New Well Lıft me up Volume Mascara 8 ml

169,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

New Well Lıft me up Volume Mascara 8 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEW WELL Satıcı Ünvanı: UNIVERSAL İSTANBUL KOZMETİK PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892066903400001 Vergi Kimlik Numarası: 8920669034
    Bu ürün NEW WELL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lift Me Up Volume Mascara 8 ML New Well Blow Me Up Volume Mascara 8 ML kullanarak bakışlarına büyüleyici bir anlam kazandırabilirsin. Kirpiklerini diplerinden uçlarına kadar kaldıran ürün, dolgunlaştırıcı etkiye sahiptir. Bu sayede kirpiklerin daha uzun ve kıvrık görünür. Ayrıca rimelin yoğun siyah olması sayesinde gözlerinin rengi de ortaya çıkar. Gün boyunca dökülme ya da dağılma sorunu yaşatmayan Blow Me Up Volume Mascara 8 ML suya dayanıklı olması sayesinde kirpiklerin uzun süre bozulmadan kalmasını sağlar. Sıradan maskaraların aksine tek katta bile farkı hissedersin. Topaklanma yapmayan maskara bakışlarının daha derin olmasında da etkilidir. Maskarayı kirpiklerine uygularken zik zaklar çizerek dipten uca doğru hareket etmen olağanüstü etki meydana getirir. Bu sayede kirpiklerin kısa ya da düz olsa bile etkili sonuç alırsın. Maskara fırçasının üstün performansta olması, sürerken kolaylık sağlamasının yanı sıra bulaşma yapmadan makyaj yapmanı sağlar. Maskarayı kirpiklerine sürdüğün ilk katta tüm kirpiklerin ayrı ayrı upuzun bir şekilde meydana çıkar. Gece makyajında en başarılı sonuç için maskarayı iki kat uygulamayı deneyebilirsin. New Well rimel, ikinci kat sürüldüğünde daha dolgun görünüm sağlar. Uzun süreli dayanıklılık sağlayan maskara, dermatolojik olarak test edilmiştir. New Well ürünlerini güvenle kullanabilirsin. Etkili göz makyajı için güzelliğini göz kalemi ve far ile birlikte vurgulayabilirsin. Gece ya da gündüz makyajına uygun şekilde seçeceğin ürünler kullanarak güzelliğinle göz kamaştırabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Fırça Tipi Plastik
  • Etki Hacim Verici
Geri Bildirim Ver