Nevaton Set Saç Boyası Bir Kutuda 2 Boyama 7.11 Kumral Yoğun Küllü

102 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
103,07 TL
Kurumsal Fatura
179 TL'ye 8 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nevaton Set Saç Boyası Bir Kutuda 2 Boyama 7.11 Kumral Yoğun Küllü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özışık Kozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZCAN GÜNIŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4380065673
    Bu ürün Özışık Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nevaton Set Saç Boyası Bir Kutuda 2 Boyama 7.11 Kumral Yoğun Küllü

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Beyaz
  • Kalıcılık Kalıcı
Geri Bildirim Ver

Nevaton Set Saç Boyası 7.11 Kumral Yoğun Küllü 2x Boyama

Saç boyama, özen ve dikkat gerektiren bir işlemdir. Bunun için öncelikle boyaların kalitesi incelenmelidir. Ardından uygulanacak olan uygun renk tonu belirlenmelidir. Boyanın etkileri, renklendirme işleminden sonra saç üzerinde gözle görülebilecek bir seviyeye ulaşır. Bu noktada kullanılan ürünün kalitesi de belirgin hale gelir. Güvenilir bir boya, saçı yıpratmadan renklendirir ve dökülmelere neden olmaz. Genellikle boyama işleminden sonra gözlenen bu tür problemler, kişilerin karşılaşmak istemedikleri yaygın sorunlardır. Bu nedenle saç tellerini zedelemeden renklendiren ve onlara herhangi bir şekilde zarar vermeyen boyalar, kişiler tarafından yıllarca kullanılan ürünlere dönüşür. Kaliteli bir renklendirme kozmetiği olan Nevaton set saç boyası, tüm bu özellikleri karşılayan güvenli bir seçenektir. Bu ürünü kullanarak saçlarınızı rahatlıkla renklendirebilirsiniz.

  • Yoğun ve kalıcı bir renk
  • Saça zarar vermeyen bileşenler
  • Hafif aromatik bir koku

Akmayan Renklerle Parlak ve Canlı Saçlar

Akmayan Renklerle Parlak ve Canlı Saçlar

Nevaton 7.11 yoğun küllü kumral rengi, saçınıza zarar vermeden renklendirir ve telleri sertleştirmeden bakım yapar. Krem boya olmasının yanı sıra kalıcı bir renk dengesi sağlayan ürünün kalitesi, işlemden sonra gözle görülür bir hale gelir. Onu kullanarak saç diplerinizi kolayca açabilir ve renklendirme işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ürün, teller üzerinde yansıma yapan farklı renk tonlarını kapatarak bunları ana renk ile eşitler. Ayrıca beyazları da profesyonelce kapatarak saçların parlak ve canlı görünmesini sağlar. Ürünü kullanarak dipleri gelmiş ve boyası akmış saçlarınızı kolayca renklendirebilir, her bir teli kumralın eşsiz güzelliğiyle donatabilirsiniz. Genellikle kuaförlerin tutturmakta zorlandıkları kumral tonunu bu ürün sayesinde evinizin konforunda elde edebilir ve kalıcı krem boyanın profesyonel dokunuşunu saçlarınızda hissedebilirsiniz. Rengi inceleyerek özelliklerine yakından bakabilir ve indirim fırsatlarından yararlanarak ürüne ulaşabilirsiniz.

Küllü Kumral Tonunda Profesyonel Bir Seçim

Küllü Kumral Tonunda Profesyonel Bir Seçim

Nevaton kullananlar genellikle tellerdeki farklı renk yansımalarının tümüyle kapanmasından ve kumral tonunun kolayca elde edilmesinden memnundur. Çünkü ürün içerisinde kaliteli bileşenler bulunur. İçeriğinde bulunan zengin mikro partiküller sayesinde seçtiğiniz uygun renk, tellere tutunur ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. Özellikle doğal saç renginde gözlenen bu kalıcı nitelik sayesinde saçlarınızı dilediğiniz zaman aralıklarında gönül rahatlığıyla nemlendirerek bakım yapabilirsiniz. Ürün derinlemesine etki ederek tellere gözle görülür bir esneklik kazandırır. Onun esneklik katan özelliği sayesinde kolayca yıpranmayan güçlü saçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca bu kozmetik ile saçlarınızı UV ışınları gibi zararlı ögelerin etkilerinden koruyabilirsiniz. Kirlilik ya da is gibi çevresel etmenlerin telleri yıpratmasını önleyebilirsiniz. Nevaton set saç boyası bir kutuda 2 boyama 7.11 kumral yoğun küllü seçeneğini değerlendirerek avantajlı bir ürün elde edebilirsiniz.

İndirimli Saç Boyası Fırsatı ve Kullanıcı Yorumları

İndirimli Saç Boyası Fırsatı ve Kullanıcı Yorumları

Nevaton set saç boyası bir kutuda 2 boyama 7.11 kumral yoğun küllü fiyat değeri ürünün kalitesi göz önünde bulundurularak oluşturulur. Ayrıca bir ambalajda bulunan 2 adet boya ve oksidan seçeneğiyle onu kullanmak isteyenlere epey avantajlı bir ürün deneyimi sunar. Oksidan ve renk içeriğini eşit miktarlarda karıştırabilirsiniz. Ancak doğru sonuca ulaşmak için karıştırma ve renklendirme esnasında metal gereçler kullanmadan işlemi gerçekleştirmeniz gerekir. Ardından saçlarınızı bölümlere ayırarak ürünü öncelikle diplere uygulayabilirsiniz. 20- 30 dakika kadar bekledikten sonra artan karışımı komple saçlarınıza sürebilirsiniz. Akabinde bir 15 dakika bekleyebilir, ardından saçlarınızı yıkayabilirsiniz. Nevaton set saç boyası bir kutuda 2 boyama 7.11 kumral yoğun küllü yorumlar ve tavsiyeler seçeneğinden yararlanarak ürün hakkında fikir edinebilir ve uygun fiyat avantajlarından yararlanarak sipariş verebilirsiniz.