yasin altindaki kisilerin kullanimina uygun degildir. Geçici "kara kina" dövmeleri alerjik reaksiyon riskini artirabilir. Ürünü kullanmayin: Yüzünüzde bir kizariklik varsa veya saç deriniz çok hassas ise saç derinizde yipranma, zedelenme, kasinti, yara, çizik ya da kesik varsa - daha önce saç boyasi kullandiginizda saç derinizde uyumsuzluk veya sorun gözlemlediyseniz - Daha önce "kara kina" reaksiyonu yasanmissa. Ürünü kas ve kirpikleri boyamak için kullanmayin! Ürünün gözle temasindan kaçinin. Gözle temasi halinde derhal bol suyla yikayin ve tibbi yardim alin! Uygun tek kullanimlik eldiven kullanin. Saçlari ürünü uyguladiktan sonra iyice durulayin. Ürünü çocuklarin ulasamayacagi yerlerde saklayin! Ürünün her kullanimindan 48 saat önce, Nevacolor ya da baska bir marka saç boyasi ürününü evvelden kullanmis olsaniz dahi "DUYARLILIK TESTI” yapmaniz zorunludur! (DUYARLILIK TESTI için Kullanim Kilavuzu'na bakiniz!) Içerir: Fenilendiaminler, Rezorsinol, Aminotenol, a-Naptol ve %2'nin üzerinde Amonyak. Profesyonel kullanim içindir.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Kırmızı
  • İçerik Oksidansız
  • Kalıcılık Kalıcı
Geri Bildirim Ver