4
Oto Şampuan kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Newmix Gold Serisi Cilalı Oto Araba Şampuanı 5 Kg

429,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Newmix Gold Serisi Cilalı Oto Araba Şampuanı 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Newmix Satıcı Ünvanı: NEWMİX KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631074899400023 Vergi Kimlik Numarası: 6310748994
    Bu ürün Newmix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GOLD SERİSİ CİLALI OTO ŞAMPUANI 5kg PH NÖTR pHnötr ürünler, çoğunlukla doğal ve bitkisel içerikli, insan ve çevre sağlığını koruyan seçeneklerden oluşur.Böylece yalnızca kendi sağlığınızı değil, çevre sağlığını da tehdit eden unsurların azalmasına katkıda bulunmuş oluyorsunuz.Seramik kaplı araçlarda güvenle kullanabilirsiniz. BOYA KORUMA Ürünümüz kostik,solvent ve fosfat gibi zararlı maddeler içermediği için aracınızın boyasına herhangi bir zararı olmaz. Yüksek cila oranı ile boya üzerinde katman oluşturduğu için düzenli kullanımda çok ciddi bir şekilde aracınızın boyası koruma altına alır. EXTRA CİLA Diğer oto yıkama şampuanlarından 3 kat daha etkili cila içererek daha fazla parlaklık kazanır. Bu sayede aracınız uzun süre daha parlak ve su itici özellik kazanır. KOSTİKSİZ Kostiğe sürekli maruz kalan araçlarda boyada matlaşma, farda sararma, krom yerlerde kararma ve plastik yüzeylerde solma gibi olumsuz sonuçlar olmaktadır. Ürünümüzde kostik olmadığı için bu tarz durumlar ile karşılaşılmaz. PARFÜMLÜ Aracınızı yıkarken keyif alacağınız,temizliği sevmeseniz bile içindeki parfüm size hem temizliği sevdirecek hem de sürekli aracınızı yıkamak isteyeceksiniz.
Geri Bildirim Ver